Ya ne yapayım reglim başladı öğlen uykumda lokumcuyaallah iyiliğini vermesin.
nasıl da güzel anlatmış canımız çekti burada
ayneeen!!!Muthis bi basari hikayesi resmen
Hosbulduk kuzummHoşgeldin kuzum
Muzz yimeeeee babysi
Çok fena gazlandı ya Rocky gibi Rambo gibi olucak ondan korkuyorumahahaha ben de onu merak ediyorum ya seni geçerse şaşırmam.
girişi bile hıphızlıydı.
benim ikinizle yarışmam gerekecek artık eyvah eyvah
lokum da istedi canımYa ne yapayım reglim başladı öğlen uykumda lokumcuyagidiyordum senin benim gıybetimi yaparken
Onu boşuna etiketlemefim kızım biz onunla anlaştık buranın tozunu dumanına katıcaz kışın yarışıyorduk bizim yüzümüzden çoğu ayrıldı topikten
Ben böyle ayrıntılı anlatmamıştım lokumulokum da istedi canım
şöyle cevizli mevizli.tamam git yat hadi sen kocanla ilgilen artık aaaa
Nereye daha karpuz kesecektikTamam ben kaçtım kızlar iyi geceler
Neyse ben yaziyim sporumu kendi kendime=) Dunku sporum: 50 dk agirik calismasi, 20 dk yuruyusMiyav_su
Herifi uyuttum geldim yine nerde karpuz kız yediniz mi hemenNereye daha karpuz kesecektik
Hepimizin motivasyonu dusuyo tatlicim zaman zaman, simdiye kadar verdigin kilolari dusun bosa gitmelerine izin verme=) kate moss'un bi sozu var bi de "hicbir seyin tadi zayif olmak kadar guzel degil" diye, beni hep gaza getirmistir=)Motivasyonum düşmüştü ama yine ayaga kalktim iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum dışardaki dostlarim bile benimle bukadar ilgilenmezken siz bana cok destek oluyosunuz iyiki varsiniz candostlarim cani gönülden hepimiz icin dua ediyorum hersey gönlümüzce olsun INŞALLAH guzel melekler
Sporun güzel CanımNeyse ben yaziyim sporumu kendi kendime=) Dunku sporum: 50 dk agirik calismasi, 20 dk yuruyusMiyav_su
Sen bugun bissuru meyve yemissin zaten yeme artik pisbogaz oldun iyice miyaaavHerifi uyuttum geldim yine nerde karpuz kız yediniz mi hemeninsan bir lokmacık ayırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?