Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Canım bu lavaş çiğ köftecilerde satılan lavaştanmıydı Nasıl yıyorsun ya çok kötü evde yapıldıysa sorun değilde o köfteçilerdeki bana naylon gibi geliyor

Kahvaltıda acılı tarhana çorbası ve 2 gün önceki közlenmiş patlıcan salatası öğle uykusundan sonra tatlı isteğinm yok olsun diye şeftali -kivi -karpuz salatası ,akşam ise acılı tarhana çorbası,zeytinyağlı bamya ,bol yeşillikli salata akşam eşimle 2 saat yürüyüş haftasonları salona gitmiyorum bir de bugün Karataya uyamadım verme aşamasında meyve ve tarhana çorbası yasak

Son düzenleme:
Menünde güzel sporunda fıstık
SAğol hayatım oğlum 6.ayını 1 Ağustos'ta dolduruyor ek gıdaya başlıycaz diyetimi biraz daha sıkı tutmaya başlaycam vermem lazım fazlalıklarımı eşimde bu konuda beni üzmeye başladı kendime güvenimi kaybetmeye başladım((

Rabbim yavrunu sana bağışlasın sen sakın üzülme senin koca ile benimkini dövmek lazım merak etme zayıflayınca bize bakışlar kayınca göstereceğiz onlara buraya yazıyorum seni çok sıkı takip edeceğim

Afiyet olsun Canım bu lavaş çiğ köftecilerde satılan lavaştanmıydı Nasıl yıyorsun ya çok kötü evde yapıldıysa sorun değilde o köfteçilerdeki bana naylon gibi geliyor
Evet çiğköftecilerde satılan lavaş kağıt giibi bişey zaten sadece bugunluk evde tek kaldığım için öyle bişey söylemiştim

Asla direncini kırma canım kaçamak yaptığında bile ertesi gün düzeltirsin kendine inan ve güven biz yanindayiz

Merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Yıllardır diyet yapıyorum ve artık kimseyle paylaşamam. 1 haftadır kalori diyetine başladım bu sefer de bunu deneyeceğim. 1200 kalori spor salonuna başladım 3 km yürüyorum 15 dk bisiklet ve birkaç alet daha dün fazla kaçırdım 1400 kalori aldım 280 kaloriyi sporda harcadım bugün 690 kalori aldım spora gidiyorum

Hosgeldin canım

Teşekkür ederim tatlım.
Bahsedeyim kendimden biraz
Uzun olacak okuyabilene aşk olsun
27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluydum yani obez değil ama normal kilonun üstündeydim. Yaşıtlarımdan hep daha uzun boylu ve kiloluydum ve bu durum hayatımı hep olumsuz etkiledi. Doyasıya ne sokakta oynayabildim ne koşturabildim.
İlkokulda 50li kilolardaydım ortaokulda 60lı lisede 70 li ve ünide 80 li kilolardaydım.
Üni bitince atanmanın verdiği rehavete ye iç gez mantığıyla aldıkça aldım veee 2014ün yazında 99 kiloyu gördüm şok oldum.
Hepimizin duyduğu cümleleri ben de duydum yüzün çok güzel kilo sana yakışıyo sen böyle güzelsin bıla bıla bıla
Ve hiç planlamadan kimseye demeden 2014 ekimde başladım sıkı bi diyete. Başladığımdan 20 gün sonra sevgilim askere gitti ben o askerdeyken çok sıkı bir diyet ve sporla mayıs sonunda yani tam o askerden geldiğinde 42 kilo vermiş bulunmaktaydım.
1.5 yıldır koruyorum çok şükür.
172 boya 57 kiloyum ve kilolu geçen gençlik yıllarım için pişmanım sadece.

Ya işte neyim demiyeceksin hiçbir Zaman bak @puantiyeli_kelebek bizlere kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyor bende ondan korkmaya başladım ha @su321 onunla Başabaş giderim ya @puantiyeli_kelebek
Yok kız ben sondan birinci olurum ancak
Siz çok yapıyosunuz spor benim bazen 1 saat bazen 2 saat fazlası olmuyo
Tek sevdiğim kendimde yapmadığım gün olmuyor devamlılık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…