bugün biraz dengeledin mi canım? için rahat değilse bugün az yeseydinYa ama kizlar valla bu kadar tatli tavuk yemegi yememissinizdir hayatinizda, nar dedigime bakmayin yani=(( valla dayanabilcegimi bilsem aksam hicbisey yemicem o kadar. Tam da tarti gununden 2 gun once cok kiziyorum kendime ya...
Sana bir tavsiye spordan önce kafe içersen yeşil çaya oranla daha çok yağ yakarsın ben hep öyle yapıyorum be enerjik oluyorumKuzum Türk kahvesi serbest dimi
Menun cok guzel tatlim
Senin menülerini takipteyim seyirde yanındayım
Teşekkür ederim, her gün yumurta yiyordum zaten sadece bugün biraz farklılık olsun dedim :) bir de birşey sorucam ben genelde kahvaltılarda hem peynir hem yumurdta yiyorum fakat diyetisyenler ikiside protein olduğu için sadece bir tanesini seçip yiyin diyorlar. Aslında bu birazda günlük proteinle alakalı birşey değil mi? Mesela akşam et-balık yemezsek kahvaltıda ikisinide yesek bir sorun olmaz gibi. Doğru mu düşünüyorum sence? :)Canım simit yerine yumurta ye hem tok tutar hem protein deposu afiyet olsun
Dukan çetesi hazırTurk kahvesi cay tuketimi serbest canim daha da zevkli olacak sen ve @ParteMoralll da gelince
Evt cnmBeraberce devam etcez ozaman kuzum sevindim
1+1 mi yapicaksin sende seyirde
:) evettTurk kahvesi cay tuketimi serbest canim daha da zevkli olacak sen ve @ParteMoralll da gelince
Vücut alıştığına göre rakamları biraz arttırsam daha etkili olabilir belki :)Çok iyi sporun demekki vücudun alışmış artık az bile gelir sana bu sporlar çok iyi maşallah canım
Dun aksam yemedim tatlim oyle dengeledigimi umit ediyorum=) bugun yine normal yicem protein+yag agirliklibugün biraz dengeledin mi canım? için rahat değilse bugün az yeseydin
internetim düzeldiSonunda geldin küçük hanım Nasıl oldu bacağın minoşum
Sana kısaca şunu söylüyorum ben diyetisyen yüzünden 1 sene kilo veremedim birde ben önce yumurta ve peyniri yerim yanında domates çay içmem başka türlü tüketemiyorum son araştırmalarda protein ve sağlıklı yağlar daha önemli olduğu ortaya çıktı karbonhidrat göreTeşekkür ederim, her gün yumurta yiyordum zaten sadece bugün biraz farklılık olsun dedim :) bir de birşey sorucam ben genelde kahvaltılarda hem peynir hem yumurdta yiyorum fakat diyetisyenler ikiside protein olduğu için sadece bir tanesini seçip yiyin diyorlar. Aslında bu birazda günlük proteinle alakalı birşey değil mi? Mesela akşam et-balık yemezsek kahvaltıda ikisinide yesek bir sorun olmaz gibi. Doğru mu düşünüyorum sence? :)
Afiyet olsun CanımSabah
Iki haslanmis yumurta
Iki sosis
Az kasar cay
Normalde sosis fln yememde daha baslamadgm icn
Aksam
Izgara iki kanat bir pirzola
5kofte
Ayran
Patlicanli salata
iyi yapmışsın akşam yemeğini iptal ederek,şekerli ve kalorili olduğunu düşünüyorsan öyledir çünkü.hadi bakalım yarın tartı günüDun aksam yemedim tatlim oyle dengeledigimi umit ediyorum=) bugun yine normal yicem protein+yag agirlikli
Ay tam çıkıyodum hemen sana da yazıp öyle çıkayım:)Sabah
Iki haslanmis yumurta
Iki sosis
Az kasar cay
Normalde sosis fln yememde daha baslamadgm icn
Aksam
Izgara iki kanat bir pirzola
5kofte
Ayran
Patlicanli salata
Menün güzel Çiğdemli fazla kaçırma malum gluten ile kavruluyor hatırlatayım dedim fıstıkSelam kızlaarrr
Bugünkü menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta bi kaç dilim domates
Akşam saat 5 te 3 kaşık makarna yarım kase taze fasulye ve karpuz
Az önce de çiğdem yedim
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
canım ben kahveyi şekersiz içemiyorum yaSana bir tavsiye spordan önce kafe içersen yeşil çaya oranla daha çok yağ yakarsın ben hep öyle yapıyorum be enerjik oluyorum
Ayyy bliormm biri bsy dicek hemen yaziverdmAy tam çıkıyodum hemen sana da yazıp öyle çıkayım:)
Zaten sosisiçin kendin yazmışsın kuzum
Akşam menün de müthiş haftasonu biz de yapcaz inşallah nişanlım gelecek de ay çok heyecanlandım
Yoooo ben her sabah iki yumurta fix yerm hc degsmez yaninda peynrm olr mutlaka aksamda et tavuk balk coookt aguzel veriliyoo bosver sennTeşekkür ederim, her gün yumurta yiyordum zaten sadece bugün biraz farklılık olsun dedim :) bir de birşey sorucam ben genelde kahvaltılarda hem peynir hem yumurdta yiyorum fakat diyetisyenler ikiside protein olduğu için sadece bir tanesini seçip yiyin diyorlar. Aslında bu birazda günlük proteinle alakalı birşey değil mi? Mesela akşam et-balık yemezsek kahvaltıda ikisinide yesek bir sorun olmaz gibi. Doğru mu düşünüyorum sence? :)
Dukan çetesi hazırçekiceğiniz var elimden görürsünüz suikast yapıcam size
sagol balimmAfiyet olsun Canım
Canim soya sutlu ic? Tadi daha tatlimsi hem, ben hep soya sutu iciyorum mmmm kahveler super oluyo=) inek sutu icmeyeli cooook uzun bi zaman oldu.canım ben kahveyi şekersiz içemiyorum ya
sırf bu yüzden kahve içmeyi bıraktım,oysa ki çok severdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?