Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oyyyy şükür bitti sayfalar alintilarim da kacti zaten geçmiş olsun dilekleri icin herkese tesekkurler saat kac oldu yatin yahu
Miyav_su kocan dellenmesin diye cikiyordun en son adami pes ettirdin dimi avratlar kulubu demiş ya bidene sohbetmis ama aksamlari yapip beni merakta birakiyorsunuz bizimki sarmasin diye cok duramiyorum burda butun güzel sohbetlerde aksamlari oluyor yaf

Herifi uyuttum geldim yine nerde karpuz kız yediniz mi hemen insan bir lokmacık ayırır
Sen gelmeyince kesmedimmm kuzum sensiz bogazimdan gecmez
Hepimizin motivasyonu dusuyo tatlicim zaman zaman, simdiye kadar verdigin kilolari dusun bosa gitmelerine izin verme=) kate moss'un bi sozu var bi de "hicbir seyin tadi zayif olmak kadar guzel degil" diye, beni hep gaza getirmistir=)
Harika bu sözmüş ya bu benim diyet felsefem olsun tesekkur ederim balimmmm
Ya muhteşem bi duyguuuu cani gönülden kutlarim seni sok olmustur tabi taniyamamistir dile kolay 40 küsür kilo harikasin
Güzel canım menün gayet
Muz kabızlığa yol açabilir ama onu da her gün yemiyorsundur zaten
Her gun yemiyorum canim öğlen hazirlik yapmadimdiye muz yedim cok tesekkur ederim canimcim yalniz muz bende kabizlik yapmiyor
1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.
Ilıyınca iç.
Sabah ve akşam aç karna iç evelallah 2 güne olur
Bu neyin tarifi canlar
Ya harika bi basarimiz olcak kuzum basari yolunun sonuna senin cok az kaldi kuzum basarili kuzucum
Ya kuzum sana danisiyim bende 1 ayda bi serbest gun düşünüyordum cogu kisiden ozmn yaptığın bosa gider diyolardi
Bugünkü Sporum:
Leslie 3 Mil - 45 dk

Kızlar hepinize iyi geceler yatmadan önce yoğurt pulbiber limon kürünü yemeyi unutmayın. Ben biraz önce yedim. Çiğnemeden yatmanız tavsiye edilir
Evet cok faydali kuzum afiyet olsun

Son düzenleme:
Yorgunluktan uyudu Canım günaydın şimdi gönlünü almak için kahvaltı hazırladım hemen buraya girdim uyunmadan yoksa çıldırcak

vallahi benim ahım tutmadı billahi
nazar değmiş ama sana çok geçmiş olsun ayrıca canım
olsun bugün yaparsın,hem kasların dinlenmiş olur

canım kuru fırça dediğin at kılı fırçası mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…