Yetişemiyorum size kızlar..oku oku bitmiyor sayfalar..kızkardeşimin bu haftasonu düğünü var koşuşturmacadır gidiyor.sütümde azaldıöyle olunca tatlı yiyip su içiyorum habire.. Herhalde bebişim 6 aylık olana kadar böyle gidecek.dün 1 dilim pasta yedim..bugünde bitter çikolata incir kayısı inş işe yarar..
Selam kızlaarrr
9 da kalktım bugün kahvaltı yaptım normal insanlar gibi bu defa:)
Taze fasulye ayıkladım akşama yapcaz.
Böyle bi uyuşukluk üstümde saçma sapan ya
Ben deee ama biz etsiz yaparız sebze yemeklerini zeytinyağlı çok severim isterse bi tencere olsun hiç bi zararı olmazSelam canim
Bugun saglikli beslenmece var desene taze fasulye bayilirimmm afiyet olsun kuzu
Aksamki menume omlet ekliyorum aksam kendime peynirli omlet yaptim
Bugun ki menumse
Sabah buyuk bir bardak sut bir avuc tuzsuz sari leblebi
Ara ogunum sekeriz kahve bir kucuk parca bitte hani su bi markanin kucuk 25 kurusluk ince cikulatasi yokmu 5 parcali onun bir parcasi
Ogleni bilmiyorum
Aksama macir tarhanasi yapmayi dusunuyorum canim fena halde cekio
Kahve kokusunu o tarhaninin kokusuna benzettim nqsil benzettiysem artik
Oglen ne yiyecem bilmiy
Çünkü et yemiyorum kırmızı et ağzımda büyüyo yerken yauyuşukluk halsizlik uyku varmış gibi sersemlik bende de var ilaç kullanmalısın canım
Kız çok az değil mi bu menüAksamki menume omlet ekliyorum aksam kendime peynirli omlet yaptim
Bugun ki menumse
Sabah buyuk bir bardak sut bir avuc tuzsuz sari leblebi
Ara ogunum sekeriz kahve bir kucuk parca bitte hani su bi markanin kucuk 25 kurusluk ince cikulatasi yokmu 5 parcali onun bir parcasi
Ogleni bilmiyorum
Aksama macir tarhanasi yapmayi dusunuyorum canim fena halde cekio
Kahve kokusunu o tarhaninin kokusuna benzettim nqsil benzettiysem artik
Oglen ne yiyecem bilmiy
Ben deee ama biz etsiz yaparız sebze yemeklerini zeytinyağlı çok severim isterse bi tencere olsun hiç bi zararı olmaz
Sizde ne yemeği var
Kabızlık olmuyo mu canımDaha hicc karar vermedim canim bugun saf protein günü o yuzden çokta secenek yok lahmacun dürüm falan takilacagim öyle heralde cok zor bu diyet cokkk:))
Insallah cnm insallahAy sankim sankim
Kabızlık olmuyo mu canım
Az ama hareket edemedigim icin az ve yararli seyler tuketmeye caliesirorum cnm ayagim malum birde midem yaniodu sabah sut yanmami kessin diye oyuzden cnmda pek bisi istemio aslindaKız çok az değil mi bu menü
Ayy iyi bari yaBir gun sebze protein birgun saf protein olduğu için sorun olmuyor canım ben sadece atakta kabizlik yaşadım sonra olmadı hic
Hımm tamam kuzum acıkırsan meyve falan yersin zatenAz ama hareket edemedigim icin az ve yararli seyler tuketmeye caliesirorum cnm ayagim malum birde midem yaniodu sabah sut yanmami kessin diye oyuzden cnmda pek bisi istemio aslinda
ilaç kullan canım birde cayı kahveyi azalt anemin varsa sorma buralar yanıyor bugün dükkandayım pişiyorum birde ögle yemeği yiyemedim eve gidince hemen yemek yapmak istiyorumMiyav_su . Valla cikacak sesim yok. Ancak sayfalari okuyorum takip ediyorum sizi cok guzel muhabbet donuyor alintiliyorum sonra bi uyku bi uyku zaten demir eksikligi ve anemi var bu aralar havalarda sicak ustune birde regl, kizlar hep uyuyasim var. Kis uykusu icin dogru bi zaman degil ama
ben hatırladım merak etmeAy birde bekledim hatirlanacak miyim diye
Acikiraam yerim ztn cnm 1 bucuk gibi yogurt p3ynir domates tarzi bisiler yerim gibime gelio yada miyavsunun yaptigi domates sote tarzi biside yapabilirim bilmiyorum bakalimHımm tamam kuzum acıkırsan meyve falan yersin zaten
Var var ilacim ama icemiyorum sut yogurt tuketiminden 2 3 saat sonra icilmesi gerek benim menude masallah sut yogurt peynirden gecilmiyor. Bir aralik bulayim duzenli atacagim.ilaç kullan canım birde cayı kahveyi azalt anemin varsa sorma buralar yanıyor bugün dükkandayım pişiyorum birde ögle yemeği yiyemedim eve gidince hemen yemek yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?