Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet şuan pasif hesabı sonra biz onunla kavga ettiksonra barıştık sonra o başkası ile siyaset topiğinde kavga etti ban yedi henüz hesabı açılmamış
Anaaa hatırladımmm
dur alıntılamadan yazim adını bakim doğru mu
metebatur dimi:)

Ya ben imkansiz diyorm kalirsamda vallahi oha dicem o derece sen anla artk ama cok zorluyo bu durum beni yaaa sogan suyu nasil yapcam pazartesi yapm yaa
1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.
Ilıyınca iç.
Sabah ve akşam aç karna iç evelallah 2 güne olur

1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.
Ilıyınca iç.
Sabah ve akşam aç karna iç evelallah 2 güne olur
Hadi bakalim noluceeek yapim pazartesi onceden duymustum zyflamak icinde yapiolardi denicemmm baska yolu kalmadi sagl cnm

Soğan kürünü bende yapıcam reglimden sonra
Odem icinmi cnm. Kizz sarrafa dun sordum 2400verms bliomsn kafam cok karisik ilkkez saglkli beslenme seklinden asicam kendimi ama kesn esm kizicak abartiosun dicek kafayi bozdum iyice hepimizi erisekte herkes kurtulsa cenemizden bee amaan

Odem icinmi cnm. Kizz sarrafa dun sordum 2400verms bliomsn kafam cok karisik ilkkez saglkli beslenme seklinden asicam kendimi ama kesn esm kizicak abartiosun dicek kafayi bozdum iyice hepimizi erisekte herkes kurtulsa cenemizden bee amaan
Yok canım şeker ilacım reglimin az gelmesini sağlıyor o hızlandırır diye düşündüm o yüzden reglimden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün yapmayı düşünüyorum bende yapmanı istemiyorum Can'ım ya sen sağlıklı beslenen bir insansın moon gibi olma bak Sana kilo almış yine

Ben 58kg olsam 30kg vermis olcam ay utanirim herhalde soylemeye.. simdi bile hala zayif degilim 19 verdm derken utanmaya basladm cnku baska biri 19versw erirdi ne yagmisss beeeeeeeeeee ver ver btmioooooooooooooooooo.. adi batasica yaaaaaglar pissss yaglar. bugun uzun merdiven ciktm gecen yaz olsa nefes nefese kalrdm ne rahat ciktm ya ohh vok zayiflar ne hafiftir ya ne guzeeel hic kiskanmiormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…