Aynı 1300 bende deSenin yediklerini ben de yazdim tatlim kullandigim kalori programina, 1327 kalori 161 gr karbonhidrat 55 gr yag 57 gr protein cikti. Olctugumuz kalori degerleri arasinda fark olmasinin nedeni mesela makarna, salata ya da omleti hic yag koymamis gibi girmis olabilirsin. Ben koca gune 1 kasik yag eklememe ragmen bu sekilde buldum. Karbonhidrat cok yuksek protein dusuk sanki kuzucum, kilo versen de kas kaybedersin
Menum sabah bir bardak sut bir avuc sari leblebi
Ara ogun sekersiz kahve(turk) bir parca bitter
Oglen et sote bir kase kadar az bile kaseden
Bir kase peynirli salata yarim dilim ekmek
Aksam bir kucuk kase macir tarhanasi corbasi camim cekmisti ama nedense zor bitirdim yiyemedim
2 kofte 2 kucuk dilim patates (firinda)
2 parca kavun ve salata
Sagol canimm benim eksik olma sen olmasan napardim ben
Aynen 3 silahsor savasacaz kilolarla
Sabah
Kahvaltımda
Domatesli biber
1 yemek kaşığı lor peyniri
3 zeytin
1 dilim t ekmek
Öğlen
Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşillik
Bende kuzum malzemeleri aldim haydi bakalimmmmHarika canım yarınki menunu bekliyorum sabirsizlikla:)
Kahvaltım :1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,zeytin yeşillik şekersiz çay öğlen mantarlı tavuk ve pilav vardı yemedim akşam ise tereyağlı mercimek çorbası ,zeytinyağlı domatesli ,sarımsaklı mantar sote yanında ev yapımı ayran sporumda 30 dk Kardio+1 saat ağırlık
B12 de demir eksikligide kansizlikta var kuzumKizlaaar bisey eksikligi olanlar (b12, demir vs) multivitamin kullansaniz ya? Simdi diyetteyiz bi yerden yaparken bi yerden bozmayalim sora. Ben mesela her gun yediklerimin besin degerine bakiyorum bi turlu yeterli kalsiyum alamiyorum. O yuzden aldim bi multivitamin kafam rahat en azindan.
O halde çok güzeellll6 da yedim cnm
Oo ne guzel cnm sizede afiyet olsun ben kizartma tuketmiyorum artik cnm cok isterse firinda yapiyorum gecistiriyorum bir iki taneyle bazen kendimi kandiriom bitanesini ikiye bolup iki dilim yemis gibi his ediyorumAfiyet olsun guzel olmus aksam menüsünde bendensin bende bizimkilere firinda köfte patates yaptim:)
Artik geceleri pek bisi yemiyorum cnm gunduz ne yersem o aksamlari pek bisi yemiorum gunu iki ogunle bitirdigimde oluyo bu aralarO halde çok güzeellll
Öğlen niye yemedin canımKahvaltım :1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,zeytin yeşillik şekersiz çay öğlen mantarlı tavuk ve pilav vardı yemedim akşam ise tereyağlı mercimek çorbası ,zeytinyağlı domatesli ,sarımsaklı mantar sote yanında ev yapımı ayran sporumda 30 dk Kardio+1 saat ağırlık
Evet canım inşallah daha iyi olacak.Bugun hergune göre cok güzel canim sira bunları aliskanlik haline getirmekte
Hamis deilsem adet olduktan sonra bende aranizdayim yulaf kepegim var elimde tek eksigim yumurta oda yeni hitti ozmna kadr alirim heraldeHarika canım yarınki menunu bekliyorum sabirsizlikla:)
Tabi olur canim kusura bakma bu haftalik=(Ben sana erken soyleyecektim unuttum tatlim benim hatam tamam yarin 7 gibi alayim ama sen bildirimleri artik salı yapsan olur mu?
Çok güzeelllllSabah
Kahvaltımda
Domatesli biber
3 zeytin
1 dilim t ekmek
Öğlen
Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşillik
Lor peyniri haaaarika bisey canim bol bol ye, protein tozlari ona benzer biseyden yapiliyo mesela.Sabah
Kahvaltımda
Domatesli biber
3 zeytin
1 dilim t ekmek
Öğlen
Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşillik
Selam kızlaarrr
Bugünkü menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta bi kaç dilim domates
Akşam saat 5 te 3 kaşık makarna yarım kase taze fasulye ve karpuz
Az önce de çiğdem yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Ben hep iki öğün besleniyorum akşamı erken yaptığımdan sorun olmuyorArtik geceleri pek bisi yemiyorum cnm gunduz ne yersem o aksamlari pek bisi yemiorum gunu iki ogunle bitirdigimde oluyo bu aralar
Sağol bebişşşCok guzel afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?