Teşekkürler bitanem zaten 98 kg düşmüştüm benVaowww supersin tatlim fark rekoru sende böyle devam et canim gayretinin kırılmasına izin verme
Teşekkürler bitanem zaten 98 kg düşmüştüm bendurmak yok yola devam karatay ve haftada 5 gün 2 saat sporyapıyorum 1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık bazen akşamları eşimle yürüyüş yapıyoruz 1 saat Bayram'dan sonra imkanım olursa yüzmeyi düşünüyorum bu arada bende tip 2 diyabet ve insülin direnci var
Teşekkürler bitanem inşallah hep birlikte bugün spor yok malesef iftara gideceğiz oradan yürüyüş yapıcaz eşimle gece yazabilirsem menümü yazarımGecmis olsun bu rahatsizligina rağmen böyle veriyorsan başarılı olacaksin canim benim harikasin
Teşekkürler bitanem inşallah hep birlikte bugün spor yok malesef iftara gideceğiz oradan yürüyüş yapıcaz eşimle gece yazabilirsem menümü yazarım
Katilim devam ediyor canim 1 haftalik deneme suresi olacak artik canim çünkü ciddiyetine guvendigim insanlarla devam etmek istiyorum.. burda samimiyet kurmaya çalışıyorum ve birbirimize emek vericez sonuçta kıymetini bilenleri eklemek niyetindeyim.
Hosgeldin diyeyim o zaman bana kilonu boyunu yaşını hedefini söyler misin not alicam
Yarından itibaren menü bildirimi ve sporlarıma başlıyorum :)Tmm canim iftar sonrasi yürüyüş süper azmin daim olsun
Teşekkürler tatlım asıl ben teşekkür ederim böyle bir topik açtığın içinTmm canim iftar sonrasi yürüyüş süper azmin daim olsun
Yarından itibaren menü bildirimi ve sporlarıma başlıyorum :)
Hoşgeldin Canım hayırlı olsunYarından itibaren menü bildirimi ve sporlarıma başlıyorum :)
Hoşbuldumm :) İnşallah yaz sonuna kadar kavuşurum eski kiloma :) Daha önce cuma yarışlarında vardım sonra geçen sene izin alarak ayrıldım ama ayrıldığım kiloya geri dönemediğim için listeye giremiyorum henüz zaten hemen dönemem de :) O yüzden burda sizinle olayım dedim :)Hoşgeldin Canım hayırlı olsun
Bende kışın cuma takımlarındaydım bende ters etki yaptı veremedim bende ayrıldım inşallah hep birlikte veririz Can'ımHoşbuldumm :) İnşallah yaz sonuna kadar kavuşurum eski kiloma :) Daha önce cuma yarışlarında vardım sonra geçen sene izin alarak ayrıldım ama ayrıldığım kiloya geri dönemediğim için listeye giremiyorum henüz zaten hemen dönemem de :) O yüzden burda sizinle olayım dedim :)
Ben 10 kg verdim takımdan ayrılınca 5 ini geri aldım :) Ama inanıyorum tekrar verebiliri birbirimizi motive ederiz burda :)Bende kışın cuma takımlarındaydım bende ters etki yaptı veremedim bende ayrıldım inşallah hep birlikte veririz Can'ım
onu yaptim sabah ama bana misin demedi=(( 55-65 arasi gitti geldi sonra da pil az yazisi verip kapandiAzaldığında cikar pili tekrar tak biraz oyna o zaman tartiyo:))
İnşallah Can'ım benimBen 10 kg verdim takımdan ayrılınca 5 ini geri aldım :) Ama inanıyorum tekrar verebiliri birbirimizi motive ederiz burda :)
Sağlık olsun canımAynen
onu yaptim sabah ama bana misin demedi=(( 55-65 arasi gitti geldi sonra da pil az yazisi verip kapandi
Maşallah Can'ımBu arada sabah erken kalkip spor yapmayi basardim bu seferonce fitnessblender'in 100 squat challenge videosunu yaptim, sonra da yarim saat zumba. Arkasindan da kendime muzlu yulaf kepekli bi krep yapip geldim ofise=) hala sakir sakir terliyorum metabolizmam cildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?