Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yetişemiyorum size kızlar..oku oku bitmiyor sayfalar..kızkardeşimin bu haftasonu düğünü var koşuşturmacadır gidiyor.sütümde azaldı öyle olunca tatlı yiyip su içiyorum habire.. Herhalde bebişim 6 aylık olana kadar böyle gidecek.dün 1 dilim pasta yedim..bugünde bitter çikolata incir kayısı inş işe yarar..

Kesinlikle Adam bizi toplu şekilde imha etti ya akşam olsada spora gitsem toplansam ya Allah'dan alkol tüketiliyorum yoksa sabahdan başlardım

Sen çareyi bulmuşsun sporcu hatun benim bacaklarim feci ağrıyor dünkü kadına uydum squat yaptim kiloma bakmadan bacaklar pert ne spor yapsam bugun acaba

Canım su iç bolca incir ye ve dereotu roka bunlar çok arttırır inşallah sütünü
Bol ve kaliteli olsun inşallah

benim yengem rezene içmişti birde ebebekte arpa suyu mu içeceğimi ne var onu tüketmişti bir bak istersen

insallah canım.
yeşilçayımı içtim
birde elma yedim ara öğün yarını merak ediyorum doğrusu

Bunlarda diyetin guzel yani bir sonraki ogun aksam yarin ne yiyeceğini dusunmek :)) ben diyet yaparken kaliteli besleniyorum ama diyet yapmazsam saçma sapan yiyorum yeterki kalori bombasi olsun ne oldugu farketmez :)

Hosgeldin tekrar canim bebek istiyorsun sen dimi canim okuyorum seni iradelisin aslinda ama etrafinin soyledikleri ile cok cabuk demoralize oluyorsun kuzum. Motivasyonun da artar burda takilmadan ilerlersin inaniyorum ben sana.
Bana gelince evet 10 kilo verdim kuzum dukan diyeti yapıyorum ben dusuk karbonhidratli bir diyet ekmek yok sadece yulaf kepegi 2 kasik kullanıyorum karbonhidrat olarak makarna pilav zaten yok protein agirlikli bir diyet kuzum yapmak istersen yardimci olurum:)

Hosgeldin tekrar canim bebek istiyorsun sen dimi canim okuyorum seni iradelisin aslinda ama etrafinin soyledikleri ile cok cabuk demoralize oluyorsun kuzum. Motivasyonun da artar burda takilmadan ilerlersin inaniyorum ben sana.
Bana gelince evet 10 kilo verdim kuzum dukan diyeti yapıyorum ben dusuk karbonhidratli bir diyet ekmek yok sadece yulaf kepegi 2 kasik kullanıyorum karbonhidrat olarak makarna pilav zaten yok protein agirlikli bir diyet kuzum yapmak istersen yardimci olurum:)

Cok iyi bir hedef canim zamanda gayet makul rahat rahat verirsin o zamana kadar kac kilosun yas kac boyun ne canim not alayim

Aksamki menume omlet ekliyorum aksam kendime peynirli omlet yaptim
Bugun ki menumse
Sabah buyuk bir bardak sut bir avuc tuzsuz sari leblebi
Ara ogunum sekeriz kahve bir kucuk parca bitte hani su bi markanin kucuk 25 kurusluk ince cikulatasi yokmu 5 parcali onun bir parcasi
Ogleni bilmiyorum
Aksama macir tarhanasi yapmayi dusunuyorum canim fena halde cekio
Kahve kokusunu o tarhaninin kokusuna benzettim nqsil benzettiysem artik
Oglen ne yiyecem bilmiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…