Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Onu boşuna etiketlemefim kızım biz onunla anlaştık buranın tozunu dumanına katıcaz kışın yarışıyorduk bizim yüzümüzden çoğu ayrıldı topikten ona göre
Ya kız hakkaten en son senle ben kalmıştık ya:))
Sanki bi arkadaş daha vardı ama unuttum adını

su321 merhaba canim hikayeni okudum emin ol suan hikayenden etkilendim askerden geldiginde sevgilin ne tepki verdi mucize gibi bisi cok cok cok tebrik ediyorum
Aslında biliyodu diyet yaptığımı ama yıllardır 5 kilo ver 7 kilo al mantığında olduğum için pek sallamadı galiba:)
Karşılamaya gittim otogara o yüz ifadesi hala gözümün önünde rahat 2 gün boyunca dönüp dönüp baktı sanki yanımda başkası yürüyor gibi diyordu:)

Ya kız hakkaten en son senle ben kalmıştık ya:))
Sanki bi arkadaş daha vardı ama unuttum adını
Evet şuan pasif hesabı sonra biz onunla kavga ettiksonra barıştık sonra o başkası ile siyaset topiğinde kavga etti ban yedi henüz hesabı açılmamış

İşte bu

Çok güzel bi menü hele sabah incir yemen müthiş
Barbunya da lifli olduğundan hepsi bağırsak dostu:)

Bugün testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha beklerim olmazsa bi test daha yapıp Dr.uma gidecem .. bugünü 1700 kcal kapattım kızlar carsidaydik dürüm yedim bayadir yemiyodum ondan olmadı aslında...
spor olarak da bi kıza bişey beğendiremedim onca yol yürüdüm 10 km rahat vardır sabahtan aksama kadar oturtmadi kız kardeşim.eve de gelince evi toparladık bulasik yikadik ablam eğitime ankaraya gitmiş is bize kaldı bi ara uyumuşum şimdi uyandım bildirimi yaptım tekrar uyuyorum öpüyorum sizleri iyi geceler

Sagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeee

Valla cnm bn duruyorm hc acikmam yeterki pis bogazm tutmasnnnn​
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaa sagl cnmm
Eğer gebelik ihtimali yoksa ve bi süre daha olmazsa canım soğan suyu birebir kaçışı yok

Bende test yaptm negatf cikti ben inanmyhhhrrrruurmmmm nedir bu durumlar

Dışarda olunca yeniliyo illa canım ya ama iyi yürümüşsün maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…