Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyetolsun menu güzel spora bi adim attin mi gerisi geliyor aslında ama yarin dinlenmis olarak gidersin artık

Çok iyi yapmışsın sıkılaşmak çok önemli bunu unutma ismi ne programın ben de duştan sonra ip atlamayı düşünüyorum duyrulur @ParteMoralll ve @kremsokola

5 mil walk Keaira Lashae adi canim düz bir yuruyus programi değil hepsine baktim hemen hemen bu en iyisi koza16 sende leslie yapiyordun bide bunu dene 10 dk da sirilsiklam oldum terden

Canım tatlandırıcı daha çok zararlı

Ne zararli degil ki canim elimden geldigince kullanmiyorum ama böyle zamanlarda kurtarici oluyor.

Harika bence afiyet olsun

Su'cum bu ne ya SAGLIKSIZ beslenmenin kitabini yazıyorsun sanki böyle beslenmeyin demek mi istiyorsun gülüm
Durdur kendini yeme yedikçe yiyesin gelecek

Bu diyette ben normalde hic acikmiyorum canim aksamlari zorla yiyorum hatta ama bi kac gündür tuhaflastim regl olayim gecer canim

Yok vişne ev yapımı az şekerli canım.
Ya hani domatesli peynirli zeytinli kahvaltı yapamıyorum niye bilmiyorum
Eskiden hep menemen simit sucuklu yumurta kızartma yerdim kahvaltıda ondan mı ki acaba

Ben de kahvaltida domates salatalik sevmezdim yesillik yemezdim ama alistirinca oluyor canım alışkanlıklar gayette değişebilir

Iyi bari evlenince sen de ona uyum saglarsin en azindan o saglikli besleniyormus

14.takimdan selamlar kizlarrrrrrrrr

Selam hosgeldin 14. Takimda durumlar nasil kaptan bizimkiler kadar hızlı kilo verebiliyorlar mi:))

Leslie gibi yürüyüş programları var oldugun yerde hareket ediyorsun canim onlardan mi.yapsan hem dogru kas gruplarını calistirmis olursun. Menun guzel afiyet olsun
Sol kasigimda deisik bi agri var kizlar egilip kalkinca oldu bende anlamadim hic bole bi agri cekmemistim

Neden acaba ya bence bir dr git gecikmeden cogu zaman insanlar normal adet görüyorum sanir ama düşük yapiyordur elindeki teste acıma yap eger varsa bi hamilelik durumu cok üzülürsun canim

Canım baktım güzel bir program bence devam et buna 2 hafta sonra vücudun buna alışmadan değiştir olur mu @puantiyeli_kelebek

Hergun ayni seyi yaparsam zaten sıkıĺiyorum canim degisire degistire yapacağım

Menum
Kahvaltıda

Omlet
Az peynir
3 zeytin
1 salatalik
1 dikim t ekmek

Öğlen
4 adet sebzeli köfte
1 kase Yoğurt

Akşam
Yesil fasulye
1 kase coban salata
1 bardak ayran

Ara öğün
Tarcinli 1 adet elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…