TeşekkürlerHosgeldin canım
Istanbuldan geliyan giiinerden geliveriyon sen @ParteMoralll
Tabiki o da sana boncuktan kuş yapar:)
yanlış gelmişin sen, şu aşşşa taraftan dolmuşa binivericedin...Istanbuldan geliyan giii
Hımmm tamam canım:)hahahahaha makarasina konusuyorm yoksaa gari mari bilmim bati karadenizliyim acikliyp acik vermiyim istanbul dogdum buyudum yasiyorm
Beni bi tost yap:))yanlış gelmişin sen, şu aşşşa taraftan dolmuşa binivericedin...
Oğlanız ama komşuyuz yaa çok da yakın değiliz haniiNasıl geçti düğün gelinin görümceleri nasıldı ben gittiğim düğünlerde görümcelere ve eltilere bakarım gelinle hep yarışırlar bu arada siz oğlan tarafı mı kız tarafımıydınız pot kırmayayım
Dimiii dimii zor okudum şarjım 4 kaldıYaa ben yetişemiyorum cevap yazmaya zati:)
İyi bir anda korkuttum kız görümceler ile akraba sandım seniOğlanız ama komşuyuz yaa çok da yakın değiliz haniiBizim asıl düğün haftaya halamın kızı evleniyor size foto atıcam Ayy tamamen objektifim oğlanın kuzenleri çok şıktı
Görümcesi yok zatenİyi bir anda korkuttum kız görümceler ile akraba sandım seni
İyi geceler canımKızlar ben yatıyorum o koca gözlerim minicik kaldı
Hayırlı geceler hepinizeee
yanlış gelmişin sen, şu aşşşa taraftan dolmuşa binivericedin...
kizz GTT AZCIK kocanla ilgilen yazikÇene iyi sardı benim herif yastığa sarılmışyazık
Ada'm zaten deliriyor ekrana bakıyor sizinle yazıştığımı gördükçeyok beni yaticim eccuk sus gi
kizz GTT AZCIK kocanla ilgilen yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?