İşte bunu diyorum sana CanımAslında doğrı diyorsun kendime kısa bir zaman dilimi verirsem kilo veremediğim zaman daha çok üzülücem uzun bir zamana yaymak lazım
Tabi haftasonu gezdin tozdun değil mi Burayada yazmadınCok az yemissin ama canim normal halsiz olmanbenim de aksam agirlik calismam lazim da nasi gozumde buyuyo off
Anam fıstık sen mi geldin hoşgeldin Canım
miyavimmmSelam kaptanım Nasılsın
Canım üzgün müsün sen bir garipsin hayırdır cimcime mi üzdü senimiyavimmm
Hiiiii anladim, eee nasi oldu atlayabildin mi bisey yiyip icmeyince=)Yok kız yarışmak için demedim sen ya aklın fikrin yarışta bana demiştin ya 2 saat birşey yeme içme koşarsın diye onu demiştimkocam gibi oldum katy Perry yeni klibimi var sporcular oynuyor sabah şey diyor seni niye çağırmamış bu kadın diyor tövbe tövbe Adamda beni olimpiyatçı yaptı
Bu ne ciddiyet kız hiç hoşlanmam ciddiyetten
Daha 2 saatim dolmadı sen benim soruma cevap ver uçan ayakkabı aldın mıHiiiii anladim, eee nasi oldu atlayabildin mi bisey yiyip icmeyince=)
Nihahahah hain planlarim ortaya ciktiTabi haftasonu gezdin tozdun değil mi Burayada yazmadındoğruyu söyle uçan ayakkabıdan aldım değil mi o günden bu yana yazmıyorsun
döverikkk sen hakett yiterkii sacini basini yolamda göğğ sennnnBu ne ciddiyet kız hiç hoşlanmam ciddiyettendövseydin bari
Anam bu ne giriş kız korkuttum birdendöverikkk sen hakett yiterkii sacini basini yolamda göğğ sennnn
Afiyet olsun balım sporunda güzelmiş Paşa'ylaMenüm
Sabah : dereotu maydanoz domates yumurta
Öğlen :yoğurtlu kabak haşlama 2 mercimek köftesi
Akşam :tavuklu sebze yemeği yoğurtlu çorba semiz otu
Spor:3 saat boyunca durmadan hareket etmece:) şöyleki evin içinde bir dans ettim oturdum kalktım oğlumu zıplattım üst odalara çıkıp aşağı indim böyle durmadan hareket ettim ama çok yoruldum vazgeçmrmek içinde 3 saat boyunca hareket etceğime yemin ettim)
Ben anlamıştım zatenNihahahah hain planlarim ortaya ciktiucan ayakkabilarimla herkesin 3 kati kilo vericem artik
Aksam kasigim biraz agriyodu esime dedim cikariz dedi doktora heralde bu hafta giderim esimin isi bitinceAfiyet olsun canım sen bir doktora çık tahlil yaptır bence
Sağol canımcımAfiyet olsun balım sporunda güzelmiş Paşa'yla
Anladım Canım aksatma belki başka bir şey vardır Allah korusunAksam kasigim biraz agriyodu esime dedim cikariz dedi doktora heralde bu hafta giderim esimin isi bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?