Aynen iyi ki yemiyorum Karatay diyor ya onlar tavuk değil canavar diyeGerçi zaten hazırlar tavuktan başka her şeye benziyor da.
Yemeyerek pek de bi şey kaybetmiyorsundur biz de hormonlarıyla şişiyoruz:)
İşte o sağlıklı beslendiği için tahminimce fit bir insandır artık sende ona ayak uydurursa çok iyi olur senin içinEvlilikte en çok korktuğum yemek olayı zaten
Mesela biz ikimizde aynı yerde okuduk ben kyk da o evde kalıyordu.
Ben onun hiç makarna yumurtayla geçiştirdiğini bilmem.
Türlü kuru fasulye et dolma haftada bi gün balık günüydü. Düzenli yemek yapardı her gün.
Sağolsun kayınvalidem tavuklarından kesmiş temizlemiş yollamış işte onu yiyince anladım tavuk yediğimi yaAynen iyi ki yemiyorum Karatay diyor ya onlar tavuk değil canavar diye
Evet hep kilosunu korur sigara alkol falan filan da yok çok şükür.İşte o sağlıklı beslendiği için tahminimce fit bir insandır artık sende ona ayak uydurursa çok iyi olur senin için
İşte bende hamile kalırsam yerim diyorum ama o tür tavuktan yerim yoksa yemem zaten yumurtayı zor buluyorum merkezde sen şanslısın o Zaman Can'ım organik elinin altındaSağolsun kayınvalidem tavuklarından kesmiş temizlemiş yollamış işte onu yiyince anladım tavuk yediğimi ya
Evet onlar arıcılık ve cevizcilik yapıyolar ( nasıl cümle olduysa) balla ceviz de pek sevmem alıştırcam kendimi amaİşte bende hamile kalırsam yerim diyorum ama o tür tavuktan yerim yoksa yemem zaten yumurtayı zor buluyorum merkezde sen şanslısın o Zaman Can'ım organik elinin altında
Evet bugün ara verdim ama tartı gününe de bişey kalmadıAfiyet olsun canım bugün evde dinlenmene bak
Sende sigara mı var Canım Onuda bırak eger varsa çünkü zorlar o içmediği için biz eşimle asla sigara içmeyiz alkol nadir alır eşim ben artık almıyorum sigara kokusu duyduk mu kaçarız oradanEvet hep kilosunu korur sigara alkol falan filan da yok çok şükür.
Bu ilişkide kendini düzeltmesi gereken benim galiba
Olsun canım senin sağlığından önemli değil tartı günü ki burada yarış yok birbirimize destek ve motive amaçlı buradayız bunu asla unutmaEvet bugün ara verdim ama tartı gününe de bişey kalmadı
Bende balı sevmemEvet onlar arıcılık ve cevizcilik yapıyolar ( nasıl cümle olduysa) balla ceviz de pek sevmem alıştırcam kendimi ama
Ben hiç kimseyle yarış içinde değilimki tek istediğim bir an önce kilo vermekOlsun canım senin sağlığından önemli değil tartı günü ki burada yarış yok birbirimize destek ve motive amaçlı buradayız bunu asla unutma
Yok yok içmiyorum çok şükür aynen dediğin gibi evde de içirmem gelen misafir balkonda içer tahammül edemiyorum o kokuya.Sende sigara mı var Canım Onuda bırak eger varsa çünkü zorlar o içmediği için biz eşimle asla sigara içmeyiz alkol nadir alır eşim ben artık almıyorum sigara kokusu duyduk mu kaçarız oradan
Ben kaju hastasıyımBende balı sevmemama cevizi çok severim
Ayy bizzat benim degil de salonda var onu kullaniyorum, fikir vermeye calisirim da nasi vericemCanım senin pilates topun var mı ? Topum inmiş gibi geldi ne kadar şişirilmesi gerekiyor bi fikrin var mı
En kalin yerinden aldim ben kaslari kasmadanKızlar kol ölçümüzü nasıl alıcaz ?
Ay ben dun 2.5 saat spor yaptim kisisel rekorum miyav=)) istedigin kadar ip atla yarisicak halim yok hicÇok iyi yapmışsın sıkılaşmak çok önemli bunu unutma ismi ne programın ben de duştan sonra ip atlamayı düşünüyorum duyrulur @ParteMoralll vekremsokola
Test yaptın mı kuzum senSelam kizlar bugun basim cok donuo
Sababir adet haslanmis patates peynir domates
Oglen haslanmis patates peynir domates
Acik cay sari tuzz
Suz leblebide ara ogunum
Ayy ben de ben de inan günlük sporumu zor yapıyorum kolumu kaldıracak dermanım yokAy ben dun 2.5 saat spor yaptim kisisel rekorum miyav=)) istedigin kadar ip atla yarisicak halim yok hic
Cok az yemissin ama canim normal halsiz olmanAyy ben de ben de inan günlük sporumu zor yapıyorum kolumu kaldıracak dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?