Bol bol cekirdekli siyah kuru uzum tuket cnm iyi gelirMiyav_su . Valla cikacak sesim yok. Ancak sayfalari okuyorum takip ediyorum sizi cok guzel muhabbet donuyor alintiliyorum sonra bi uyku bi uyku zaten demir eksikligi ve anemi var bu aralar havalarda sicak ustune birde regl, kizlar hep uyuyasim var. Kis uykusu icin dogru bi zaman degil ama
Evet annem cok tuketiyor ondan. Bana da diyor ama bu aralar dokttorun yazdigi disinda bosey yememeye calisiyorum kendimce psikolojik olarak kendimi sartliyorum. Yoksa kimse tutamaz benii o yuzden ilacimdan kullanayim simdilik sagol yinedeBol bol cekirdekli siyah kuru uzum tuket cnm iyi gelir
Ben daha tam isimleri falan bilmediğimden yazmadım bebiş kusura bakmaAy birde bekledim hatirlanacak miyim diye
Kendin bilirsin cnm bnm.kayinvalidem ilac yerine onu tuketiyor hep doktor ilac yazayim diyo o istemio ondan dedimEvet annem cok tuketiyor ondan. Bana da diyor ama bu aralar dokttorun yazdigi disinda bosey yememeye calisiyorum kendimce psikolojik olarak kendimi sartliyorum. Yoksa kimse tutamaz benii o yuzden ilacimdan kullanayim simdilik sagol yinede
Bizim geceleri biraz esio esim usuyo hatta ustunu ortuyo bnmde ustumu ortuyo ben aciyorum bi kac gefedir yaniyorum sanki bana kizio hasta olucan diye normalde estiginde bende usurum ama anlamadim suan hafif bi esinti var ama ben yaniyorum sanki hic esinti yok gibi
Ben daha tam isimleri falan bilmediğimden yazmadım bebiş kusura bakma
Ama ben de bir gün girmesem hatırlanmak isterim
Istiyorum cnm ya keske keske olsa en cok istedogim sey o benimBebis istoyor musun bilmiyorum ama suan sanki canli canli bir zigot ollusumunu takip ediyorum
Ay o zaman insallah olur diyeyimmIstiyorum cnm ya keske keske olsa en cok istedogim sey o benim
Ayy iyi bari ya
Ben de dönem dönem yaşıyorum su içmediğim zamanlar rahatsız oluyo insan
Miyav_su . Valla cikacak sesim yok. Ancak sayfalari okuyorum takip ediyorum sizi cok guzel muhabbet donuyor alintiliyorum sonra bi uyku bi uyku zaten demir eksikligi ve anemi var bu aralar havalarda sicak ustune birde regl, kizlar hep uyuyasim var. Kis uykusu icin dogru bi zaman degil ama
ben hatırladım merak etme
Zor bulunmuyo ama bizim burasi kucuk yer herkes birbini taniyo ve dedikodu cikiyo oyuzden milletle ugrasmak istemiyorum ve ayagimda malum cikip kendimde alamam esim almak zorunda kalicak ve hic hoslanmiyov bole seylerden aliyo ama suratinin hali malum utangac0
Ay o zaman insallah olur diyeyimm
Bu gebelik testleri zor mu bulunuyor canim harcamiyorsun ya
Ben olsam oooo hemen harcardim hic dusunmeden
Aaa anladimm hakli olabirlisiniz iyi bakalim hayirlisiiZor bulunmuyo ama bizim burasi kucuk yer herkes birbini taniyo ve dedikodu cikiyo oyuzden milletle ugrasmak istemiyorum ve ayagimda malum cikip kendimde alamam esim almak zorunda kalicak ve hic hoslanmiyov bole seylerden aliyo ama suratinin hali malum utangac
Ben çok cinsimdir kızSu ve yesil cay hazmi kolaylastiriyor canim gerci 3 gundur yesil cay icmiyorum cok eringen oldum ben ya
Benimde cogu alinti boşa gidiyor yetisemiyorum kizlara
Bizim gurubun yoklamaci hocasiMiyav_su masallah cok vefali arkadasim.. benim hafizamin kapasitesi dusuk ben anca liste hazirladigimda tek tek ne kadar aktif olunmus kim cikma adayi ona bakıyorum
Hic problem degiiiilllSu ve yesil cay hazmi kolaylastiriyor canim gerci 3 gundur yesil cay icmiyorum cok eringen oldum ben ya
Benimde cogu alinti boşa gidiyor yetisemiyorum kizlara
Bizim gurubun yoklamaci hocasiMiyav_su masallah cok vefali arkadasim.. benim hafizamin kapasitesi dusuk ben anca liste hazirladigimda tek tek ne kadar aktif olunmus kim cikma adayi ona bakıyorum
Kizlaar bu arada nasil olur bilmiyorum ama, kilo bildirimini her persembe yapsam sizin icin sikinti olur mu? @puantiyeli_kelebek
bence değişmesin canım ya carşamba iyi bizim içinCarsamba tartilamaz mısın? Eger mümkün degilse gecen perşembenin tarti sonucunu yazarsin canim
Ben çok cinsimdir kız
Herkesin yaptığını yemem kokuya aşırı duyarlıyım öyle böyle değil
Gözüm kapalı olsun hiç bilmediğim yemeğin içindekileri her şeyine kadar sayarım
Yeşilçay içemiyorum çünkü çiy balık gibi kokuyor
bence değişmesin canım ya carşamba iyi bizim için
pardon canım ya antenler yanlış algıladıHayir gecen persembenin tarti sonucunu yarin çarşamba bize yazsin diyorum değişmeyecek tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?