Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Efendmmmmmmmmmmmmm
Yah bi cihuraa
Ben onu denefim zaten yarışma diyorum kendi kendinede o Zaman strese girer veremezsin @ParteMoralll sor biz onunla aynı takımdaydık ve ben gram veremiyordum sende o psikolojide olma Canım
Herkesw farkli etki yaratio sana stres yapiodu cnmm aslnda iyi oluyo bazen
Menun harika kuzum sen bugun 5 te 5baslamicakmiydin tatlim
Hyr cnm kafm cok karisti annemle kardesm gelioo yarn yapmam imkansz
Kız hatırlatma @ParteMoralll her duyduğunu yapıyor yakında Ateş yakıp Etramızda dönecek bu korkuyorum
Aaa ask olsn kizzz ne yaptigimi gordnnnn
Menum

Sabah
Peynir ve dukan lavasla dürüm

Öğle
Tavuk tursu ayran

Ara
Dukan usulu dondurmamsi

Aksam
Sebzeli tavuk yemegi
1 kucuk kase dukan puding

2 lt su
1 saat 5 mil walk
afiuet olsn tatlim nasl gidio dukan.. ben donemedm dukana bi turli donemedikce snrlerm bozulio donersem bu kgdan kurtulucam baska turlu ben 58 olamicam

Zaten cok guzel bi menuydu kuzum 5te5 gerek yok guzel gidiyorsun

Sen dükkan yapmismiydin kuzum

Zaten cok guzel bi menuydu kuzum 5te5 gerek yok guzel gidiyorsun

Sen dükkan yapmismiydin kuzum
Cnm ya ilk ay oyle verdm zaten bi hafta bozsan etkilio onda oyuzden yavaslio brazda duraklamasi benm yuzumden hafta sonu bir yesem butun duzen gidio kacamak yapmaman lazm dukan yoksa super inceltio gordun sende beni

Cnm ya ilk ay oyle verdm zaten bi hafta bozsan etkilio onda oyuzden yavaslio brazda duraklamasi benm yuzumden hafta sonu bir yesem butun duzen gidio kacamak yapmaman lazm dukan yoksa super inceltio gordun sende beni
Ya kuzum harika inceltiyor kuzum ya aklima yatiyor bu dikkanda korkuyorum

Kac kilo kuzum ya ikk zamanlar oyle oluyo gerçekten arkdasina hak verdim
Ya topu topu 2 hafta yapcak beraber tatil yapicaz da kendisiyle. Gobegim de gobegim diye dirdir etti durdu ben de hadi basla dedim, ay 2 hafta icin ne soylendi ne soylendi 55 kilo bisey zaten kilosu yok tek derdi gobek gitsin

Ya topu topu 2 hafta yapcak beraber tatil yapicaz da kendisiyle. Gobegim de gobegim diye dirdir etti durdu ben de hadi basla dedim, ay 2 hafta icin ne soylendi ne soylendi 55 kilo bisey zaten kilosu yok tek derdi gobek gitsin
Umarim göbüşüde gider kilosu yokmuss

Kuzum ben bırakınca kilo.aliniyor duydum dogru mu sence?

Cok kilo veriliyomus orasida var
Ee ben biraktm mayistan beri yapamiorm en fazla bir kg gunlerce abartrsam oda tatilde abarttm bi kg etkiledi bigun ikigun yapinca hoop geri gidio oyuzden koruyorm aylardr almadim yani yoksa olurdun 80.. bi arkdsm 100den indi soylemsmdr belki 80olmustu ama ac kalarak bi iki ayda 90oldu tekrar.

Bence de dukan gayet saglikli ve surdurulebilir bi diyet, birakinca geri alincagini zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…