- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Yok şok diyet yok soğan sarımsak yakında Ateş etrafında dönersin sen bizleri kazana atar korkuyorum senden
Evet itiraf etti sonra birlikte başka topikte paylaşım yaptık ben sporu Bırakınca çok üzülmüştüYaaa cidden mi diyosun
Geçmiş olsun canım sporu yarın yaparsin ogluşun simdi nasıl
Ayyyy dereotu yenmezmi yaaaaaaa hic eksiltmem salatamdannn cacigaaa bile katiyormmm peeeek gozell:) agzimizin tadini biliyoruzAl benden de o kadar hiç sevmiyom o maydanozun tadını ya
Genel dereotunu sevmez ben de onun hastasıyım salatada sarmada
Sen beni ne çabuk unuttun kız ben azcık komik birisiyim tanımadın mıayy kiz guldurdun beni yaaaaaaa vallahi cooook hosuma kacti hastanelk olmim sonraaaaa
Amin canım rabbim korumuşIyi canim sagilasin.canini cok sever saolsun odumu kopardi telefonda ama gorunce cok sukur dedim dikise gerek görmedi dr da Allah beterinden saklasın
Seneye bu zamanlar fit olmak dilegiyle miyiiivvv :)Sen beni ne çabuk unuttun kız ben azcık komik birisiyim tanımadın mı
Ay tam dusup bi yerleri kirmalikmis bu ayakkabi=))Ay bende çok güldüm adı aklıma gelmediama kadın bana hırsla almıştı
İnşallah yeter millet tanıyor beniSeneye bu zamanlar fit olmak dilegiyle miyiiivvv :)
Öyle deme kadın bana taktı 700 TL buna para verdiAy tam dusup bi yerleri kirmalikmis bu ayakkabi=))
Gerçekten mi Canım of Allah'dan bende yokBende selulit girla, deniyim bari unutmazsam=)
bosver cnmmmm kotu zamanlarini guzel gunleri yasa@ParteMoralll Belki inanmazsın ama otelde çalışırken Cem Yılmaz'ın filmleri çıktığı Zaman belki 10 kere gitmişimdir arkadaşlar ile çünkü ben gülünce onlarda gülerdi hep onlar götürdüler anlıyacağın bedavaya getirdim o ayrı konubeni seninle gülüyoruz diye bakma kışın kötüydüm yavaş yavaş topluyorum
Amin inşallah yanlız iyi güldük yine uçan ayakkabı,senin kazan derkenbosver cnmmmm kotu zamanlarini guzel gunleri yasa
Büyük aşklar kavgalarla başlarmış:))Evet itiraf etti sonra birlikte başka topikte paylaşım yaptık ben sporu Bırakınca çok üzülmüştü
Eveettt cacığı unutmuşum bakAyyyy dereotu yenmezmi yaaaaaaa hic eksiltmem salatamdannn cacigaaa bile katiyormmm peeeek gozell:) agzimizin tadini biliyoruz
Zaten ben yazıyordum hatırlarsan birincilik önemli değil istikrar için diye normal sanal ortam hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz sadece klavye den o anda hislerimiz algılıyoruz onun içinde üzüldüm ya pisi pisine ban yedi şuan siyasetten Damda yatıyorBüyük aşklar kavgalarla başlarmış:))
Yarin yapta yee gariiiEveettt cacığı unutmuşum bak
Ayy nasıl canım çekttiiii
Eğlendim geldimVay iyi eğlenceler Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?