Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Testi nerden yapıcam kuzum bakalim bana ne cikicak?

Sagol tatlim eksik olma

bende kitapta var kuzum okusammi

Evet bende şu aralar sağlıklı beslenme ile bozdum kafayı bir sürü kitap okuyorum daha okuyacağım çok kitap var hatta eşim sağlıklı beslenme üstüne restaurant açmamı istiyor bakalım araştırıyorum kosgeb biliyorsundur ona sunmayı düşünüyorum böyle bir fikir destekler ise süper olucak benim için

Ay muhtesem fikir dun biz de erkek arkadasimla benzer hayallere dalmistik boyle naturel urunler servis eden bi cafe acicaktik=)

Ne kadar guzel yöntem bulmussun dizi izlerken nekadar yürüdüğünü anlamadan neguzel spor yapmış olcaksin
Evet canıım güzel oluyor öyle tavsiye ederim Ama en güzeli açık havada yürüyüş haftaya tekrardan başlıycam yürüyüşlere Bu arada bugün 3 saat yürümüşsün süpersin fıstık

Ay muhtesem fikir dun biz de erkek arkadasimla benzer hayallere dalmistik boyle naturel urunler servis eden bi cafe acicaktik=)
Eşim sen yaparsın diyor birde yanında koçluk yaparsın diyor ki çevremde 3 kişiyi zayıflattım ben o çok istiyor şuan dükkanı satamam turizm kötü kimse almaz dükkanı devlet desteği alırsam ama yer önemli İstanbul İzmir gibi yerlerde tutarda bizim burada zor araştırma yapıyorum işte proje hazırlayacağım bakalım şuan kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Bence de yaparsin canim Izmir'de kesin tutar ben hergun gelirim

Çok güzel bir fikir canım Umarım gerçekleşir Denk gelirse müşterilerin oluruz ne güzel olur

kremsokola sizin naturel cafede iyimiş ki Amerikan halkının %80 obez bizim Türk insanı gibi devlet desteği varsa neden olmasın bence şansını dene
Sana bisey diyim mi gecen bunu da konustuk, valla burda sisman insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez. Biz hep Turkiye'de oyle zannediyoruz. Tam aksine Turkiye'de butun kadinlar kalcali erkekler gobekli cunku spor bilinci az. Burda valla kizlar erkekler hep kasli kasli, fit. Hergun spor salonundalar, kizlarin hepsi 40-50 kilolarla agirlik calisiyo. Ha obez olan da tam obez, 200 kilo falan. Ama dedigim gibi cok cok az sayida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…