- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Evt cnm yoksa ben alrdm kesnlkle ama almiyosn cok saglikli tam benlk protein vok sverm kendimi dukanla kesfettm insallah tekrar donsem eminim inicemde baslamak zorluyo suanBence de dukan gayet saglikli ve surdurulebilir bi diyet, birakinca geri alincagini zannetmiyorum
Anliyorum canim ben de dusuk karbonhidratli bi diyet yapiyorum cidden en zor kismi baslamak... Baslayinca devami geliyo bi sekildeEvt cnm yoksa ben alrdm kesnlkle ama almiyosn cok saglikli tam benlk protein vok sverm kendimi dukanla kesfettm insallah tekrar donsem eminim inicemde baslamak zorluyo suan
Sanki bizde yok canım sende niye burdayız hepimizKuzum 3 saat yürüyüş yaptımmalum basenler yurumeden gitmez kuzum utanc verici bi basenim var
Evt yaa ara vermek cok zor suan karamsarm... okdr cnm cekerdiki agzimi surmezdmm ki emziriodm ve kask kask nutella yerdm bi anda kesmistm. Hatta bitter almistm yerm diye ona ble dokunmamstm yaa aha ahAnliyorum canim ben de dusuk karbonhidratli bi diyet yapiyorum cidden en zor kismi baslamak... Baslayinca devami geliyo bi sekilde
Ozaman süper kuzu ya keske yapabilsekEe ben biraktm mayistan beri yapamiorm en fazla bir kg gunlerce abartrsam oda tatilde abarttm bi kg etkiledi bigun ikigun yapinca hoop geri gidio oyuzden koruyorm aylardr almadim yani yoksa olurdun 80.. bi arkdsm 100den indi soylemsmdr belki 80olmustu ama ac kalarak bi iki ayda 90oldu tekrar.
Kuzum benim kadar yok ben kendimi bu hale sokmusum ama yeniden dogucammmSanki bizde yok canım sende niye burdayız hepimiz
Benim kafama Karatay yattı Can'ım insülin direncimi yeniden düşürdü ama dukanda Karataya yakın yapabilirsin Canım ben sağlıklı buluyorum sadece Şok'lar beni korkutuyor o kadarKuzum benim kadar yok ben kendimi bu hale sokmusum ama yeniden dogucammmkuzum dukkan hakındane düşünüyorsun
basla cnm bak @puantiyeli_kelebek yapio sende basla emin ol verirsin arastr ben cok arastrdm ckmiodm dukan sayfalarndan oyle kavradim inandm sende yapOzaman süper kuzu ya keske yapabilsek
Kuzum arastiriyim heyecanlandim belkide bu isime yarar dimi yabasla cnm bak @puantiyeli_kelebek yapio sende basla emin ol verirsin arastr ben cok arastrdm ckmiodm dukan sayfalarndan oyle kavradim inandm sende yap
Evt kendin yapiosn ben neler yapiodm sonra ekmek bana cok geldu dusun artk rkmekcik yapiorm uc parca mini gozleme seklnde ooh cok sviorm. Sen yeterki basla ben sana tarfler bulurum. Pizza yaparsn tatli yaparsn aklina geleblicek hersyyyyy istedign kdr yiosn bigun protein obur gun sebze protein besleniosn bukdr.. test yapiosn mesela bana 6gun cikmisti 6gun atak yapmistm 4kg vermstm sadeve protein yaptim sonra sp ps geciosn iste faceden gruplara greblrsn orda motivasyon superKuzum arastiriyim heyecanlandim belkide bu isime yarar dimi ya
@puantiyeli_kelebek bana yardim edebilirmisin canim
Dukkanda ekmek yeniyor mu kuzum
Benim ki normal heralde yaAyy bizzat benim degil de salonda var onu kullaniyorum, fikir vermeye calisirim da nasi vericem
Selam canım14.takimdan selamlar kizlarrrrrrrrr
Evet tatlim low carb high fat (dusuk karbonhidrat yuksek yag), ketogenic diet=)kremsokola canım sen low corb yapıyorsun değil mi
Oda güzel atkins diyeti yıllarca şeker hastası ve obezlere uygulandıEvet tatlim low carb high fat (dusuk karbonhidrat yuksek yag), ketogenic diet=)
Yok cok sert olmuyo ya yumusak sayilir hatta bastirincaBenim ki normal heralde yaÇok sert mi mesela yani dokununca Sorum azıcık saçma oldu
Ya arastricam kuzum ise yarar belkiBenim kafama Karatay yattı Can'ım insülin direncimi yeniden düşürdü ama dukanda Karataya yakın yapabilirsin Canım ben sağlıklı buluyorum sadece Şok'lar beni korkutuyor o kadar
Tesekkur ederim kuzum
Aynen aynen atkins gibi. Sadece seker hastaligi degil esas epileptikler icin bulunmus bi diyet. Su anda da kanser ve norolojik hastaliklarda (parkinson, alzheimer gibi) tedavi edici oldugu dusunuluyo. Bissuru bilimsel makale baktim valla catir catir arastirmalar var.Oda güzel atkins diyeti yıllarca şeker hastası ve obezlere uygulandı
Sağol tatlım not ettim deniycem en kısa zamandaAfiyetolsun menu güzel spora bi adim attin mi gerisi geliyor aslında ama yarin dinlenmis olarak gidersin artık
5 mil walk Keaira Lashae adi canim düz bir yuruyus programi değil hepsine baktim hemen hemen bu en iyisikoza16 sende leslie yapiyordun bide bunu dene 10 dk da sirilsiklam oldum terden
Ne zararli degil ki canim elimden geldigince kullanmiyorum ama böyle zamanlarda kurtarici oluyor.
Harika bence afiyet olsun
Su'cum bu ne ya SAGLIKSIZ beslenmenin kitabini yazıyorsun sanki böyle beslenmeyin demek mi istiyorsun gülüm
Bu diyette ben normalde hic acikmiyorum canim aksamlari zorla yiyorum hatta ama bi kac gündür tuhaflastim regl olayim gecer canim
Ben de kahvaltida domates salatalik sevmezdim yesillik yemezdim ama alistirinca oluyor canım alışkanlıklar gayette değişebilir
Iyi bari evlenince sen de ona uyum saglarsin en azindan o saglikli besleniyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?