Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım en fazla 8 dk yap korkma ben bildiğe söyledim spor salonlarında en fazla 15 dk yapılır benim mesala 8 dk ama ben yapmıyorum onun yerine koşu bandında yürüyorum
Bende bisiklet yerine yürüyüş yapiyim diyorum kuzum bisiklet yerine yürüyüş daha iyi geliyor kuzum

Merhaba arkadaşlar..bende menümü yazayım emzirdiğim için çok yiyorum galiba ben..
Kahvaltı saat 11 de
İki dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
2ısırık paçanga böreği
1 ısırık kek

Ara 3 dilim kavun
12 kiraz

Saat 16 da
1 tabak etli bezelye
Salata
Yarım dilim ekmek

Arada iki top dondurma

Ara iki incir
İki ceviz

Ay bende onu sorucaktım gecen gün ona yazdım sanırım görmedi çok sevindim onun adına kaç kilo ile hamile kaldı birde birisi vardı hatırlatsın bdv konu açmıştı o şahıs geldi mi
Bende coooooook svndm yaa duyuncaaa acayip mutlu oldmmm 67olmasi lazim cnm unuttum oda planli deglmis biliosuj zaten durumlari kendi haline birakmislar herhalde olms:) o bdvdeki kaliteesiz sahis yok gormedm ama bence eminm ikinci uyelikle zayiflama postlarindadr sence :

Yoo degil cnm kac aylik bebegin kucukse eger gunde iki dilim tam bugday ekmegi yiebilrsin ve bir veya iki porsiyon meyve yiebilirsin

Bende çok sevindim ya Mutlu oldum onun için bende öyle tahmin ediyorum kesinlikle buralara dadanmasa bari

Afiyet olsun Canım

Afiyet olsun üzülme Canım iyileşince başlarsın yaralı Ceylan'ım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…