üst bacağım canım sağ ol,geçiyor gibi yavaş yavaş.1 haftaya toparlarım umarımCanim cok gecmis olsun bacagin mi yandı ayağın mi? Nasil oldu? Ben kacirmisim
ahahah tamam burada bileEkmek yokben karataycıyım
Benim gibi sekersin salonlardayaralı ceylan
geçsin hemen salona yazılacağım,senin gibi olacağım
evet,dediğin hareketlerin hepisini yapacağımBenim gibi sekersin salonlarda
Yok malesef zaten bugün fırının önünden geçtim yok öyle bir koku buram buram alıp tereyağına sürüp yanında çay peynir Allah ne verdiyse yemek geçti içimdenahahah tamam burada biledukan'ın kendine has ekmeği var sizin hiç mi yok aaa
Hahaahaaha evt yaNe güzel işte fındık kurdu annem fit kalsın diye uğraşıyor
İnşallah Canım benim emin yapacaksınevet,dediğin hareketlerin hepisini yapacağımama daha kısa süre
Yap bir kardeş oynasınlar sen artık sıfır bedene inersinHahaahaaha evt ya
YAAAAAA SUSSSYap bir kardeş oynasınlar sen artık sıfır bedene inersin
Geldim gecmisi okuyorum, gevezeler siziiii
Yok başka birşey demedim merak etmeYAAAAAA SUSSSzaten reglde olmadm kiz sayfalari okuyamadm hee alintilara yaziom anca bana bsy dedysen gormem yani
canım hayran kaldım resmenTeşekkür ederim tatlım.
Bahsedeyim kendimden biraz
Uzun olacak okuyabilene aşk olsun
27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluydum yani obez değil ama normal kilonun üstündeydim. Yaşıtlarımdan hep daha uzun boylu ve kiloluydum ve bu durum hayatımı hep olumsuz etkiledi. Doyasıya ne sokakta oynayabildim ne koşturabildim.
İlkokulda 50li kilolardaydım ortaokulda 60lı lisede 70 li ve ünide 80 li kilolardaydım.
Üni bitince atanmanın verdiği rehavete ye iç gez mantığıyla aldıkça aldım veee 2014ün yazında 99 kiloyu gördüm şok oldum.
Hepimizin duyduğu cümleleri ben de duydum yüzün çok güzel kilo sana yakışıyo sen böyle güzelsin bıla bıla bıla
Ve hiç planlamadan kimseye demeden 2014 ekimde başladım sıkı bi diyete. Başladığımdan 20 gün sonra sevgilim askere gitti ben o askerdeyken çok sıkı bir diyet ve sporla mayıs sonunda yani tam o askerden geldiğinde 42 kilo vermiş bulunmaktaydım.
1.5 yıldır koruyorum çok şükür.
172 boya 57 kiloyum ve kilolu geçen gençlik yıllarım için pişmanım sadece.
Ne yaparsın işimiz buGeldim gecmisi okuyorum, gevezeler siziiii
allah iyiliğini vermesin.Yok malesef zaten bugün fırının önünden geçtim yok öyle bir koku buram buram alıp tereyağına sürüp yanında çay peynir Allah ne verdiyse yemek geçti içimdenkurbanda yufka yemeyi düşünüyorum
Muthis bi basari hikayesi resmenTeşekkür ederim tatlım.
Bahsedeyim kendimden biraz
Uzun olacak okuyabilene aşk olsun
27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluydum yani obez değil ama normal kilonun üstündeydim. Yaşıtlarımdan hep daha uzun boylu ve kiloluydum ve bu durum hayatımı hep olumsuz etkiledi. Doyasıya ne sokakta oynayabildim ne koşturabildim.
İlkokulda 50li kilolardaydım ortaokulda 60lı lisede 70 li ve ünide 80 li kilolardaydım.
Üni bitince atanmanın verdiği rehavete ye iç gez mantığıyla aldıkça aldım veee 2014ün yazında 99 kiloyu gördüm şok oldum.
Hepimizin duyduğu cümleleri ben de duydum yüzün çok güzel kilo sana yakışıyo sen böyle güzelsin bıla bıla bıla
Ve hiç planlamadan kimseye demeden 2014 ekimde başladım sıkı bi diyete. Başladığımdan 20 gün sonra sevgilim askere gitti ben o askerdeyken çok sıkı bir diyet ve sporla mayıs sonunda yani tam o askerden geldiğinde 42 kilo vermiş bulunmaktaydım.
1.5 yıldır koruyorum çok şükür.
172 boya 57 kiloyum ve kilolu geçen gençlik yıllarım için pişmanım sadece.
ahahaha ben de onu merak ediyorum ya seni geçerse şaşırmam.fitblack @puantiyeli_kelebek den korkmaya başladım kız kadından ses çıkmadı sabaha kadar spor yapıcak rock gibi ellem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?