- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Anaaa hatırladımmmEvet şuan pasif hesabı sonra biz onunla kavga ettiksonra barıştık sonra o başkası ile siyaset topiğinde kavga etti ban yedi henüz hesabı açılmamış
Ya ben imkansiz diyorm kalirsamda vallahi oha dicem o derece sen anla artk ama cok zorluyo bu durum beni yaaa sogan suyu nasil yapcam pazartesi yapm yaaEğer gebelik ihtimali yoksa ve bi süre daha olmazsa canım soğan suyu birebir kaçışı yok
Tamam beni eversinler de öyle bari mezun olsunlar:)
Unutma her duştan sonra sürekli yapBende selulit girla, deniyim bari unutmazsam=)
1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.Ya ben imkansiz diyorm kalirsamda vallahi oha dicem o derece sen anla artk ama cok zorluyo bu durum beni yaaa sogan suyu nasil yapcam pazartesi yapm yaa
Soğan kürünü bende yapıcam reglimden sonraYa ben imkansiz diyorm kalirsamda vallahi oha dicem o derece sen anla artk ama cok zorluyo bu durum beni yaaa sogan suyu nasil yapcam pazartesi yapm yaa
Hadi bakalim noluceeek yapim pazartesi onceden duymustum zyflamak icinde yapiolardi denicemmm baska yolu kalmadi1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.
Ilıyınca iç.
Sabah ve akşam aç karna iç evelallah 2 güne olur
Tamam canım seni evlendirelim kalsınlar o birşey mi bizim de gecen bayram haftası 12 yıllık sevgililer evlendiTamam beni eversinler de öyle bari mezun olsunlar:)
7 yıl oldu evlenemedik ya
Odem icinmi cnm. Kizz sarrafa dun sordum 2400verms bliomsn kafam cok karisik ilkkez saglkli beslenme seklinden asicam kendimi ama kesn esm kizicak abartiosun dicekSoğan kürünü bende yapıcam reglimden sonra
Vayyy demek zayıflamak için de kullanıyolar:))Hadi bakalim noluceeek yapim pazartesi onceden duymustum zyflamak icinde yapiolardi denicemmm baska yolu kalmadisagl cnm
Regli içinde yapılıyor Canım sende ptesi herşey yapıcan Can'ım Allah korusun zehirlenmeHadi bakalim noluceeek yapim pazartesi onceden duymustum zyflamak icinde yapiolardi denicemmm baska yolu kalmadisagl cnm
Allahım nolur onlarınki kadar uzamasın yeter artık:)Tamam canım seni evlendirelim kalsınlar o birşey mi bizim de gecen bayram haftası 12 yıllık sevgililer evlendi
Ya o grupta ben de vardim sen kavga ettim diyince hatirladim hattaAnaaa hatırladımmm
dur alıntılamadan yazim adını bakim doğru mu
metebatur dimi:)
evt ben ilk basladigmda herseyi okuyodum ordan kaldi aklimda :) napsn millet kafayi yio erimek icinVayyy demek zayıflamak için de kullanıyolar:))
Rica ederim canım
Evet evet callen açmıştı sonra callen de tamamen ayrıldı kk dan biriyle çok kötü tartıştılarYa o grupta ben de vardim sen kavga ettim diyince hatirladim hattaMiyav_su , callanpincney'in actigi grup muydu o?
Yok canım şeker ilacım reglimin az gelmesini sağlıyor o hızlandırır diye düşündüm o yüzden reglimden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün yapmayı düşünüyorum bende yapmanı istemiyorum Can'ım ya sen sağlıklı beslenen bir insansın moon gibi olma bak Sana kilo almış yineOdem icinmi cnm. Kizz sarrafa dun sordum 2400verms bliomsn kafam cok karisik ilkkez saglkli beslenme seklinden asicam kendimi ama kesn esm kizicak abartiosun dicekkafayi bozdum iyice hepimizi erisekte herkes kurtulsa cenemizden bee amaan
Maydanoz suyu daha iyi aslında ödem falan içinevt ben ilk basladigmda herseyi okuyodum ordan kaldi aklimda :) napsn millet kafayi yio erimek icin
Callen değil Can'ım metebatur vardı işte o siyasetten ban yediEvet evet callen açmıştı sonra callen de tamamen ayrıldı kk dan biriyle çok kötü tartıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?