İnşallah eksi çıkarsın şaka bir yanada dikkat et yediklerinecok sağlıksız besleniyoruz ya ama arada yemek lazım
çıkıcam işte çıkıcam
İnşallah eksi çıkarsın şaka bir yanada dikkat et yediklerinecok sağlıksız besleniyoruz ya ama arada yemek lazım
çıkıcam işte çıkıcam
Aynen yaş ilerleyince zor gidiyor bu kilolar malesefEdiyorum canım bi beş sene önce 2 ayda 12 kilo vermiştim yürüyüşle ve diyetle. doğumdan sonra veremedim bu sefer ama kararlıyım. artık yaş 30 daha zor gidiyor kilolar
Kızlar nerdesiniz hepiniz sporda mısınız
Kesinlikle Adam bizi toplu şekilde imha etti ya akşam olsada spora gitsem toplansam ya Allah'dan alkol tüketiliyorumyoksa sabahdan başlardım
Canım su iç bolca incir ye ve dereotu roka bunlar çok arttırır inşallah sütünüYetişemiyorum size kızlar..oku oku bitmiyor sayfalar..kızkardeşimin bu haftasonu düğünü var koşuşturmacadır gidiyor.sütümde azaldıöyle olunca tatlı yiyip su içiyorum habire.. Herhalde bebişim 6 aylık olana kadar böyle gidecek.dün 1 dilim pasta yedim..bugünde bitter çikolata incir kayısı inş işe yarar..
sadece yürüyüş yapmalısın daha fazla zorlama kendiniSen çareyi bulmuşsun sporcu hatunbenim bacaklarim feci ağrıyor dünkü kadına uydum squat yaptim kiloma bakmadan bacaklar pert ne spor yapsam bugun acaba
afiyet olsun canım oh mis gibi taze fasulye yiyeceksin afiyet olsun b12 düşük mü seninSelam kızlaarrr
9 da kalktım bugün kahvaltı yaptım normal insanlar gibi bu defa:)
Taze fasulye ayıkladım akşama yapcaz.
Böyle bi uyuşukluk üstümde saçma sapan ya
benim yengem rezene içmişti birde ebebekte arpa suyu mu içeceğimi ne var onu tüketmişti bir bak istersenYetişemiyorum size kızlar..oku oku bitmiyor sayfalar..kızkardeşimin bu haftasonu düğünü var koşuşturmacadır gidiyor.sütümde azaldıöyle olunca tatlı yiyip su içiyorum habire.. Herhalde bebişim 6 aylık olana kadar böyle gidecek.dün 1 dilim pasta yedim..bugünde bitter çikolata incir kayısı inş işe yarar..
Eveettt nerden bildinafiyet olsun canım oh mis gibi taze fasulye yiyeceksin afiyet olsun b12 düşük mü senin
insallah canım.
yeşilçayımı içtim
birde elma yedim ara öğün yarını merak ediyorum doğrusu
uyuşukluk halsizlik uyku varmış gibi sersemlik bende de var ilaç kullanmalısın canımEveettt nerden bildin
@puantiyeli_kelebek canım ya süper gidiyorsun benı ınanılmaz gaza getirdin 10 kilomu verdin bende yazıcam artık buraya çok aktifsiniz bayıldım..daha once yıne gelmıstım 10 kılo mu verdın neler yaptın bu sureçte zahmet olmayacaksa bir gününü yazarmısın :)
@puantiyeli_kelebek canım ya süper gidiyorsun benı ınanılmaz gaza getirdin 10 kilomu verdin bende yazıcam artık buraya çok aktifsiniz bayıldım..daha once yıne gelmıstım 10 kılo mu verdın neler yaptın bu sureçte zahmet olmayacaksa bir gününü yazarmısın :)
Bende hedefıme bır an once ulasıp anne olmak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım 25 yasındayım kılolarım yuzunden korktuğum ıcın zaman geçip gidiyor bende 65 70 olmak istiyorum artık bıktım benımde hedefim subatta ki dogum gunumde kendıme ödül olarak zayıf bir beden olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?