Afiyet olsun Can'ım yanlız pilav yememelisinöğlen tarhana çorbamla ton balıklı salatamı yedim geldimmm. şeftali var 4 gibide onu yiycem
akşama nohut yemeği yapcam sebzeli pilavla bide salata turşu yanına da kuru soğan
ay canım çekti
tamam canım yememAfiyet olsun Can'ım yanlız pilav yememelisin
:)Dukana başlıyorum yarın
Dukana başlıyorum yarın
Kuzummmm sende mi devam ediceksin ozaman süper olur sen hangi evrede bırakmıştınberabermiyiizzzz
Ben seyirden devam edicem cnm. Pazartesi baslicam allahn izniyle bugun annemler gelio kardesmle kalicaklar brz sonra hafta sonu pazartesi tamamen basliorm sende seyire gecmis olrsn zatenKuzummmm sende mi devam ediceksin ozaman süper olur sen hangi evrede bırakmıştın
Beraber olursak cok mutlu olurum
Ben aslnda zaten baslicaktm ama bi turlu donemiorm zor bir adim emn ol. Kuzenle baslicaktk o bir bucuk hafta oldu basladi ama o yeni basladi yaridan degil. Bende katilixam onaKuzummmm sende mi devam ediceksin ozaman süper olur sen hangi evrede bırakmıştın
Beraber olursak cok mutlu olurum
Diş tellerim var mecbur gidiyorumGeçmiş olsun neden +çıkacaksın ki kaçamak mı yaptın
Geçmiş olsun Canım bu koşuşturmaca ile eksi çıkarsın Canım merak etmeDiş tellerim var mecbur gidiyorumKuzumm bu hafta hiç düzgün beslenemedim bak sabah çıktım evden yeni geldm Akşam yine halama gidicez Yarın kınamız var ya hep koşturuyoruz Ama çok yürüyüyorum belki o etki eder azıcık da eksi çıkarım
İnşallah canıımGeçmiş olsun Canım bu koşuşturmaca ile eksi çıkarsın Canım merak etme
Hayır sadece vücutun şişiyor ki ben gecen hafta reglim vardı şuan son günü sabah tartıldım bir değişiklik olmazsa şuan -1 kg verdim her duyduğuna inanma ve moralini bozmaYa kızlar ben regl oldum da bu regl döneminde kilo vermek daha mı zor? öyle bir söylenti var da
teşekkür ederim :)Hayır sadece vücutun şişiyor ki ben gecen hafta reglim vardı şuan son günü sabah tartıldım bir değişiklik olmazsa şuan -1 kg verdim her duyduğuna inanma ve moralini bozma
Bilmiyorum ki canım insülin direncim var mı yok mu ama ilk kızimdan sonra 2 ay da 10 kılı gitmişti sonra 2 gebelik doğum emzirme dönemi aldım yine hedef 10 kilo süre de 2 aya yakin (kurbana)didemdefne benim gibi insülin direncin varsa zor verirsin bana bak neler yapıyorum ve kaç gr veriyorum canım
Yok Can'ım ya ben bunu daha çok seviyorum hem anısı var
Ayy kızlar ortodontiste geldim bekliyorum yine dışardayımYarın + çıkabilirim ben ya umutlu değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?