Aaa kuzu sana soyleyecektim unuttum sen tarti sonucunu bugun verebilir misin beni etiketkeyip yarin gecikmesin listeAy ben basliyomus gibi heyecanlandiiim
Ama simdi ofisteyim kuzum aksama kadar tartilamam ki=( aksam tartilayim istersen de alakasiz bi sayi cikicak muhtemelen. yarin aksam 7 gibi versem gec mi olur?Aaa kuzu sana soyleyecektim unuttum sen tarti sonucunu bugun verebilir misin beni etiketkeyip yarin gecikmesin liste
Senin yediklerini ben de yazdim tatlim kullandigim kalori programina, 1327 kalori 161 gr karbonhidrat 55 gr yag 57 gr protein cikti. Olctugumuz kalori degerleri arasinda fark olmasinin nedeni mesela makarna, salata ya da omleti hic yag koymamis gibi girmis olabilirsin. Ben koca gune 1 kasik yag eklememe ragmen bu sekilde buldum. Karbonhidrat cok yuksek protein dusuk sanki kuzucum, kilo versen de kas kaybedersinDün 1090 kcal kapattım günü üstelik akşam halay pistinden hiç inmedim
Bugün ku menu mu yazayım
Sabah 2 yumurta ile omlet
1dilum peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle 1 tabak Yoğurtlu makarna
Ara 6.7 tane ince cubuk kraker
Aksam 1 tabak mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata
45 dk Leslie 20 ser tane de mekik bacak bel yapcam
Allah razı olsun canım benimGecer kiz cokda guzel gecer kek pasta sarma yiriz birlikte :)) saka bi yana guzel yuregin hoş sohbetin yeter. E bide taş gibisin daha ne olsun
Amin canim sen çalışıyor musun pek giremiyorsun kk ya galiba
Ne kadardır var teller bebişAyy kızlar ortodontiste geldim bekliyorum yine dışardayımYarın + çıkabilirim ben ya umutlu değilim hiç
Çok güzel tatlım menün afiyet olsunMenüm
Sabah
Omlet 7 zeytin light peynir
Ogle
Dukan ekmek
Baharatlı tavuk
Turşu
Aksam
Kavrulmus kiyma
Cok az yogurt
2 lt su
Spor yok bir gun es veriyorum
3 fincan yesil cay
Ben de var b12 eksikliği canımKizlaaar bisey eksikligi olanlar (b12, demir vs) multivitamin kullansaniz ya? Simdi diyetteyiz bi yerden yaparken bi yerden bozmayalim sora. Ben mesela her gun yediklerimin besin degerine bakiyorum bi turlu yeterli kalsiyum alamiyorum. O yuzden aldim bi multivitamin kafam rahat en azindan.
Belki denerim bi ara bebiş:)Ya boyle antin kuntin ginsengli falan olanlar fena degil su'cum. Sadelerini ben de balik kokusuna benzetiyorum ama o da sodayla karistirinca gidiyo bi sekilde
Güzel menün canımMenum sabah bir bardak sut bir avuc sari leblebi
Ara ogun sekersiz kahve(turk) bir parca bitter
Oglen et sote bir kase kadar az bile kaseden
Bir kase peynirli salata yarim dilim ekmek
Aksam bir kucuk kase macir tarhanasi corbasi camim cekmisti ama nedense zor bitirdim yiyemedim
2 kofte 2 kucuk dilim patates (firinda)
2 parca kavun ve salata
Sagol FıstığıMAy ben basliyomus gibi heyecanlandiiim
Basım çok dönüyodu gözümün önü de karariyodu o yüzden canım yavaş yavaş birakacam onları bunyeyi alıştırayimdaMakarna çorba yaninda ekmek bunlar bana göre diyet listesinde olmamali yarindan itibaren daha düzene girer insallah canim
6 da yedim cnmGüzel menün canım
İnşallah akşamı erken kapatıyorsundur
Ama simdi ofisteyim kuzum aksama kadar tartilamam ki=( aksam tartilayim istersen de alakasiz bi sayi cikicak muhtemelen. yarin aksam 7 gibi versem gec mi olur?
Sagol canimm benim eksik olma sen olmasan napardim benTurk kahvesi cay tuketimi serbest canim daha da zevkli olacak sen ve @ParteMoralll da gelince
1.5 yulaf kepeginden yapip o kadar yiyebilirsin canim seyirde 2 kasik yulaf kepegi yada 3 kasik yulaf kepegi karisimi ile ekmek yapip onu gun icinde istedigin saatte yiyebilirsin
Senin yediklerini ben de yazdim tatlim kullandigim kalori programina, 1327 kalori 161 gr karbonhidrat 55 gr yag 57 gr protein cikti. Olctugumuz kalori degerleri arasinda fark olmasinin nedeni mesela makarna, salata ya da omleti hic yag koymamis gibi girmis olabilirsin. Ben koca gune 1 kasik yag eklememe ragmen bu sekilde buldum. Karbonhidrat cok yuksek protein dusuk sanki kuzucum, kilo versen de kas kaybedersin
Toplam 1300kcal ya çok mu kiKiiiiiz bu ne ekmek arasi makarna yeseydin
Bugun hergune göre cok güzel canim sira bunları aliskanlik haline getirmekteSelam kızlaarrr
Bugünkü menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta bi kaç dilim domates
Akşam saat 5 te 3 kaşık makarna yarım kase taze fasulye ve karpuz
Az önce de çiğdem yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?