Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Senin yediklerini ben de yazdim tatlim kullandigim kalori programina, 1327 kalori 161 gr karbonhidrat 55 gr yag 57 gr protein cikti. Olctugumuz kalori degerleri arasinda fark olmasinin nedeni mesela makarna, salata ya da omleti hic yag koymamis gibi girmis olabilirsin. Ben koca gune 1 kasik yag eklememe ragmen bu sekilde buldum. Karbonhidrat cok yuksek protein dusuk sanki kuzucum, kilo versen de kas kaybedersin

Son düzenleme:
Selam kızlaarrr
Bugünkü menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta bi kaç dilim domates
Akşam saat 5 te 3 kaşık makarna yarım kase taze fasulye ve karpuz
Az önce de çiğdem yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Gecer kiz cokda guzel gecer kek pasta sarma yiriz birlikte :)) saka bi yana guzel yuregin hoş sohbetin yeter. E bide taş gibisin daha ne olsun

Amin canim sen çalışıyor musun pek giremiyorsun kk ya galiba
Allah razı olsun canım benim
Tatlı dil güler yüz dünyalara bedel zaten
Suratı asık olup önüme baklava börek koyandansa tatlı dil döküp bi sade çay versin yeter demişimdir hep

Ben de var b12 eksikliği canım
Kırmızı et yiyemiyorum pek yeşil mercimek de hiç sevmem
İğnesini yaptırıyorum da onun da etkisi geçince yine halsizlik başlıyor

Menum sabah bir bardak sut bir avuc sari leblebi
Ara ogun sekersiz kahve(turk) bir parca bitter
Oglen et sote bir kase kadar az bile kaseden
Bir kase peynirli salata yarim dilim ekmek
Aksam bir kucuk kase macir tarhanasi corbasi camim cekmisti ama nedense zor bitirdim yiyemedim
2 kofte 2 kucuk dilim patates (firinda)
2 parca kavun ve salata

Ya boyle antin kuntin ginsengli falan olanlar fena degil su'cum. Sadelerini ben de balik kokusuna benzetiyorum ama o da sodayla karistirinca gidiyo bi sekilde
Belki denerim bi ara bebiş:)
Ben siyah çay hastasıyım demliğin dibini görmeden bırakmam hele semaver de açık havadaysa of off

Güzel menün canım
İnşallah akşamı erken kapatıyorsundur

Ama simdi ofisteyim kuzum aksama kadar tartilamam ki=( aksam tartilayim istersen de alakasiz bi sayi cikicak muhtemelen. yarin aksam 7 gibi versem gec mi olur?

Ben sana erken soyleyecektim unuttum tatlim benim hatam tamam yarin 7 gibi alayim ama sen bildirimleri artik salı yapsan olur mu?

Cok guzel anlatmissin kuzu

Bugun hergune göre cok güzel canim sira bunları aliskanlik haline getirmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…