- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Hahhahha, beni baliklarla bifteklerle besle diyim=)) saka bi yana zaten deniz kiyisina gidiyoruz bol bol deniz urunu yerim cok sorun olmaz diye umit ediyorum, bi de yuzme giricek tabi isin icineYe canim protein ye bol bol onun disindakileri kisitla yeter. Et yedirsin sana bol bol :)))
Bence super menuBugün ki menüm kahvaltıda domates-salatalık avuç içi kadar peynir, yumurta Can'ım istemedi 1 çay bardağı ceviz ,sade Türk kahvesi,Ramazan olduğu için öğle yemeği çıkmıyor akşam ise 1 küçük kase tarhana çorbası,1 karnıyarık ,1 kase yoğurt,1 kase bol yeşillikli salata regli olduğum için uzun zamandır tatlı yemiyordum 1 çatal güllaç yedim kızlar gün boyunca 3 litre su içtim ve şekersiz çay herkese afiyet iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıcaz
Artik ak koyun kara koyun tatil dönüşü belli olacak hayatım Başlangıç kilon bende kayıtlı
Afiyet olsun tatlımAkşam yemeğini cekemedim.
Yazayim hemen
Fırında tavuk
Dukan usulü tavuklu yogurt corbasi
Evet gerçekten disiplin şart yoksaKızlar daha fazla beklemek istemedim listeyi yayınladım sitede aktif olduğu halde topikte olmayanlari cikarmak icin bir sonraki tarti gününe kadar bekleyecegim. 1 hafta boyunca mazeretsiz yazmayan listeden çıkacak biraz ozen göstererek bu kiloları atacagiz hep beraber
Bayılırım et - balıkYe canim protein ye bol bol onun disindakileri kisitla yeter. Et yedirsin sana bol bol :)))
Bugün ki menüm kahvaltıda domates-salatalık avuç içi kadar peynir, yumurta Can'ım istemedi 1 çay bardağı ceviz ,sade Türk kahvesi,Ramazan olduğu için öğle yemeği çıkmıyor akşam ise 1 küçük kase tarhana çorbası,1 karnıyarık ,1 kase yoğurt,1 kase bol yeşillikli salata regli olduğum için uzun zamandır tatlı yemiyordum 1 çatal güllaç yedim kızlar gün boyunca 3 litre su içtim ve şekersiz çay herkese afiyet olsun iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıcaz
Bayılırım et - balık
@puantiyeli_kelebek cnm simdi girebildm kuaura bakma. 85.3 kiloyum cnm.
Son sporumda plates oldu cnm ama su basen calistiran kisim basen incelten kismi yaptim ogretmenim gostermisti lisedeyken o platese giriomus biraz top ustunde yaptim sonra indim onu yaptim 25 le baslayin demisti ilk 30 la basladkm ben gecen gun. Bugunde 50ye cikardim 40tan sonra zorlansamda acisada canim aciyidir :)Kardiyo daha cok kalori yaktirir plates daha ince gösterir.. karar senin bitanem :)
Ben geldimm tekrar kızlar ben bugün bi çay içmeye başladım ve ormalde kabızlık sorunu olan biriyim 2-3 günde bir anca cıkarım bugün cıkmama rağmen bağırsaklarım aşırı hareketli sanırım bu çay yapıyo bunu.
Kilo vermeye yardımcı olsun diye aldım bakalım etkisi olacak mı böyle
Bugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep
Oglen: tavuklu avokadolu salata
Aksam: brokolili peynirli tavuk, lahana salatasi
Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.
Son sporumda plates oldu cnm ama su basen calistiran kisim basen incelten kismi yaptim ogretmenim gostermisti lisedeyken o platese giriomus biraz top ustunde yaptim sonra indim onu yaptim 25 le baslayin demisti ilk 30 la basladkm ben gecen gun. Bugunde 50ye cikardim 40tan sonra zorlansamda acisada canim aciyidir :)
Sagol Can'ım iradem güçlüdür spor salonuna gidemediğim için eşimle 2 saat yürüyüş yaptık o dondurmaHarika iftara davetli oldugun halde böyle afiyet olsun balım
Dukan tam senlik desene:))
98 kg dan mı 1 senede zor veriyorum bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var yani obezim
Afiyet olsun Canım sen tavuğu çok mu seviyorsun ben 20 senedir yemem maşallah sanaBugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep
Oglen: tavuklu avokadolu salata
Aksam: brokolili peynirli tavuk, lahana salatasi
Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?