- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Teşekkürler Can'ım ben çok seviyorum rockybilyy stili zayıflayınca saçlarımı mavi renge boyamayı düşünüyorumMiyav_su profil fotograflarin hep cok guzel ya=)
Cok hos ya, ben de universitenin ilk yili mora boyatmistim cok tatli olmustu ama 1 haftada falan akmisti=))Dün zaten mavi siyah renge boyadımkremsokola canım
IftaR MenüM
3 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Karışık salata
Ayran
Sagol tatlimGuzel canim afiyet olsun
Gelecek tarti günü tartilirsin canim. Bakarsin o zamana kadar cok da güzel bir rakam cikar karşına@puantiyeli_kelebek ben aksam pil alip yarin tartilabilirim aslinda, oyle mi yapayim yoksa gelecek haftayi mi bekliyim?
Yarin tartilsam daha iyi olabilir cunku gelecek hafta burda 4 temmuz tatili var ben de 4 gunluk tatile cikiyorum, tatil donusu kilom azicik artmis olabilir=)
Afiyet olsun CanımIftaR MenüM
3 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Karışık salata
Ayran
Tamam anlastik, daha iyi boyle kendimi biraz kisitlarim tatilde de=) erkek arkadasimi delirtmem umarim "onu yemem bunu yemem" diyerekArtik ak koyun kara koyun tatil dönüşü belli olacak hayatım Başlangıç kilon bende kayıtlı
Tamam anlastik, daha iyi boyle kendimi biraz kisitlarim tatilde de=) erkek arkadasimi delirtmem umarim "onu yemem bunu yemem" diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?