Amin inşallah Can'ımAllahım nolur onlarınki kadar uzamasın yeter artık:)
Yapma zaten birden yüklenme Can'ım zararı olur yavaş yavaş artır bütün hareketleri ben öyle yaptım
Hele sen o lokumlari gotur gercekten asil o zaman konusacagizYanlız @puantiyeli_kelebek ve @blackswannina94 paso benden konuşmuşsunuzben rüyalarımda lokumları görürken
Menüm
Sabah : salatalık domates biber semiz otu
Yumurta
Zeytin peynir
Akşam : çorba haşlanmış tavuk salata ayran
Spor:2.5 saat yürüyüş
Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
Menü bildirimi
SABAH: 1,5 dilim tahıllı ekmek
4zeytin
2 sosis bir yumurtadan yapılmış sosisli yumurta
domates, salatalık
kayısı reçeli(sadece bir tane)
1 tane kayısı (hem kayısı hemde reçelini yemek de ayrı bir ironi)
çay
ARA: 1 tane haşlanmış mısır
ÖĞLE-AKŞAM: 1 tane tek lavaş çiğköfte
1 büyük bardak ayran
Birde bugün maalesef spora gidemedimyarın da kapalı zaten pazartesi tekrar başlıcam inşallah :)
Kahvaltıda acılı tarhana çorbası ve 2 gün önceki közlenmiş patlıcan salatası öğle uykusundan sonra tatlı isteğinm yok olsun diye şeftali -kivi -karpuz salatası ,akşam ise acılı tarhana çorbası,zeytinyağlı bamya ,bol yeşillikli salata akşam eşimle 2 saat yürüyüş haftasonları salona gitmiyorum bir de bugün Karataya uyamadım verme aşamasında meyve ve tarhana çorbası yasak
SAğol hayatım oğlum 6.ayını 1 Ağustos'ta dolduruyor ek gıdaya başlıycaz diyetimi biraz daha sıkı tutmaya başlaycam vermem lazım fazlalıklarımı eşimde bu konuda beni üzmeye başladı kendime güvenimi kaybetmeye başladım((
Ağzımın suyu aktı markete giderken fırının önünden geçtim birde reglim var tövbe yarabbim alıpda evde tereyağlı ,çaylı peynirli yiyesim geldi
Hosgeldin. caba ve emek gosterirsen guruptaki herkesin yardimci olacagina eminim..Merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Yıllardır diyet yapıyorum ve artık kimseyle paylaşamam. 1 haftadır kalori diyetine başladım bu sefer de bunu deneyeceğim. 1200 kalori spor salonuna başladım 3 km yürüyorum 15 dk bisiklet ve birkaç alet daha dün fazla kaçırdım 1400 kalori aldım 280 kaloriyi sporda harcadım bugün 690 kalori aldım spora gidiyorum
Teşekkür ederim tatlım.
Bahsedeyim kendimden biraz
Uzun olacak okuyabilene aşk olsun
27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluydum yani obez değil ama normal kilonun üstündeydim. Yaşıtlarımdan hep daha uzun boylu ve kiloluydum ve bu durum hayatımı hep olumsuz etkiledi. Doyasıya ne sokakta oynayabildim ne koşturabildim.
İlkokulda 50li kilolardaydım ortaokulda 60lı lisede 70 li ve ünide 80 li kilolardaydım.
Üni bitince atanmanın verdiği rehavete ye iç gez mantığıyla aldıkça aldım veee 2014ün yazında 99 kiloyu gördüm şok oldum.
Hepimizin duyduğu cümleleri ben de duydum yüzün çok güzel kilo sana yakışıyo sen böyle güzelsin bıla bıla bıla
Ve hiç planlamadan kimseye demeden 2014 ekimde başladım sıkı bi diyete. Başladığımdan 20 gün sonra sevgilim askere gitti ben o askerdeyken çok sıkı bir diyet ve sporla mayıs sonunda yani tam o askerden geldiğinde 42 kilo vermiş bulunmaktaydım.
1.5 yıldır koruyorum çok şükür.
172 boya 57 kiloyum ve kilolu geçen gençlik yıllarım için pişmanım sadece.
Kızlar ben bi gün önceki spor ve menüyü yazıyorum
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Yok yok hani bide callen picney vardı tam yazamamış olabilirim adını. Metebaturdan önceki spor yarışmasındaCallen değil Can'ım metebatur vardı işte o siyasetten ban yedi
Ayyy miyaaaaav kahkaha attm yaaaaa hahahahahahahahhahahahahahahahaa herseyi denicen dedn ya hahahahahaRegli içinde yapılıyor Canım sende ptesi herşey yapıcan Can'ım Allah korusun zehirlenme
Evet Can'ım callan açtığı topik yanlız bizimle yarışan metebatur idi sonra benimle kavga etti başka topikte sonra barıştık sonra siyasetten ban yediYa o grupta ben de vardim sen kavga ettim diyince hatirladim hattaMiyav_su , callanpincney'in actigi grup muydu o?
