Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya ama kizlar valla bu kadar tatli tavuk yemegi yememissinizdir hayatinizda, nar dedigime bakmayin yani=(( valla dayanabilcegimi bilsem aksam hicbisey yemicem o kadar. Tam da tarti gununden 2 gun once cok kiziyorum kendime ya...
bugün biraz dengeledin mi canım? için rahat değilse bugün az yeseydin

Canım simit yerine yumurta ye hem tok tutar hem protein deposu afiyet olsun
Teşekkür ederim, her gün yumurta yiyordum zaten sadece bugün biraz farklılık olsun dedim :) bir de birşey sorucam ben genelde kahvaltılarda hem peynir hem yumurdta yiyorum fakat diyetisyenler ikiside protein olduğu için sadece bir tanesini seçip yiyin diyorlar. Aslında bu birazda günlük proteinle alakalı birşey değil mi? Mesela akşam et-balık yemezsek kahvaltıda ikisinide yesek bir sorun olmaz gibi. Doğru mu düşünüyorum sence? :)

Sana kısaca şunu söylüyorum ben diyetisyen yüzünden 1 sene kilo veremedim birde ben önce yumurta ve peyniri yerim yanında domates çay içmem başka türlü tüketemiyorum son araştırmalarda protein ve sağlıklı yağlar daha önemli olduğu ortaya çıktı karbonhidrat göre

Dun aksam yemedim tatlim oyle dengeledigimi umit ediyorum=) bugun yine normal yicem protein+yag agirlikli
iyi yapmışsın akşam yemeğini iptal ederek,şekerli ve kalorili olduğunu düşünüyorsan öyledir çünkü.hadi bakalım yarın tartı günü
ben de bugün pek tuzlu yedim ahh ödem tutmam inşallah

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Iki sosis
Az kasar cay

Normalde sosis fln yememde daha baslamadgm icn
Aksam
Izgara iki kanat bir pirzola
5kofte
Ayran
Patlicanli salata
Ay tam çıkıyodum hemen sana da yazıp öyle çıkayım:)
Zaten sosisiçin kendin yazmışsın kuzum
Akşam menün de müthiş haftasonu biz de yapcaz inşallah nişanlım gelecek de ay çok heyecanlandım

Menün güzel Çiğdemli fazla kaçırma malum gluten ile kavruluyor hatırlatayım dedim fıstık

Ay tam çıkıyodum hemen sana da yazıp öyle çıkayım:)
Zaten sosisiçin kendin yazmışsın kuzum
Akşam menün de müthiş haftasonu biz de yapcaz inşallah nişanlım gelecek de ay çok heyecanlandım
Ayyy bliormm biri bsy dicek hemen yaziverdm misafrm var ondan yoksa almicm eve fln... ayyyh nisanlisida gelicekmssssss

Yoooo ben her sabah iki yumurta fix yerm hc degsmez yaninda peynrm olr mutlaka aksamda et tavuk balk coookt aguzel veriliyoo bosver senn
Dukan çetesi hazır çekiceğiniz var elimden görürsünüz suikast yapıcam size

Afiyet olsun Canım
sagol balimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…