Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
Benim de gecikmişti adaçayı kekik içtim ondan mı bilmem aman yarabbim şimdi bir oluyor ki evlere şenlik
Menün de çok dengeli ve sağlıklı bu arada

Tatlım kilo vermeye mi çalışıyosun yoksa koruma amaçlı mı bilemediğim için vermeye çalıştığını düşünerek yazıyorum
Nacizane fikrim sosisi yememen gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor hazır gıdalar
Birde çiğ köfte lavaş yerine marula dürüm yapıp yersen daha az su tutmuş olur vücudun
Hem bulgur hem lavaş k.hidrat olduğu için biri direk yağa dönüşüyo

Çok güzel menü tatlım hele bamya var ya candır can

Sosisi zaten haşlamıştım ama yinede çok da faydalı bir besin olmadığını bende biliyorum sadece öyle değişiklik olsun diye yapmıştım çiğköfteyede gelicek olursak sadece bugün için evde yalnız kaldığımdan dolayı dışardan söyledim yoksa ev yemeği olsa mutlaka onu yeerdim :)

Afiyet olsun partem yürüyüş iyi gelir Canım doktor bu konuda bir şey vermedi mi canım
Sagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeee
Bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsun canım ben dayanamiyorum ya
Valla cnm bn duruyorm hc acikmam yeterki pis bogazm tutmasnnnn​
Benim de gecikmişti adaçayı kekik içtim ondan mı bilmem aman yarabbim şimdi bir oluyor ki evlere şenlik
Menün de çok dengeli ve sağlıklı bu arada
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaa sagl cnmm

Sagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeee

Valla cnm bn duruyorm hc acikmam yeterki pis bogazm tutmasnnnn​
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaa sagl cnmm
Ay bende onu sorucaktım gecen gün ona yazdım sanırım görmedi çok sevindim onun adına kaç kilo ile hamile kaldı birde birisi vardı hatırlatsın bdv konu açmıştı o şahıs geldi mi

Kızlar ben bi gün önceki spor ve menüyü yazıyorum
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Afiyet olsun Can'ım peynirsiz yumurtayı yiyebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…