Çok güzel bi menü canımMenüm
Sabah : salatalık domates biber semiz otu
Yumurta
Zeytin peynir
Akşam : çorba haşlanmış tavuk salata ayran
Spor:2.5 saat yürüyüş
Benim de gecikmişti adaçayı kekik içtim ondan mı bilmem aman yarabbim şimdi bir oluyor ki evlere şenlikSabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
Tatlım kilo vermeye mi çalışıyosun yoksa koruma amaçlı mı bilemediğim için vermeye çalıştığını düşünerek yazıyorumMenü bildirimi
SABAH: 1,5 dilim tahıllı ekmek
4zeytin
2 sosis bir yumurtadan yapılmış sosisli yumurta
domates, salatalık
kayısı reçeli(sadece bir tane)
1 tane kayısı (hem kayısı hemde reçelini yemek de ayrı bir ironi)
çay
ARA: 1 tane haşlanmış mısır
ÖĞLE-AKŞAM: 1 tane tek lavaş çiğköfte
1 büyük bardak ayran
Birde bugün maalesef spora gidemedimyarın da kapalı zaten pazartesi tekrar başlıcam inşallah :)
Çok güzel menü tatlım hele bamya var ya candır canKahvaltıda acılı tarhana çorbası ve 2 gün önceki közlenmiş patlıcan salatası öğle uykusundan sonra tatlı isteğinm yok olsun diye şeftali -kivi -karpuz salatası ,akşam ise acılı tarhana çorbası,zeytinyağlı bamya ,bol yeşillikli salata akşam eşimle 2 saat yürüyüş haftasonları salona gitmiyorum bir de bugün Karataya uyamadım verme aşamasında meyve ve tarhana çorbası yasak
Sosisi zaten haşlamıştım ama yinede çok da faydalı bir besin olmadığını bende biliyorum sadece öyle değişiklik olsun diye yapmıştım çiğköfteyede gelicek olursak sadece bugün için evde yalnız kaldığımdan dolayı dışardan söyledim yoksa ev yemeği olsa mutlaka onu yeerdim :)Tatlım kilo vermeye mi çalışıyosun yoksa koruma amaçlı mı bilemediğim için vermeye çalıştığını düşünerek yazıyorum
Nacizane fikrim sosisi yememen gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor hazır gıdalar
Birde çiğ köfte lavaş yerine marula dürüm yapıp yersen daha az su tutmuş olur vücudun
Hem bulgur hem lavaş k.hidrat olduğu için biri direk yağa dönüşüyo
Sagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeeeAfiyet olsun partem yürüyüş iyi gelir Canım doktor bu konuda bir şey vermedi mi canım
Bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsun canım ben dayanamiyorum ya
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaaBenim de gecikmişti adaçayı kekik içtim ondan mı bilmem aman yarabbim şimdi bir oluyor ki evlere şenlik
Menün de çok dengeli ve sağlıklı bu arada
Teşekkür ederim Can'ım sağolÇok güzel menü tatlım hele bamya var ya candır can
Ay bende onu sorucaktım gecen gün ona yazdım sanırım görmedi çok sevindim onun adına kaç kilo ile hamile kaldıSagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeee
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaaValla cnm bn duruyorm hc acikmam yeterki pis bogazm tutmasnnnnsagl cnmm
İyi calışmalar Can'ımBen şimdi pilates yapmaya gidiyorum hepinize hayırlı akşamlarrrr...
Bende çok seviyorum bamyayıÇok güzel menü tatlım hele bamya var ya candır can
Afiyet olsun Can'ım peynirsiz yumurtayı yiyebiliyor musunKızlar ben bi gün önceki spor ve menüyü yazıyorum
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Spor yspıp dikkat ettiğimde veriyorum bakalım inşallah canımmaliyeci89 tatlım seninle boylarımız aynı be kilolarımız yakın sayılır ki eminin ki benden çok daha hızlı verirsin bende insülin direnci durduruyor malesef sakın üzülme
Kuzum senin gibi harika spor yapandan korkulur kuzum taktir ediyorum seniiiNiye korkuyorsun Canım
Sağol Can'ım sende yaparsın yeterki iste hem bisikleti fazla binmiyorsun değil mi bu arada ölçülerin neredeKuzum senin gibi harika spor yapandan korkulur kuzum taktir ediyorum seniii
Teşekkürler canım:)Asla direncini kırma canım kaçamak yaptığında bile ertesi gün düzeltirsin kendine inan ve güven biz yanindayiz
Afiyet olsun canımKahvaltim
Domatesli peynirli sandivic (tam tahil ekmek)
1 bardak sekersiz cay
Öğlen
1 muz
Türk kahvesi (sade)
Akşam
1 tabak Türlü yemeği
1 bardak ayran
1 kase salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?