Kuzum tadida guzel favoriMLor peyniri haaaarika bisey canim bol bol ye, protein tozlari ona benzer biseyden yapiliyo mesela.
Guzel bi multivitamin kullanabilirsin o zaman tatlim, gene bi doktora danis istersen de. Benim icim daha rahat ediyo diyet yaparken vitamin kullanirsam.B12 de demir eksikligide kansizlikta var kuzum
Tavuk ve pilav vardı Can'ım ben tavuk yememÖğlen niye yemedin canım
Ayyy canim benim
Evet ben çok seviyorum bizim sütçüde ayağını kırdı ben kendim yapıyorum evde yoğurdumu lor peynirimi markette günlük süt kalmıyor şansımaLor peyniri haaaarika bisey canim bol bol ye, protein tozlari ona benzer biseyden yapiliyo mesela.
Afiyet olsun Canım spor yok muSabah
Kahvaltımda
Domatesli biber
1 yemek kaşığı lor peyniri
3 zeytin
1 dilim t ekmek
Öğlen
Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşillik
Aaa unutmuşum canım tavuk olayınıTavuk ve pilav vardı Can'ım ben tavuk yemembirde bugün dükkana yanlız gittim sabahdan kahvaltımı yaptım çıktım yanıma birşey alamadım az çok biliyorsundur Pamukkale 30 km buraya birde benim dükkan anayolda en yakın pideci var ki oda 10 km ben pide sevmem
Canım yavaş yavaş zor bırakırsın sigarayı bırakır gibi birden kesmelisin glutenli gıdalarıBasım çok dönüyodu gözümün önü de karariyodu o yüzden canım yavaş yavaş birakacam onları bunyeyi alıştırayimda
2 saat yürüyüş yaptım kuzumAfiyet olsun Canım spor yok mu
Canım simit yerine yumurta ye hem tok tutar hem protein deposu afiyet olsunMenü bildirimi:
SABAH: yarım simit
1kk peynir
4 zeytin
domates-salatalık
çay(şeker yok)
ARA: çekirdekli mor üzüm
ÖĞLE-AKŞAM: Et döner(yağsız pişmiş ve yaklaşık yarım porsiyondan daha az)
Domates
1 bardak ayran (ekmek yok)
Fotolara baktim kuzum hepsi birbirinden guzelAyyy canim benimkuzum dedigim gibi kilosunda degilim de incelmek istiyorum 38 giyiyorum yani oyle zayif degilim. Hala ordan burdan cikan yaglarim var, eski sortlarimin bazilari cok cok dar, onlara rahat girsem yeter=) Bak albumlerimde eski bi fotografim var 55 kiloyken, gene oyle olmak istiyorum
ben de mercimek salatasına bayılırım yaparım da sık sık normalde ama o gün bir üşendimAfiyet olsun canim o mercimek bol yesillikli limonlu olsa ne güzel olurdu :)
Sonunda geldin küçük hanım Nasıl oldu bacağın minoşumben de mercimek salatasına bayılırım yaparım da sık sık normalde ama o gün bir üşendim
Çok iyi sporun demekki vücudun alışmış artık az bile gelir sana bu sporlar çok iyi maşallah canımSPOR BİLDİRİMİ:
Koşu bandı: 20 dk(10dk koşu-10dk tempolu yürüyüş) -135cal.
Bisiklet: 15 dk -95 cal.
Eliptik bisiklet: 10 dk. -52cal.
Yana esneme: 20 x 3
Arkaya esneme: 20 x 3
Mekik: 90
İp atlama: 300
Ve birde bacak çalışıldı, bugün yine halsiz olacağımı düşünüyordum fakat spora bitirince hala kendimi dinç hissediyordum :)
Menün güzel canım afiyet olsun evet vücudun dinlesin süpersinMenüm
Sabah
Omlet 7 zeytin light peynir
Ogle
Dukan ekmek
Baharatlı tavuk
Turşu
Aksam
Kavrulmus kiyma
Cok az yogurt
2 lt su
Spor yok bir gun es veriyorum
3 fincan yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?