Kızlar sizleri henüz tanımadığım için menü yorumlarında sürçü lisan ettiysem affola
Tamam callen picney topiğinde metebatur vardı kadın hırsla uçan ayakkabı mı ne almıştı zayıflamak için daha doğrusu bana gıcık olmuştuYok yok hani bide callen picney vardı tam yazamamış olabilirim adını. Metebaturdan önceki spor yarışmasında
Yani hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve ortak noktalarımız çok iyiliğimiz için yorumluyoruz tabiki arada sevimli kaçamaklar olabilir.Diledigin gibi menulere yorum yapabilirsin canim bu yuzden burdayiz kimse kırılmiyor samimi yorumlara emin ol
Yaaa cidden mi diyosunTamam callen picney topiğinde metebatur vardı kadın hırsla uçan ayakkabı mı ne almıştı zayıflamak için daha doğrusu bana gıcık olmuştu
Anladm cnm benim yap yap iyi gelr arada degisiklik iyidir.Yok canım şeker ilacım reglimin az gelmesini sağlıyor o hızlandırır diye düşündüm o yüzden reglimden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün yapmayı düşünüyorum bende yapmanı istemiyorum Can'ım ya sen sağlıklı beslenen bir insansın moon gibi olma bak Sana kilo almış yine
bende hiiiiiic svmem cocukken maydnz yuzunden lahmacundan nefret etmsm halada yemem oyuzden o kalsn sogani dnicem insallah ise yararMaydanoz suyu daha iyi aslında ödem falan için
Onun da tadını kokusunu hiç sevmiyorum
Ucan ayakkabi ne ya ay olucem gulmektenTamam callen picney topiğinde metebatur vardı kadın hırsla uçan ayakkabı mı ne almıştı zayıflamak için daha doğrusu bana gıcık olmuştu
Yok şok diyet yok soğan sarımsak yakında Ateş etrafında dönersin sen bizleri kazana atar korkuyorum sendenAyyy miyaaaaav kahkaha attm yaaaaa hahahahahahahahhahahahahahahahaa herseyi denicen dedn ya hahahahaha
Al benden de o kadar hiç sevmiyom o maydanozun tadını yaAnladm cnm benim yap yap iyi gelr arada degisiklik iyidir.
Evet ama ac kalanlar alio gerxekten ben aylardir ski beslenmeden ciktm ve almadm cok sukur saglkli beslenmenin faydalari.. yaaa sen beni anlaman lazm kirmak icin yaoiorm aslndaaa 69 kirmak istiorm blmiorm kafam cok karisti ya
bende hiiiiiic svmem cocukken maydnz yuzunden lahmacundan nefret etmsm halada yemem oyuzden o kalsn sogani dnicem insallah ise yarar
Kız ben de hırs yaptım kendimce önceUcan ayakkabi ne ya ay olucem gulmekten
Ay bende çok güldüm adı aklıma gelmediUcan ayakkabi ne ya ay olucem gulmekten
Teşekkürler canım inşallah eski fotolarıma bakıyorum motive olmak inşallah zayıflaycax hep beraberÇok güzel bi menü canım
Eğer akşam yemeği saatin de geç değilse vermemen mümkün değil
Ay evet sonra o hırsını başka bir topikte çıkarmıştı benden sonra barıştık tabi o ban yedi 1 aydır pasif durumda aslında ben yarışmak için değil kendime günlük için kullanıyordum iyide olmuştu callan durumu daha kötü birisi ona senin yüzünden bebeğimi kaybettim sevin demiş oda bıraktı çok üzüldüm yazdım bırakma diye ana bıraktıKız ben de hırs yaptım kendimce önceMiyav_su yu geçcem diye baktım benim boyumu aşıyor saygılar usta dedim eğildim önünde:)
Ama diğer arkadaş demek ki baya hırslanmış
Evet özelden de yazışmıştık callenle çok kötüydü yaAy evet sonra o hırsını başka bir topikte çıkarmıştı benden sonra barıştık tabi o ban yedi 1 aydır pasif durumda aslında ben yarışmak için değil kendime günlük için kullanıyordum iyide olmuştu callan durumu daha kötü birisi ona senin yüzünden bebeğimi kaybettim sevin demiş oda bıraktı çok üzüldüm yazdım bırakma diye ana bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?