Gaz sıkılması ve böbrek Ağrı'sı olabilirSol kasigimda deisik bi agri var kizlar egilip kalkinca oldu bende anlamadim hic bole bi agri cekmemistim
Oyuzden spor diyet yapmiyorum adet olana kadr yapmiycam iste doktora gidicez buyuk ihtimal bakalimAnladım Canım aksatma belki başka bir şey vardır Allah korusun
Yok cnm onlardan farkli bi agri bilye kadar bisi nasil anlatsam bilemedimGaz sıkılması ve böbrek Ağrı'sı olabilir
Menu bildirimi:
SABAH: 1dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates-salatalık
çay (her zaman şekersiz içerim)
ARA: 2-3 kayısı çok az üzüm
ÖĞLE-AKŞAM: Patlıcan yemeği
2kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
BUGÜN SPORA GİDEMİCEM MAALESEF ÇOK HALSİZİM
Çok iyi yapmışsın sıkılaşmak çok önemli bunu unutma ismi ne programın ben de duştan sonra ip atlamayı düşünüyorum duyrulur @ParteMoralll ve @kremsokola
Canım tatlandırıcı daha çok zararlı
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta ,domates,yeşillik ,zeytin ,peynir şekersiz çay akşam ise domatesli peynirli salata yanında .Maden suyu sporda 30 dk Kardio +1 saat ağırlık kızlar akşamda tempolu yürüyüş düşünüyorum
Çok yorgunummmm hayat beni çok yoruyo ya
Sporumu da yaptık yeme içmeyi de bitirdim ben de bittim yatağa yığıldım kaldım
Menüm şu şekil ve çok sağlıksız napcam ben böyle ya
Sabah kalkar kalkmaz bi şey canım istemedi ben de saat 1 de 1 kek 2 kayısı yedim
Akşam yemeğim 6da 8 adet fırında mücver (yağsız) ve 1 bardak vişne suyu
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Durdur kendini yeme yedikçe yiyesin gelecek
Yok vişne ev yapımı az şekerli canım.
Ya hani domatesli peynirli zeytinli kahvaltı yapamıyorum niye bilmiyorum
Eskiden hep menemen simit sucuklu yumurta kızartma yerdim kahvaltıda ondan mı ki acaba
Evlilikte en çok korktuğum yemek olayı zaten
Mesela biz ikimizde aynı yerde okuduk ben kyk da o evde kalıyordu.
Ben onun hiç makarna yumurtayla geçiştirdiğini bilmem.
Türlü kuru fasulye et dolma haftada bi gün balık günüydü. Düzenli yemek yapardı her gün.
Menun harika kuzum sen bugun 5 te 5baslamicakmiydin tatlimSabah (45dk yurudum)
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Domates,salatalik
Cay
Aksam
Balik ve salata
Bir dilim bugday ekmegi
5erik
14.takimdan selamlar kizlarrrrrrrrr
Menüm
Sabah : dereotu maydanoz domates yumurta
Öğlen :yoğurtlu kabak haşlama 2 mercimek köftesi
Akşam :tavuklu sebze yemeği yoğurtlu çorba semiz otu
Spor:3 saat boyunca durmadan hareket etmece:) şöyleki evin içinde bir dans ettim oturdum kalktım oğlumu zıplattım üst odalara çıkıp aşağı indim böyle durmadan hareket ettim ama çok yoruldum vazgeçmrmek içinde 3 saat boyunca hareket etceğime yemin ettim)
Sol kasigimda deisik bi agri var kizlar egilip kalkinca oldu bende anlamadim hic bole bi agri cekmemistim
Canım baktım güzel bir program bence devam et buna 2 hafta sonra vücudun buna alışmadan değiştir olur mu @puantiyeli_kelebek
Iste geldim burdayım güzellik_Masalim_ kız nerdesin sen
Nasi bi program kuzum?Yaa öyle mi diyorsunkolay gelsin canim bende yeni bir yuruyus programı buldum kahvemi icip ona baslicam daha cok kas gurubu calistiriyor suresi de daha fazla. Bakalim leslie kadar terletecekmi beni
Kız hatırlatma @ParteMoralll her duyduğunu yapıyor yakında Ateş yakıp Etramızda dönecek bu korkuyorumMenun harika kuzum sen bugun 5 te 5baslamicakmiydin tatlim
Yaptın mı spor fıstıkIste geldim burdayım güzellik
Süpersin canım menünde güzel sporundaMenum
Sabah
Peynir ve dukan lavasla dürüm
Öğle
Tavuk tursu ayran
Ara
Dukan usulu dondurmamsi
Aksam
Sebzeli tavuk yemegi
1 kucuk kase dukan puding
2 lt su
1 saat 5 mil walk
Nasi bi program kuzum?
Lesliyi bende sevmiyorum sıkıcı5 mil walk Keaira Lashae diye ara cikar canim youtube de leslinin biraz farklısı ama ondan daha cok beğendim
Kuzum 3 saat yürüyüş yaptımYaptın mı spor fıstık
Bende leslie sıkıcı buluyorum niyese hevessiz oluyorumLesliyi bende sevmiyorum sıkıcı
Cok sekersinn yaaKız hatırlatma @ParteMoralll her duyduğunu yapıyor yakında Ateş yakıp Etramızda dönecek bu korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?