Hazır gitmişken tuğba kuruyemişe gitseydinYa ne yapayım reglim başladı öğlen uykumda lokumcuyagidiyordum senin benim gıybetimi yaparken
Ya kız hakkaten en son senle ben kalmıştık ya:))Onu boşuna etiketlemefim kızım biz onunla anlaştık buranın tozunu dumanına katıcaz kışın yarışıyorduk bizim yüzümüzden çoğu ayrıldı topiktenona göre
Kız bırak korksunlar bizden
Aklımdan geçmedi değil ya evimide yakın sayılır 20 dk sonra hop TuğbadayımHazır gitmişken tuğba kuruyemişe gitseydin
Aslında biliyodu diyet yaptığımı ama yıllardır 5 kilo ver 7 kilo al mantığında olduğum için pek sallamadı galiba:)su321 merhaba canim hikayeni okudum emin ol suan hikayenden etkilendim askerden geldiginde sevgilin ne tepki verdi mucize gibi bisi cok cok cok tebrik ediyorum
Sağol canım inşallah isteyen herkese nasip olsuncanım hayran kaldım resmen
helal olsunsüpersin!
Evet şuan pasif hesabı sonra biz onunla kavga ettikYa kız hakkaten en son senle ben kalmıştık ya:))
Sanki bi arkadaş daha vardı ama unuttum adını
Sağolasın tatlım hepimiz buradan teker teker mezun olcaz inşallahMuthis bi basari hikayesi resmen
İşte buAslında biliyodu diyet yaptığımı ama yıllardır 5 kilo ver 7 kilo al mantığında olduğum için pek sallamadı galiba:)
Karşılamaya gittim otogara o yüz ifadesi hala gözümün önünde rahat 2 gün boyunca dönüp dönüp baktı sanki yanımda başkası yürüyor gibi diyordu:)
Yok kız bunlar kalsın gıcıklığınaSağolasın tatlım hepimiz buradan teker teker mezun olcaz inşallah
Çok güzel bi menü hele sabah incir yemen müthiş-bugünkü menüm-
10.00: 2 tane incir,1 avuç leblebi
13.00: 1 kase kaşık salata,1 tabak mantarlı barbunya yemeği
15.40: 4 tane ceviz
17.00: 4 kase mercimek çorbası(evde başka yemek yoktu)
18.00: 1 salkım siyah üzüm
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor yok malum
Evet yiyorum canım haşlanmış olunca sorun olmuyoAfiyet olsun Can'ım peynirsiz yumurtayı yiyebiliyor musun
Güzel canım menün gayetKahvaltim
Domatesli peynirli sandivic (tam tahil ekmek)
1 bardak sekersiz cay
Öğlen
1 muz
Türk kahvesi (sade)
Akşam
1 tabak Türlü yemeği
1 bardak ayran
1 kase salata
Eğer gebelik ihtimali yoksa ve bi süre daha olmazsa canım soğan suyu birebir kaçışı yokSagol cnm gtmedimki ya oluyo bnm bazen.. bu arada duydunmu esmerm hamileeeee
kekik ictm gecen ise yaramadi yaaaaValla cnm bn duruyorm hc acikmam yeterki pis bogazm tutmasnnnnsagl cnmm
Bende test yaptm negatf cikti ben inanmyhhhrrrruurmmmm nedir bu durumlarBugün testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha beklerim olmazsa bi test daha yapıp Dr.uma gidecem .. bugünü 1700 kcal kapattım kızlar carsidaydik dürüm yedim bayadir yemiyodum ondanolmadı aslında...
spor olarak da bi kıza bişey beğendiremedim onca yol yürüdüm 10 km rahat vardır sabahtan aksama kadar oturtmadi kız kardeşim.eve de gelince evi toparladık bulasik yikadik ablam eğitime ankaraya gitmiş is bize kaldı bi ara uyumuşum şimdi uyandım bildirimi yaptım tekrar uyuyorum öpüyorum sizleri iyi geceler
Dışarda olunca yeniliyo illa canım ya ama iyi yürümüşsün maşallahBugün testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha beklerim olmazsa bi test daha yapıp Dr.uma gidecem .. bugünü 1700 kcal kapattım kızlar carsidaydik dürüm yedim bayadir yemiyodum ondanolmadı aslında...
spor olarak da bi kıza bişey beğendiremedim onca yol yürüdüm 10 km rahat vardır sabahtan aksama kadar oturtmadi kız kardeşim.eve de gelince evi toparladık bulasik yikadik ablam eğitime ankaraya gitmiş is bize kaldı bi ara uyumuşum şimdi uyandım bildirimi yaptım tekrar uyuyorum öpüyorum sizleri iyi geceler
İyi yapmışsın yoksa oraya girip de bi tek şey alınıp çıkılmıyorAklımdan geçmedi değil ya evimide yakın sayılır 20 dk sonra hop Tuğbadayımkendimi tuttum meyve yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?