Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Vaowww supersin tatlim fark rekoru sende böyle devam et canim gayretinin kırılmasına izin verme
Teşekkürler bitanem zaten 98 kg düşmüştüm bendurmak yok yola devam karatay ve haftada 5 gün 2 saat sporyapıyorum 1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık bazen akşamları eşimle yürüyüş yapıyoruz 1 saat Bayram'dan sonra imkanım olursa yüzmeyi düşünüyorum bu arada bende tip 2 diyabet ve insülin direnci var

Gecmis olsun bu rahatsizligina rağmen böyle veriyorsan başarılı olacaksin canim benim harikasin

O zaman hoşbuldum :)
Kilo: 63,7
Boy:156
Hedef:55

Hoşgeldin Canım hayırlı olsun
Hoşbuldumm :) İnşallah yaz sonuna kadar kavuşurum eski kiloma :) Daha önce cuma yarışlarında vardım sonra geçen sene izin alarak ayrıldım ama ayrıldığım kiloya geri dönemediğim için listeye giremiyorum henüz zaten hemen dönemem de :) O yüzden burda sizinle olayım dedim :)

Bende kışın cuma takımlarındaydım bende ters etki yaptı veremedim bende ayrıldım inşallah hep birlikte veririz Can'ım

Bu arada sabah erken kalkip spor yapmayi basardim bu sefer once fitnessblender'in 100 squat challenge videosunu yaptim, sonra da yarim saat zumba. Arkasindan da kendime muzlu yulaf kepekli bi krep yapip geldim ofise=) hala sakir sakir terliyorum metabolizmam cildirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…