- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Canim birazcik daha protein alsan nasi olur, yumurta mesela?Selam kizlar bugun basim cok donuo
Sababir adet haslanmis patates peynir domates
Oglen haslanmis patates peynir domates
Acik cay sari tuzz
Suz leblebide ara ogunum
Ay hatırlatma ya 20 kadar atlatabilirsem zil takıp oynamayı düşünüyorum
Ha birde yogurt yemistim sabahCanim birazcik daha protein alsan nasi olur, yumurta mesela?
Yapmadim kuzu. Ya bekliyorum isteTest yaptın mı kuzum sen
Anladim canim miden rahatsizsa bisey diyemem tabi=(Ha birde yogurt yemistim sabah
Cnm sabah menemen yapicaktim midem bulandi yiyemedim mecburen patatese kaydim yoksa hergun yumurta yiyorum artik ama bugun sabah mide bulantim vardi
Spor çok geliyor gıda az geliyor ben biraz et ve süte yükleneyim bariCok az yemissin ama canim normal halsiz olmanbenim de aksam agirlik calismam lazim da nasi gozumde buyuyo off
Yaa ben de çok merak ettim ne zaman yapacaksın peki evde var mı testYapmadim kuzu. Ya bekliyorum iste
Durduk yere oldu bende anlamadim kuzum menemen yaparim dedim aksamki gibi aksam yaptigim hosuma gitmisti ama yapamasimAnladim canim miden rahatsizsa bisey diyemem tabi=(
Niye az yiyeceksin detoks gibi bi gün mü yapmayı düşünüyorsunGercisu321 sana dedim de ben de yarin baya az yemeyi dusunuyorum bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi
30 temmuzda yapicam cnm var ama bir tane test var onuda harcamak istemiyorumYaa ben de çok merak ettim ne zaman yapacaksın peki evde var mı test
Ben onu denefim zaten yarışma diyorum kendi kendinede o Zaman strese girer veremezsin @ParteMoralll sor biz onunla aynı takımdaydık ve ben gram veremiyordum sende o psikolojide olma CanımBen hiç kimseyle yarış içinde değilimki tek istediğim bir an önce kilo vermek
Evet ya intermittent fasting deneyeyim dedim bu hafta, 2 gun 500'er kalori civarinda alicam. Diger gunler 1500-1600 olur heralde. Yarin da bi gun dinlenme gunu yaparim bari bi kaslar kendini toparlasinNiye az yiyeceksin detoks gibi bi gün mü yapmayı düşünüyorsun
Kesinlikle katılıyorum canım o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlamalısınYok yok içmiyorum çok şükür aynen dediğin gibi evde de içirmem gelen misafir balkonda içer tahammül edemiyorum o kokuya.
Benim beslenme ve uyku düzeninde bi reforma ihtiyacım var
Yok kız yarışmak için demedim sen ya aklın fikrin yarışta bana demiştin ya 2 saat birşey yeme içme koşarsın diye onu demiştimAy ben dun 2.5 saat spor yaptim kisisel rekorum miyav=)) istedigin kadar ip atla yarisicak halim yok hic
Aslında doğrı diyorsun kendime kısa bir zaman dilimi verirsem kilo veremediğim zaman daha çok üzülücem uzun bir zamana yaymak lazımBen onu denefim zaten yarışma diyorum kendi kendinede o Zaman strese girer veremezsin @ParteMoralll sor biz onunla aynı takımdaydık ve ben gram veremiyordum sende o psikolojide olma Canım
Afiyet olsun canım sen bir doktora çık tahlil yaptır benceSelam kizlar bugun basim cok donuo
Sababir adet haslanmis patates peynir domates
Oglen haslanmis patates peynir domates
Acik cay sari tuzz
Suz leblebide ara ogunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?