Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya işte neyim demiyeceksin hiçbir Zaman bak @puantiyeli_kelebek bizlere kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyor bende ondan korkmaya başladım ha @su321 onunla Başabaş giderim ya @puantiyeli_kelebek

Kizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim

Gecmis olsun canim cogunu yapmissin zaten bosver dinlenme olur dedigin gibi=)

çok üzüldüm Can'ım rabbim beterinden saklasın geçmiş olsun yarın telafi edersin

Helal kuzuma bu adami pervane edeceksin bak olmaya başladı bile adamda içinden cikan cevheri gördü valla demekki sen varken birakmam heralde Sporu cunku inanilmaz şevk veriyorsun bana

Helal kuzuma bu adami pervane edeceksin bak olmaya başladı bile adamda içinden cikan cevheri gördü valla demekki sen varken birakmam heralde Sporu cunku inanilmaz şevk veriyorsun bana
Buna çok sevindim Can'ım asla bırakma ama hemen hepsini yapıcam diye zorlama yoksa bıkarsın yavaş yavaş hızlan

Geçmiş olsun canım sporu yarın yaparsin ogluşun simdi nasıl

Pilatesi yaptım geldim kızlar
Günün önemli bilgisini de paylaşayım belki bu dertten muzdarip olanlar vardır:)
Eğer özellikle üst bacak aralarınızda sarkma ve selülit gibi problemler varsa kuru fırça mükemmel bi şey pürüzsüz oluyo resmen tavsiye ederim

Aklımızda olsun sağol kuzum

Bende selulit girla, deniyim bari unutmazsam=)

Normalde kahvaltı ağır olmuş ama çoğunluğu tok tutan besinler ve faydalılar.
Peynirin sütün de tam yağlı olması iyi bi şey
Afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…