Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzummmm sende mi devam ediceksin ozaman süper olur sen hangi evrede bırakmıştın

Beraber olursak cok mutlu olurum
Ben seyirden devam edicem cnm. Pazartesi baslicam allahn izniyle bugun annemler gelio kardesmle kalicaklar brz sonra hafta sonu pazartesi tamamen basliorm sende seyire gecmis olrsn zaten

Kuzummmm sende mi devam ediceksin ozaman süper olur sen hangi evrede bırakmıştın

Beraber olursak cok mutlu olurum
Ben aslnda zaten baslicaktm ama bi turlu donemiorm zor bir adim emn ol. Kuzenle baslicaktk o bir bucuk hafta oldu basladi ama o yeni basladi yaridan degil. Bende katilixam ona

Geçmiş olsun neden +çıkacaksın ki kaçamak mı yaptın
Diş tellerim var mecbur gidiyorum Kuzumm bu hafta hiç düzgün beslenemedim bak sabah çıktım evden yeni geldm Akşam yine halama gidicez Yarın kınamız var ya hep koşturuyoruz Ama çok yürüyüyorum belki o etki eder azıcık da eksi çıkarım

Geçmiş olsun Canım bu koşuşturmaca ile eksi çıkarsın Canım merak etme

didemdefne benim gibi insülin direncin varsa zor verirsin bana bak neler yapıyorum ve kaç gr veriyorum canım
Bilmiyorum ki canım insülin direncim var mı yok mu ama ilk kızimdan sonra 2 ay da 10 kılı gitmişti sonra 2 gebelik doğum emzirme dönemi aldım yine hedef 10 kilo süre de 2 aya yakin (kurbana)
Diyetisyene gitmek istiyorum ama eşim kilon iyi dio gitmemi istemiyo o yüzden vücudum daki yağ kas oranını da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…