Bende kahvaltıda yapayım bari cacıkYarin yapta yee gariii
Hakemim o ayrııVay be arkadaş kime güveneceğiz burada sen hakem değil misin
Susun simdi bana yemek falan demeyin pazartesi gunu facia :dBende kahvaltıda yapayım bari cacık
Nasıl geçti düğün gelinin görümceleri nasıldı ben gittiğim düğünlerde görümcelere ve eltilere bakarım gelinle hep yarışırlar bu arada siz oğlan tarafı mı kız tarafımıydınız pot kırmayayımKızlar 20 sayfa nasıl konuştunuzOkuyacak gücüm ve şarjım az ama deniyicem
Ptesi buralara gelmeSusun simdi bana yemek falan demeyin pazartesi gunu facia :d
O zaman Dilber Ay dan zorunda mıyım parçasını kader mahkumlarına yolluyoruz:)Zaten ben yazıyordum hatırlarsan birincilik önemli değil istikrar için diye normal sanal ortam hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz sadece klavye den o anda hislerimiz algılıyoruz onun içinde üzüldüm ya pisi pisine ban yedi şuan siyasetten Damda yatıyor
Yaa ben yetişemiyorum cevap yazmaya zati:)Kızlar 20 sayfa nasıl konuştunuzOkuyacak gücüm ve şarjım az ama deniyicem
Çok güzel bir örneksin canım maşallahTeşekkür ederim tatlım.
Bahsedeyim kendimden biraz
Uzun olacak okuyabilene aşk olsun
27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluydum yani obez değil ama normal kilonun üstündeydim. Yaşıtlarımdan hep daha uzun boylu ve kiloluydum ve bu durum hayatımı hep olumsuz etkiledi. Doyasıya ne sokakta oynayabildim ne koşturabildim.
İlkokulda 50li kilolardaydım ortaokulda 60lı lisede 70 li ve ünide 80 li kilolardaydım.
Üni bitince atanmanın verdiği rehavete ye iç gez mantığıyla aldıkça aldım veee 2014ün yazında 99 kiloyu gördüm şok oldum.
Hepimizin duyduğu cümleleri ben de duydum yüzün çok güzel kilo sana yakışıyo sen böyle güzelsin bıla bıla bıla
Ve hiç planlamadan kimseye demeden 2014 ekimde başladım sıkı bi diyete. Başladığımdan 20 gün sonra sevgilim askere gitti ben o askerdeyken çok sıkı bir diyet ve sporla mayıs sonunda yani tam o askerden geldiğinde 42 kilo vermiş bulunmaktaydım.
1.5 yıldır koruyorum çok şükür.
172 boya 57 kiloyum ve kilolu geçen gençlik yıllarım için pişmanım sadece.
O zaman Dilber Ay dan zorunda mıyım parçasını kader mahkumlarına yolluyoruz:)
Evet evet akşam yemeğinde yicemmmYarin yapta yee gariii
Sağol canımcım:)Çok güzel bir örneksin canım maşallah
Tabiki o da sana boncuktan kuş yapar:)Temiz don fanila götüreyim bari
Hangi film:)Ya ben hem size çene yetiştirmeye çalışıyorum hem siyah beyaz film bakmaya çalışıyorum gözlerim döndü
Evet evet akşam yemeğinde yicemmm
Sen nerelisin bizim gibi konuştun da garili falan:)
nerden geliveriyon sen @ParteMoralllEvet evet akşam yemeğinde yicemmm
Sen nerelisin bizim gibi konuştun da garili falan:)
Geçmiş olsun çok ..Kizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim
Ptesi buralara gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?