Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yapma zaten birden yüklenme Can'ım zararı olur yavaş yavaş artır bütün hareketleri ben öyle yaptım

Tamam canim o zaman tolere et sende beni
Yanlız @puantiyeli_kelebek ve @blackswannina94 paso benden konuşmuşsunuz ben rüyalarımda lokumları görürken
Hele sen o lokumlari gotur gercekten asil o zaman konusacagiz

Menüm
Sabah : salatalık domates biber semiz otu
Yumurta
Zeytin peynir
Akşam : çorba haşlanmış tavuk salata ayran
Spor:2.5 saat yürüyüş

Bir menu ancak bu kadar mukemmel olur canisi
Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin

Supersin canim

Bu diyet menusu mu tatlim

Afiyet olsun canim ama canan teyzemi uzmeye başladın sen bu ara

Uzerler canim onlarin isi bu dış görünüşleri ne olursa olsun hanimlari mukemmel olmak zorunda beylerimizin!
Ağzımın suyu aktı markete giderken fırının önünden geçtim birde reglim var tövbe yarabbim alıpda evde tereyağlı ,çaylı peynirli yiyesim geldi

Aynen canim tövbe de tövbe
Hosgeldin. caba ve emek gosterirsen guruptaki herkesin yardimci olacagina eminim..

Kızlar ben bi gün önceki spor ve menüyü yazıyorum
Sabah 1 yumurta 2 kayısı
Arada 1 bardak oralet
Akşam 1 porsiyon kabak yemeği ve 2 şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Buna benzer menulerle mi verdin canim bu kadar az yerse insan kilo vermeZ de ne olur iradeli hatun

@puantiyeli_kelebek canım şimdi gördüm geçmiş olsun
Evet canım iki öğün beslendim hep ama bir gün serbest gündü çatlayana kadar yerdim haftada bir gün onun için hiç duraklamam olmadı
ramazanda 2 kilo almıştım da onun için biraz dikkat ettim bu hafta ve verdim yoksa daha fazla yiyorum bebiş

Anladm cnm benim yap yap iyi gelr arada degisiklik iyidir.
Evet ama ac kalanlar alio gerxekten ben aylardir ski beslenmeden ciktm ve almadm cok sukur saglkli beslenmenin faydalari.. yaaa sen beni anlaman lazm kirmak icin yaoiorm aslndaaa 69 kirmak istiorm blmiorm kafam cok karisti ya
Maydanoz suyu daha iyi aslında ödem falan için
Onun da tadını kokusunu hiç sevmiyorum
bende hiiiiiic svmem cocukken maydnz yuzunden lahmacundan nefret etmsm halada yemem oyuzden o kalsn sogani dnicem insallah ise yarar

Al benden de o kadar hiç sevmiyom o maydanozun tadını ya
Genel dereotunu sevmez ben de onun hastasıyım salatada sarmada

Kız ben de hırs yaptım kendimce önce Miyav_su yu geçcem diye baktım benim boyumu aşıyor saygılar usta dedim eğildim önünde:)
Ama diğer arkadaş demek ki baya hırslanmış
Ay evet sonra o hırsını başka bir topikte çıkarmıştı benden sonra barıştık tabi o ban yedi 1 aydır pasif durumda aslında ben yarışmak için değil kendime günlük için kullanıyordum iyide olmuştu callan durumu daha kötü birisi ona senin yüzünden bebeğimi kaybettim sevin demiş oda bıraktı çok üzüldüm yazdım bırakma diye ana bıraktı

Evet özelden de yazışmıştık callenle çok kötüydü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…