Kuzum bisikleti biraktim ben ya korktumSağol Can'ım sende yaparsın yeterki iste hem bisikleti fazla binmiyorsun değil mi bu arada ölçülerin nerede
Canım en fazla 8 dk yap korkma ben bildiğe söyledim spor salonlarında en fazla 15 dk yapılır benim mesala 8 dk ama ben yapmıyorum onun yerine koşu bandında yürüyorumKuzum bisikleti biraktim ben ya korktum
Yarin sabah ölçümümü alicammm kuzum
Bende bisiklet yerine yürüyüş yapiyim diyorum kuzum bisiklet yerine yürüyüş daha iyi geliyor kuzumCanım en fazla 8 dk yap korkma ben bildiğe söyledim spor salonlarında en fazla 15 dk yapılır benim mesala 8 dk ama ben yapmıyorum onun yerine koşu bandında yürüyorum
Bende coooooook svndm yaa duyuncaaa acayip mutlu oldmmm 67olmasi lazim cnm unuttum oda planli deglmis biliosuj zaten durumlari kendi haline birakmislar herhalde olms:) o bdvdeki kaliteesiz sahis yok gormedm ama bence eminm ikinci uyelikle zayiflama postlarindadr sence :Ay bende onu sorucaktım gecen gün ona yazdım sanırım görmedi çok sevindim onun adına kaç kilo ile hamile kaldıbirde birisi vardı hatırlatsın bdv konu açmıştı o şahıs geldi mi
Muzz yimeeeee babysiKahvaltim
Domatesli peynirli sandivic (tam tahil ekmek)
1 bardak sekersiz cay
Öğlen
1 muz
Türk kahvesi (sade)
Akşam
1 tabak Türlü yemeği
1 bardak ayran
1 kase salata
Yoo degil cnm kac aylik bebegin kucukse eger gunde iki dilim tam bugday ekmegi yiebilrsin ve bir veya iki porsiyon meyve yiebilirsinMerhaba arkadaşlar..bende menümü yazayım emzirdiğim için çok yiyorum galiba ben..
Kahvaltı saat 11 de
İki dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
2ısırık paçanga böreği
1 ısırık kek
Ara 3 dilim kavun
12 kiraz
Saat 16 da
1 tabak etli bezelye
Salata
Yarım dilim ekmek
Arada iki top dondurma
Ara iki incir
İki ceviz
Bende çok sevindim ya Mutlu oldum onun için bende öyle tahmin ediyorum kesinlikleBende coooooook svndm yaa duyuncaaa acayip mutlu oldmmm 67olmasi lazim cnm unuttum oda planli deglmis biliosuj zaten durumlari kendi haline birakmislar herhalde olms:) o bdvdeki kaliteesiz sahis yok gormedm ama bence eminm ikinci uyelikle zayiflama postlarindadr sence :
Ne güzel işte fındık kurdu annem fit kalsın diye uğraşıyorSahildeydimm bsyler icip yuruyelm dedkkk benim kizzzzz okdr hareketlikii yemnle bacaklarm agridi koskoca yolu gittik geldk tik yok kosuyobenim icin en guzel spor sanirim kizin pesinden kosmak egilmek yurumek
Afiyet olsun CanımMerhaba arkadaşlar..bende menümü yazayım emzirdiğim için çok yiyorum galiba ben..
Kahvaltı saat 11 de
İki dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
2ısırık paçanga böreği
1 ısırık kek
Ara 3 dilim kavun
12 kiraz
Saat 16 da
1 tabak etli bezelye
Salata
Yarım dilim ekmek
Arada iki top dondurma
Ara iki incir
İki ceviz
ahahha bebeğim konuşulmayacak kadın mısın allasen
ahahha bebeğim konuşulmayacak kadın mısın allasen
75 kiloda 38 beden giyiyorsun,senin gıybetini yapmayalım da kiminkini yapalım
ekmek mushaf çarpsın korktukAnam ne miyav_su Muş'um kızlar bu kadar abartmayındermişim korkun benden önce sizleri böyle yapıcam sonra sonrada ben
Afiyet olsun üzülme Canım iyileşince başlarsın yaralı Ceylan'ım benim-bugünkü menüm-
10.00: 2 tane incir,1 avuç leblebi
13.00: 1 kase kaşık salata,1 tabak mantarlı barbunya yemeği
15.40: 4 tane ceviz
17.00: 4 kase mercimek çorbası(evde başka yemek yoktu)
18.00: 1 salkım siyah üzüm
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor yok malum
canım bakamadım günü nasıl tamamladın? yapmışsındır inanmamOyle kuru sıkı atıyorum da daha hic bisey yapmadım onu ne yapacağım
yaralı ceylanAfiyet olsun üzülme Canım iyileşince başlarsın yaralı Ceylan'ım benim
Ekmek yokekmek mushaf çarpsın korktuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?