Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evt cnm yoksa ben alrdm kesnlkle ama almiyosn cok saglikli tam benlk protein vok sverm kendimi dukanla kesfettm insallah tekrar donsem eminim inicemde baslamak zorluyo suan
Anliyorum canim ben de dusuk karbonhidratli bi diyet yapiyorum cidden en zor kismi baslamak... Baslayinca devami geliyo bi sekilde

Anliyorum canim ben de dusuk karbonhidratli bi diyet yapiyorum cidden en zor kismi baslamak... Baslayinca devami geliyo bi sekilde
Evt yaa ara vermek cok zor suan karamsarm... okdr cnm cekerdiki agzimi surmezdmm ki emziriodm ve kask kask nutella yerdm bi anda kesmistm. Hatta bitter almistm yerm diye ona ble dokunmamstm yaa aha ah

Ozaman süper kuzu ya keske yapabilsek

Kuzum benim kadar yok ben kendimi bu hale sokmusum ama yeniden dogucammm kuzum dukkan hakındane düşünüyorsun
Benim kafama Karatay yattı Can'ım insülin direncimi yeniden düşürdü ama dukanda Karataya yakın yapabilirsin Canım ben sağlıklı buluyorum sadece Şok'lar beni korkutuyor o kadar

Kuzum arastiriyim heyecanlandim belkide bu isime yarar dimi ya
@puantiyeli_kelebek bana yardim edebilirmisin canim
Dukkanda ekmek yeniyor mu kuzum
Evt kendin yapiosn ben neler yapiodm sonra ekmek bana cok geldu dusun artk rkmekcik yapiorm uc parca mini gozleme seklnde ooh cok sviorm. Sen yeterki basla ben sana tarfler bulurum. Pizza yaparsn tatli yaparsn aklina geleblicek hersyyyyy istedign kdr yiosn bigun protein obur gun sebze protein besleniosn bukdr.. test yapiosn mesela bana 6gun cikmisti 6gun atak yapmistm 4kg vermstm sadeve protein yaptim sonra sp ps geciosn iste faceden gruplara greblrsn orda motivasyon super

Oda güzel atkins diyeti yıllarca şeker hastası ve obezlere uygulandı
Aynen aynen atkins gibi. Sadece seker hastaligi degil esas epileptikler icin bulunmus bi diyet. Su anda da kanser ve norolojik hastaliklarda (parkinson, alzheimer gibi) tedavi edici oldugu dusunuluyo. Bissuru bilimsel makale baktim valla catir catir arastirmalar var.

Sağol tatlım not ettim deniycem en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…