Tamam kuzum cok tesekkur ederim5 mil walk Keaira Lashae diye ara cikar canim youtube de leslinin biraz farklısı ama ondan daha cok beğendim
Menum
Sabah
Peynir ve dukan lavasla dürüm
Öğle
Tavuk tursu ayran
Ara
Dukan usulu dondurmamsi
Aksam
Sebzeli tavuk yemegi
1 kucuk kase dukan puding
2 lt su
1 saat 5 mil walk
Efendmmmmmmmmmmmmm
Yah bi cihuraa
Herkesw farkli etki yaratio sana stres yapiodu cnmm aslnda iyi oluyo bazenBen onu denefim zaten yarışma diyorum kendi kendinede o Zaman strese girer veremezsin @ParteMoralll sor biz onunla aynı takımdaydık ve ben gram veremiyordum sende o psikolojide olma Canım
Hyr cnm kafm cok karisti annemle kardesm gelioo yarn yapmam imkanszMenun harika kuzum sen bugun 5 te 5baslamicakmiydin tatlim
Aaa ask olsn kizzz ne yaptigimi gordnnnnKız hatırlatma @ParteMoralll her duyduğunu yapıyor yakında Ateş yakıp Etramızda dönecek bu korkuyorum
afiuet olsn tatlim nasl gidio dukan.. ben donemedm dukana bi turli donemedikce snrlerm bozulio donersem bu kgdan kurtulucam baska turlu ben 58 olamicamMenum
Sabah
Peynir ve dukan lavasla dürüm
Öğle
Tavuk tursu ayran
Ara
Dukan usulu dondurmamsi
Aksam
Sebzeli tavuk yemegi
1 kucuk kase dukan puding
2 lt su
1 saat 5 mil walk
Ya kuzu öylemi düşünüyorsunnnn cok sagol kuzum mutlu oldum.sözüne elimden geleni yapıyorum
Zaten cok guzel bi menuydu kuzum 5te5 gerek yok guzel gidiyorsunEfendmmmmmmmmmmmmm
Yah bi cihuraa
Herkesw farkli etki yaratio sana stres yapiodu cnmm aslnda iyi oluyo bazen
Hyr cnm kafm cok karisti annemle kardesm gelioo yarn yapmam imkansz
Aaa ask olsn kizzz ne yaptigimi gordnnnn
afiuet olsn tatlim nasl gidio dukan.. ben donemedm dukana bi turli donemedikce snrlerm bozulio donersem bu kgdan kurtulucam baska turlu ben 58 olamicam
Kac kilo kuzum ya ikk zamanlar oyle oluyo gerçekten arkdasina hak verdimBi arkadasimi daha diyete baslattim ay nasi huysuuuz, "patates yemicem mi pilav yemicem mi" diye basimin etini yedi cadi ya
Cnm ya ilk ay oyle verdm zaten bi hafta bozsan etkilio onda oyuzden yavaslio brazda duraklamasi benm yuzumden hafta sonu bir yesem butun duzen gidio kacamak yapmaman lazm dukan yoksa super inceltio gordun sende beniZaten cok guzel bi menuydu kuzum 5te5 gerek yok guzel gidiyorsun
Sen dükkan yapmismiydin kuzum
Ya kuzum harika inceltiyor kuzum ya aklima yatiyor bu dikkanda korkuyorumCnm ya ilk ay oyle verdm zaten bi hafta bozsan etkilio onda oyuzden yavaslio brazda duraklamasi benm yuzumden hafta sonu bir yesem butun duzen gidio kacamak yapmaman lazm dukan yoksa super inceltio gordun sende beni
Ya harikaaaa bigun bunlari bende derimmmmm INŞALLAHBazi kiyafetlerim iyice bollasti, her bol gelen kiyafette turkuler cigiriyorum icimden=))
Ya topu topu 2 hafta yapcak beraber tatil yapicaz da kendisiyle. Gobegim de gobegim diye dirdir etti durdu ben de hadi basla dedim, ay 2 hafta icin ne soylendi ne soylendiKac kilo kuzum ya ikk zamanlar oyle oluyo gerçekten arkdasina hak verdim
Demez olur musun canim 3 saat sporla o kilolar nasi dayansin=))Ya harikaaaa bigun bunlari bende derimmmmm INŞALLAH
Senin adina cok mutlu oldum fistik
Evt gerxekten oyle tanidigim cok kisi verdi bu sekilde bende tekrar donmeden kg fkn veremem suan resmen koruyormYa kuzum harika inceltiyor kuzum ya aklima yatiyor bu dikkanda korkuyorum
Kuzum ben bırakınca kilo.aliniyor duydum dogru mu sence?Evt gerxekten oyle tanidigim cok kisi verdi bu sekilde bende tekrar donmeden kg fkn veremem suan resmen koruyorm
Umarim göbüşüde gider kilosu yokmussYa topu topu 2 hafta yapcak beraber tatil yapicaz da kendisiyle. Gobegim de gobegim diye dirdir etti durdu ben de hadi basla dedim, ay 2 hafta icin ne soylendi ne soylendi55 kilo bisey zaten kilosu yok tek derdi gobek gitsin
Sagol fistigim beni cok motive ediyosun cok cok cok sagolDemez olur musun canim 3 saat sporla o kilolar nasi dayansin=))
Ee ben biraktm mayistan beri yapamiorm en fazla bir kg gunlerce abartrsam oda tatilde abarttm bi kg etkiledi bigun ikigun yapinca hoop geri gidio oyuzden koruyorm aylardr almadim yani yoksa olurdun 80.. bi arkdsm 100den indi soylemsmdr belki 80olmustu ama ac kalarak bi iki ayda 90oldu tekrar.Kuzum ben bırakınca kilo.aliniyor duydum dogru mu sence?
Cok kilo veriliyomus orasida var
Bence de dukan gayet saglikli ve surdurulebilir bi diyet, birakinca geri alincagini zannetmiyorumEe ben biraktm mayistan beri yapamiorm en fazla bir kg gunlerce abartrsam oda tatilde abarttm bi kg etkiledi bigun ikigun yapinca hoop geri gidio oyuzden koruyorm aylardr almadim yani yoksa olurdun 80.. bi arkdsm 100den indi soylemsmdr belki 80olmustu ama ac kalarak bi iki ayda 90oldu tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?