Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canim tatlinin yaptigi sut saglikli da olmaz ben sıkı bir diyetten bahsetmiyorum ama sebzeni meyveni proteini dengeli alip suyunu bol tuttuktan sonra sütün hem cogalir hem besleyici olur canim alinma ama kolaycilik olur tatli yiyip sütü arttirmaya calismak..

Selam kızlaarrr
9 da kalktım bugün kahvaltı yaptım normal insanlar gibi bu defa:)
Taze fasulye ayıkladım akşama yapcaz.
Böyle bi uyuşukluk üstümde saçma sapan ya

Selam canim
Bugun saglikli beslenmece var desene taze fasulye bayilirimmm afiyet olsun kuzu

Ay sankim sankim

Kız çok az değil mi bu menü

Ben deee ama biz etsiz yaparız sebze yemeklerini zeytinyağlı çok severim isterse bi tencere olsun hiç bi zararı olmaz
Sizde ne yemeği var

Daha hicc karar vermedim canim bugun saf protein günü o yuzden çokta secenek yok lahmacun dürüm falan takilacagim öyle heralde cok zor bu diyet cokkk:))

ilaç kullan canım birde cayı kahveyi azalt anemin varsa sorma buralar yanıyor bugün dükkandayım pişiyorum birde ögle yemeği yiyemedim eve gidince hemen yemek yapmak istiyorum

ilaç kullan canım birde cayı kahveyi azalt anemin varsa sorma buralar yanıyor bugün dükkandayım pişiyorum birde ögle yemeği yiyemedim eve gidince hemen yemek yapmak istiyorum
Var var ilacim ama icemiyorum sut yogurt tuketiminden 2 3 saat sonra icilmesi gerek benim menude masallah sut yogurt peynirden gecilmiyor. Bir aralik bulayim duzenli atacagim.
Bu sicaklar yedi beni birde ben trabzonluyum asiri asiri nem varher yer bayir tirman babam tirman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…