Ay sorma reglimden dolayı şimdi eşimde yedi ben çay içtimSen bugun bissuru meyve yemissin zaten yeme artik pisbogaz oldun iyice miyaaav
Annem bana 1 torba undan yapacak ilk bahar olmadan biterYok malesef zaten bugün fırının önünden geçtim yok öyle bir koku buram buram alıp tereyağına sürüp yanında çay peynir Allah ne verdiyse yemek geçti içimdenkurbanda yufka yemeyi düşünüyorum
Ya işte neyim demiyeceksin hiçbir Zaman bak @puantiyeli_kelebek bizlere kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyor bende ondan korkmaya başladım ha@su321 onunla Başabaş giderim ya @puantiyeli_kelebek
Gecmis olsun canim cogunu yapmissin zaten bosver dinlenme olur dedigin gibi=)Kizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim
çok üzüldüm Can'ım rabbim beterinden saklasın geçmiş olsun yarın telafi edersinKizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim
Oh ne güzel afiyet olsunAnnem bana 1 torba undan yapacak ilk bahar olmadan biter
Ustumden helikopter geciyo @puantiyeli_kelebek geldi kesin=))
Yok kalmazsın canım emin ol yarı yolda kalmamak için yavaşsan başla sıkılma tempoyu arttır artık kim tutar seni sendeki o ışığı görüyorum benim gibisin bak sana dün geceki olayı anlatayım eşim 22.30 eve geldi hadi dedi yürüyüşe bende tamam dedim taytımı giydim üstüme askılı tişört kilolu iken giydirirdi Tayt çünkü pantolon zor buluyor bulduğumda 2 hafta zor dayanıyordu arası hep yırtılırdı bende tayt üstü tunik alır giyerdim hiçbirşey demezdi amanın akşam tayt giyme dedi koşarız benim şortu giy dedi bende emin misin dedim evet dedi ok giydim neyse koşu yolunda yürüdük 2 saat orada aile cay bahçesi var orada çay İçel'im dedi hep bekar erkek gençler kalmış Ada'm beni nereye saklayacağını bilemedi bende anlamsızlıktın geldimhoşuma gitti zafere doğru ilerliyorum eminim sende olacaksın
Buna çok sevindim Can'ım asla bırakma ama hemen hepsini yapıcam diye zorlama yoksa bıkarsın yavaş yavaş hızlanHelal kuzuma bu adami pervane edeceksin bak olmaya başladı bile adamda içinden cikan cevheri gördü valla demekki sen varken birakmam heralde Sporu cunku inanilmaz şevk veriyorsun bana
Geçmiş olsun canım sporu yarın yaparsin ogluşun simdi nasılKizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim
Saol kuzumgeel beraber olsun...Oh ne güzel afiyet olsun
Amin Can'ım inşallah zayıflarız da yufka yeriz dermişimSaol kuzumgeel beraber olsun...
kurbana kadar zayıflayim da tasasiz yiyeyim
Aklımızda olsun sağol kuzumPilatesi yaptım geldim kızlar
Günün önemli bilgisini de paylaşayım belki bu dertten muzdarip olanlar vardır:)
Eğer özellikle üst bacak aralarınızda sarkma ve selülit gibi problemler varsa kuru fırça mükemmel bi şey pürüzsüz oluyo resmen tavsiye ederim
Bende selulit girla, deniyim bari unutmazsam=)Pilatesi yaptım geldim kızlar
Günün önemli bilgisini de paylaşayım belki bu dertten muzdarip olanlar vardır:)
Eğer özellikle üst bacak aralarınızda sarkma ve selülit gibi problemler varsa kuru fırça mükemmel bi şey pürüzsüz oluyo resmen tavsiye ederim
Normalde kahvaltı ağır olmuş ama çoğunluğu tok tutan besinler ve faydalılar.Bugunku menum de soyle:
Sabah: 2 yumurtadan sucuklu yumurta, yumurta-sut-hindistancevizi unu ve yabanmersininden 2 tane pankek, 1 kk yagli peynir, ceyrek avokado, sutlu kahve (dunyalari yedim tam 800 kalori)
Aksam disarida olucam, muhtemelen gene salata...
Tahminimce gunu 1300-1400 kaloriyle kapatirim. Yediklerimi bi sindiriyim, birazdan cardio yapicam=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?