Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İşte o sağlıklı beslendiği için tahminimce fit bir insandır artık sende ona ayak uydurursa çok iyi olur senin için

Sağolsun kayınvalidem tavuklarından kesmiş temizlemiş yollamış işte onu yiyince anladım tavuk yediğimi ya
İşte bende hamile kalırsam yerim diyorum ama o tür tavuktan yerim yoksa yemem zaten yumurtayı zor buluyorum merkezde sen şanslısın o Zaman Can'ım organik elinin altında

İşte bende hamile kalırsam yerim diyorum ama o tür tavuktan yerim yoksa yemem zaten yumurtayı zor buluyorum merkezde sen şanslısın o Zaman Can'ım organik elinin altında
Evet onlar arıcılık ve cevizcilik yapıyolar ( nasıl cümle olduysa) balla ceviz de pek sevmem alıştırcam kendimi ama

Evet hep kilosunu korur sigara alkol falan filan da yok çok şükür.
Bu ilişkide kendini düzeltmesi gereken benim galiba
Sende sigara mı var Canım Onuda bırak eger varsa çünkü zorlar o içmediği için biz eşimle asla sigara içmeyiz alkol nadir alır eşim ben artık almıyorum sigara kokusu duyduk mu kaçarız oradan

Sende sigara mı var Canım Onuda bırak eger varsa çünkü zorlar o içmediği için biz eşimle asla sigara içmeyiz alkol nadir alır eşim ben artık almıyorum sigara kokusu duyduk mu kaçarız oradan
Yok yok içmiyorum çok şükür aynen dediğin gibi evde de içirmem gelen misafir balkonda içer tahammül edemiyorum o kokuya.
Benim beslenme ve uyku düzeninde bi reforma ihtiyacım var

Selam kizlar bugun basim cok donuo
Sababir adet haslanmis patates peynir domates
Oglen haslanmis patates peynir domates
Acik cay sari tuzz
Suz leblebide ara ogunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…