Dier aylara gore agrilarim deisik oyuzden kafam karisik dikkat etmye calisiorum iki gun kasik alt karin agrim oldu coktan adet olmam lazimdi olmadim buda kafami karistiriyorAaa anladimm hakli olabirlisiniz iyi bakalim hayirlisii
Ama sen dikkat et lutfen. Burdada bi arladas bahsetmisti nicki hatirlayamadim.. Kasik agrisi falan belki normaldir ama yinede dikkat et lutfen
Merhaba canim kilo verme sebebimiz ayniii benimde hedefim ocak INSALLAHBende hedefıme bır an once ulasıp anne olmak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım 25 yasındayım kılolarım yuzunden korktuğum ıcın zaman geçip gidiyor bende 65 70 olmak istiyorum artık bıktım benımde hedefim subatta ki dogum gunumde kendıme ödül olarak zayıf bir beden olmak..
Seniii unutmam kuzummmAy birde bekledim hatirlanacak miyim diye
Kız sen bana bakma ömür geçmez benle:))Kiz ben iciyorummm amaaaaa niye midemi bulandırıyosun simdiiiiama ben seviyorumkii tarçınlı limonlu melisali olanlarida var cok guzel
uyuyorsundur diye sormadım canım yoksa bu saatte geliceğini biliyorum minik papatyam
Carsamba tartilamaz mısın? Eger mümkün degilse gecen perşembenin tarti sonucunu yazarsin canim
Yok kiz tarti gunleri degismiyor ben biraz geriden gelecegim o kadarcikbence değişmesin canım ya carşamba iyi bizim için
Seniii unutmam kuzummm
Kız sen bana bakma ömür geçmez benle:))
Dünden bu yana ne çok mesaj olmuş :) Keyifle okudum hepsini :)
Spor konusunda süpersiniz , umarım birgün bende sizler kadar spor yapabilirim.
Herkese çok güzel bir gün diliyorum
Menülerimiz sağlıklı ve günümüz bol hareketli olsun :)
Ikizim ayni anda 6lara beraber gelcez_Masalim_ ikizzz kiz kilolarimiz ayni ama itiraf edeyim senin olculer benden iyiii masallahh
Dur daha bismillahhhh
Once ben once ben
Peki Minik kelebeğimmmmuyuyorsundur diye sormadım canım yoksa bu saatte geliceğini biliyorum minik papatyam
Gecer kiz cokda guzel gecer kek pasta sarma yiriz birlikte :)) saka bi yana guzel yuregin hoş sohbetin yeter. E bide taş gibisin daha ne olsun
Amin canim sen çalışıyor musun pek giremiyorsun kk ya galiba
Ben kelebek leri çok severim bana kelebek dediğin için teşekkür ederim Can'ım evde herşeyim kelebek donuma kadarPeki Minik kelebeğimmmm
Ozmn bundan sonra kelebek dicem sanaBen kelebek leri çok severim bana kelebek dediğin için teşekkür ederim Can'ım evde herşeyim kelebek donuma kadar
nickini değiştir kelebek_su olsunBen kelebek leri çok severim bana kelebek dediğin için teşekkür ederim Can'ım evde herşeyim kelebek donuma kadar
Yok Can'ım ya ben bunu daha çok seviyorum hem anısı varnickini değiştir kelebek_su olsun
Geçmiş olsun neden +çıkacaksın ki kaçamak mı yaptınAyy kızlar ortodontiste geldim bekliyorum yine dışardayımYarın + çıkabilirim ben ya umutlu değilim hiç
Söyle Can'ım farketmez evde tabak çanak nevresim herşey kelebeklidir benimOzmn bundan sonra kelebek dicem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?