Testi nerden yapıcam kuzum bakalim bana ne cikicak?Evt kendin yapiosn ben neler yapiodm sonra ekmek bana cok geldu dusun artk rkmekcik yapiorm uc parca mini gozleme seklnde ooh cok sviorm. Sen yeterki basla ben sana tarfler bulurum. Pizza yaparsn tatli yaparsn aklina geleblicek hersyyyyy istedign kdr yiosn bigun protein obur gun sebze protein besleniosn bukdr.. test yapiosn mesela bana 6gun cikmisti 6gun atak yapmistm 4kg vermstm sadeve protein yaptim sonra sp ps geciosn iste faceden gruplara greblrsn orda motivasyon super
Ben Leslie yaparken onun sesini kısıyorum vee dizi ya da tv programı açıyorumBende leslie sıkıcı buluyorum niyese hevessiz oluyorum
Evet bende şu aralar sağlıklı beslenme ile bozdum kafayı bir sürü kitap okuyorum daha okuyacağım çok kitap var hatta eşim sağlıklı beslenme üstüne restaurant açmamı istiyor bakalım araştırıyorum kosgeb biliyorsundur ona sunmayı düşünüyorum böyle bir fikir destekler ise süper olucak benim içinAynen aynen atkins gibi. Sadece seker hastaligi degil esas epileptikler icin bulunmus bi diyet. Su anda da kanser ve norolojik hastaliklarda (parkinson, alzheimer gibi) tedavi edici oldugu dusunuluyo. Bissuru bilimsel makale baktim valla catir catir arastirmalar var.
Ben bol gelince sevinç dansı yapıyorumBazi kiyafetlerim iyice bollasti, her bol gelen kiyafette turkuler cigiriyorum icimden=))
Ne kadar guzel yöntem bulmussun dizi izlerken nekadar yürüdüğünü anlamadan neguzel spor yapmış olcaksinBen Leslie yaparken onun sesini kısıyorum vee dizi ya da tv programı açıyorumEkranın yarısı Leslie yarısı dizi oluyo mesela Öyle sıkılmıyorum
Seninkide güzelmiş benim gözlerBen Leslie yaparken onun sesini kısıyorum vee dizi ya da tv programı açıyorumEkranın yarısı Leslie yarısı dizi oluyo mesela Öyle sıkılmıyorum
Ay muhtesem fikir dun biz de erkek arkadasimla benzer hayallere dalmistik boyle naturel urunler servis eden bi cafe acicaktik=)Evet bende şu aralar sağlıklı beslenme ile bozdum kafayı bir sürü kitap okuyorum daha okuyacağım çok kitap var hatta eşim sağlıklı beslenme üstüne restaurant açmamı istiyor bakalım araştırıyorum kosgeb biliyorsundur ona sunmayı düşünüyorum böyle bir fikir destekler ise süper olucak benim için
Dukan testi yap turkce cikio sana ordan vericek ekran resmi al bana msjdan atTesti nerden yapıcam kuzum bakalim bana ne cikicak?
Sagol tatlim eksik olma
bende kitapta var kuzum okusammi
Oraya bilgilerini yazcaksn bilek olcunu fln olcuceksin sonra oraya maille sifre salla onayliyorm de karsina bi cizelge cikicakTesti nerden yapıcam kuzum bakalim bana ne cikicak?
Sagol tatlim eksik olma
bende kitapta var kuzum okusammi
Benimki de öyle o zaman tekrar babamın şişirmesine gerek yokYok cok sert olmuyo ya yumusak sayilir hatta bastirinca
Evet canıım güzel oluyor öyle tavsiye ederimNe kadar guzel yöntem bulmussun dizi izlerken nekadar yürüdüğünü anlamadan neguzel spor yapmış olcaksin
Eşim sen yaparsın diyor birde yanında koçluk yaparsın diyor ki çevremde 3 kişiyi zayıflattım ben o çok istiyor şuan dükkanı satamam turizm kötü kimse almaz dükkanı devlet desteği alırsam ama yer önemli İstanbul İzmir gibi yerlerde tutarda bizim burada zor araştırma yapıyorum işte proje hazırlayacağım bakalım şuan kendimi geliştirmeye çalışıyorumAy muhtesem fikir dun biz de erkek arkadasimla benzer hayallere dalmistik boyle naturel urunler servis eden bi cafe acicaktik=)
Alışıyorsuun bir süre sonraSeninkide güzelmiş benim gözlerdöner
Bence de yaparsin canim Izmir'de kesin tutar ben hergun gelirimEşim sen yaparsın diyor birde yanında koçluk yaparsın diyor ki çevremde 3 kişiyi zayıflattım ben o çok istiyor şuan dükkanı satamam turizm kötü kimse almaz dükkanı devlet desteği alırsam ama yer önemli İstanbul İzmir gibi yerlerde tutarda bizim burada zor araştırma yapıyorum işte proje hazırlayacağım bakalım şuan kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Çok güzel bir fikir canımEşim sen yaparsın diyor birde yanında koçluk yaparsın diyor ki çevremde 3 kişiyi zayıflattım ben o çok istiyor şuan dükkanı satamam turizm kötü kimse almaz dükkanı devlet desteği alırsam ama yer önemli İstanbul İzmir gibi yerlerde tutarda bizim burada zor araştırma yapıyorum işte proje hazırlayacağım bakalım şuan kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Ay burdaki eliptik aletlerinin uzerinde de tv var, ben de yemek programi aciyodum izlerken bi hirsla 1-1.5 saat yapiyodum vallaAlışıyorsuun bir süre sonraAma genelde program izliyorum komedi ya show programı Dizi olunca kaptırıyorum kendini
Bence de yaparsin canim Izmir'de kesin tutar ben hergun gelirim
Ay burdaki eliptik aletlerinin uzerinde de tv var, ben de yemek programi aciyodum izlerken bi hirsla 1-1.5 saat yapiyodum valla
Sana bisey diyim mi gecen bunu da konustuk, valla burda sisman insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez. Biz hep Turkiye'de oyle zannediyoruz. Tam aksine Turkiye'de butun kadinlar kalcali erkekler gobekli cunku spor bilinci az. Burda valla kizlar erkekler hep kasli kasli, fit. Hergun spor salonundalar, kizlarin hepsi 40-50 kilolarla agirlik calisiyo. Ha obez olan da tam obez, 200 kilo falan. Ama dedigim gibi cok cok az sayida.kremsokola sizin naturel cafede iyimiş ki Amerikan halkının %80 obez bizim Türk insanı gibi devlet desteği varsa neden olmasın bence şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?