Yook atmam onuuuuu seni atarmAda'm zaten deliriyor ekrana bakıyor sizinle yazıştığımı gördükçesende bana bak Ateş ,kazan gibi şeyler düşünme o değilde bizden önce kazana kocanı Atıcan
İyi geceler tatlımİyi geceler canım
Sen gelmeyince kesmedimmm kuzum sensiz bogazimdan gecmezHerifi uyuttum geldim yine nerde karpuz kız yediniz mi hemeninsan bir lokmacık ayırır
Harika bu sözmüş ya bu benim diyet felsefem olsunHepimizin motivasyonu dusuyo tatlicim zaman zaman, simdiye kadar verdigin kilolari dusun bosa gitmelerine izin verme=) kate moss'un bi sozu var bi de "hicbir seyin tadi zayif olmak kadar guzel degil" diye, beni hep gaza getirmistir=)
Ya muhteşem bi duyguuuu cani gönülden kutlarim seni sok olmustur tabi taniyamamistir dile kolay 40 küsür kilo harikasinAslında biliyodu diyet yaptığımı ama yıllardır 5 kilo ver 7 kilo al mantığında olduğum için pek sallamadı galiba:)
Karşılamaya gittim otogara o yüz ifadesi hala gözümün önünde rahat 2 gün boyunca dönüp dönüp baktı sanki yanımda başkası yürüyor gibi diyordu:)
Her gun yemiyorum canim öğlen hazirlik yapmadimdiye muz yedim cok tesekkur ederim canimcimGüzel canım menün gayet
Muz kabızlığa yol açabilir ama onu da her gün yemiyorsundur zaten
Bu neyin tarifi canlar1 tane kahverengi kabuklu kuru soğan oluyor ya onun dış kabuğunu soy 1.5 bardak kaynar suyun içine dörde böl at 5 dakika kaynasın.
Ilıyınca iç.
Sabah ve akşam aç karna iç evelallah 2 güne olur
Ya harika bi basarimiz olcak kuzum basari yolunun sonuna senin cok az kaldi kuzum basarili kuzucumBen 58kg olsam 30kg vermis olcam ay utanirim herhalde soylemeye.. simdi bile hala zayif degilim 19 verdm derken utanmaya basladm cnku baska biri 19versw erirdi ne yagmisss beeeeeeeeeee ver ver btmioooooooooooooooooo.. adi batasica yaaaaaglar pissss yaglar.bugun uzun merdiven ciktm gecen yaz olsa nefes nefese kalrdm ne rahat ciktm ya ohh vok zayiflar ne hafiftir ya ne guzeeel hic kiskanmiormm
Ya kuzum sana danisiyim bende 1 ayda bi serbest gun düşünüyordum cogu kisiden ozmn yaptığın bosa gider diyolardi@puantiyeli_kelebek canım şimdi gördüm geçmiş olsun
Evet canım iki öğün beslendim hep ama bir gün serbest gündü çatlayana kadar yerdim haftada bir gün onun için hiç duraklamam olmadı
ramazanda 2 kilo almıştım da onun için biraz dikkat ettim bu hafta ve verdim yoksa daha fazla yiyorum bebiş
Bugünkü Sporum:
Leslie 3 Mil - 45 dk
Evet cok faydali kuzum afiyet olsunKızlar hepinize iyi geceler yatmadan önce yoğurt pulbiber limon kürünü yemeyi unutmayın. Ben biraz önce yedim. Çiğnemeden yatmanız tavsiye edilir
Yorgunluktan uyudu CanımOyyyy şükür bitti sayfalar alintilarim da kacti zaten geçmiş olsun dilekleri icin herkese tesekkurler saat kac oldu yatin yahu
Miyav_su kocan dellenmesin diye cikiyordun en son adami pes ettirdin dimi avratlar kulubu demiş ya bide ne sohbetmis ama aksamlari yapip beni merakta birakiyorsunuz bizimki sarmasin diye cok duramiyorum burda butun güzel sohbetlerde aksamlari oluyor yaf
Yook atmam onuuuuu seni atarmhadi bende gttm mck iyi gecelr
teşekkür ederiiiimmÇok güzel bi menü hele sabah incir yemen müthiş
Barbunya da lifli olduğundan hepsi bağırsak dostu:)
tövbe tövbeee
ahahah evetSağol canım inşallah isteyen herkese nasip olsun
Özellikle de size laf söyleyen imalarda bulunanların yüz ifadesini görmek paha biçilemez:)
Reklam gibi oldu
kimse bir
vallahi benim ahım tutmadı billahiKizlar ahiniz tuttu spor yapamadım tam leslie 3 mil yapıyordum 3. Mile az kalmışti ki misafir geldi yemek yaptim yolladım sonrada oglum dışarda dedesi ile dolasirken düşmüş bacagini yaralamis acile gidip pansuman yaptirdik neyseki dikise gerek kalmadı spor mpor kalmadı neyse saglik olsun yarina dinlenmiş oldum diyelim
canım kuru fırça dediğin at kılı fırçası mı :)Pilatesi yaptım geldim kızlar
Günün önemli bilgisini de paylaşayım belki bu dertten muzdarip olanlar vardır:)
Eğer özellikle üst bacak aralarınızda sarkma ve selülit gibi problemler varsa kuru fırça mükemmel bi şey pürüzsüz oluyo resmen tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?