Afiyet olsun Canım bu lavaş çiğ köftecilerde satılan lavaştanmıydı Nasıl yıyorsun ya çok kötü evde yapıldıysa sorun değilde o köfteçilerdeki bana naylon gibi geliyorMenü bildirimi
SABAH: 1,5 dilim tahıllı ekmek
4zeytin
2 sosis bir yumurtadan yapılmış sosisli yumurta
domates, salatalık
kayısı reçeli(sadece bir tane)
1 tane kayısı (hem kayısı hemde reçelini yemek de ayrı bir ironi)
çay
ARA: 1 tane haşlanmış mısır
ÖĞLE-AKŞAM: 1 tane tek lavaş çiğköfte
1 büyük bardak ayran
Birde bugün maalesef spora gidemedimyarın da kapalı zaten pazartesi tekrar başlıcam inşallah :)
SAğol hayatım oğlum 6.ayını 1 Ağustos'ta dolduruyor ek gıdaya başlıycaz diyetimi biraz daha sıkı tutmaya başlaycam vermem lazım fazlalıklarımı eşimde bu konuda beni üzmeye başladı kendime güvenimi kaybetmeye başladımMenünde güzel sporunda fıstık
Teşekkür ederim canımÇok iyi canım afiyet olsun bol gezmeler
Rabbim yavrunu sana bağışlasın sen sakın üzülmeSAğol hayatım oğlum 6.ayını 1 Ağustos'ta dolduruyor ek gıdaya başlıycaz diyetimi biraz daha sıkı tutmaya başlaycam vermem lazım fazlalıklarımı eşimde bu konuda beni üzmeye başladı kendime güvenimi kaybetmeye başladım((
Canım tost makinasinda yağsız yapıyorsan. Sorun yok benceAyyykizarmis ekmek cisss mi ahhahah
Canım tost makinasinda yağsız yapıyorsan. Sorun yok bence
Evet çiğköftecilerde satılan lavaş kağıt giibi bişey zaten sadece bugunluk evde tek kaldığım için öyle bişey söylemiştimAfiyet olsun Canım bu lavaş çiğ köftecilerde satılan lavaştanmıydı Nasıl yıyorsun ya çok kötü evde yapıldıysa sorun değilde o köfteçilerdeki bana naylon gibi geliyor
Anladım canım sağlığın için onlardan yememeye çalış onun yerine lahmacun ye daha sağlıklıEvet çiğköftecilerde satılan lavaş kağıt giibi bişey zaten sadece bugunluk evde tek kaldığım için öyle bişey söylemiştim
Çok çok iyi bir menüsü canım tebriklerMenüm
Sabah : salatalık domates biber semiz otu
Yumurta
Zeytin peynir
Akşam : çorba haşlanmış tavuk salata ayran
Spor:2.5 saat yürüyüş
Bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsun canım ben dayanamiyorum yaSabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
iyi eğlenceler canımBen düğüne gidiyorum kızlar birazdanGece sonunda menümü yazarım
Asla direncini kırma canım kaçamak yaptığında bile ertesi gün düzeltirsin kendine inan ve güven biz yanindayizSAğol hayatım oğlum 6.ayını 1 Ağustos'ta dolduruyor ek gıdaya başlıycaz diyetimi biraz daha sıkı tutmaya başlaycam vermem lazım fazlalıklarımı eşimde bu konuda beni üzmeye başladı kendime güvenimi kaybetmeye başladım((
Ayynnen ondanCanım tost makinasinda yağsız yapıyorsan. Sorun yok bence
Hosgeldin canımMerhaba kızlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Yıllardır diyet yapıyorum ve artık kimseyle paylaşamam. 1 haftadır kalori diyetine başladım bu sefer de bunu deneyeceğim. 1200 kalori spor salonuna başladım 3 km yürüyorum 15 dk bisiklet ve birkaç alet daha dün fazla kaçırdım 1400 kalori aldım 280 kaloriyi sporda harcadım bugün 690 kalori aldım spora gidiyorum
Teşekkür ederim tatlım.Harikasin ben bunlari yapsam ölürüm heralde icinden sopa cevirmeyi mekik sayisini tiwister i ornek aldim ayrintili yazdigin icin sagol tatlim
Harikasin ben o plates dvd sindede zorlanmistim tabi bu kiloyla normal
Geçmiş olsun canim sadaka cikar ve Felak nas oku ortamlara girerken. Yeni diyetini paylasirsin nasilsa takipteyim
Yazabilirsin canim memnun olurum.. senin geçmişe baktim biraz harikasin kac kilo ile başladın? Ve beler yaptin biraz anlatır misin? Ben 0.1 tonluk biri olarak motivasyon aramaktayim da
Olculere gel fistiksin masallah ölçülerleMiyav_su ilgileniyor dimi miyavcim
Yok kız ben sondan birinci olurum ancakYa işte neyim demiyeceksin hiçbir Zaman bak @puantiyeli_kelebek bizlere kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyor bende ondan korkmaya başladım ha@su321 onunla Başabaş giderim ya @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?