aaa ciddi misinCanim soya sutlu ic? Tadi daha tatlimsi hem, ben hep soya sutu iciyorum mmmm kahveler super oluyo=) inek sutu icmeyeli cooook uzun bi zaman oldu.
Oo ne guzel cnm sizede afiyet olsun ben kizartma tuketmiyorum artik cnm cok isterse firinda yapiyorum gecistiriyorum bir iki taneyle bazen kendimi kandiriom bitanesini ikiye bolup iki dilim yemis gibi his ediyorum
Hamis deilsem adet olduktan sonra bende aranizdayim yulaf kepegim var elimde tek eksigim yumurta oda yeni hitti ozmna kadr alirim heralde
Tabi olur canim kusura bakma bu haftalik=(
Ay ben hic sevmem zorla yiyirum sonrada oglene kadar midem bulanıyor hangi marka kullanıyorsun sen canimKuzum tadida guzel favoriM
Hocan var mı csnım salonda ve kaç ay oldu başlayalıVücut alıştığına göre rakamları biraz arttırsam daha etkili olabilir belki :)
Sakın asla dikkat et Can'ım beniminternetim düzeldi
çok kaşınıyorum çok.
ama seni dinliyorum ve iz kalmasın diye tutuyorum kendimi
yok canım merak etme tutuyorum kendimiSakın asla dikkat et Can'ım benim
ahahah aynen ya ofNe guzel ayni yöntemi bende kullanayim diyecem de bende oyle kanacak göz yok:))
Aklını başka şeylere veryok canım merak etme tutuyorum kendimi
iyi geceler canımKızlar ben dün gece geç uyudum sabah erken kalktım akşam yemeğide geç yiyince uykum geldi kusura bakmayın şimdi yatıyorum sabah kilo bildirimi atarım herkese iyi geceler
öyle yapıyorum canım,asla kaşımamAklını başka şeylere verilgini dağıt
iyi geceler canım
sabah görüşürüz
Bende evde yapılmisini seviyorumEvet ben çok seviyorum bizim sütçüde ayağını kırdı ben kendim yapıyorum evde yoğurdumu lor peynirimi markette günlük süt kalmıyor şansıma
canım çiğdem dediğimiz çekirdek değil mi?Menün güzel Çiğdemli fazla kaçırma malum gluten ile kavruluyor hatırlatayım dedim fıstık
ahahaha tamamSanada minik kuşum dikkat et Kaşıma sakın birde malum dukan çetesi var bir plan hazırlayalım şunlara kuzum özelden yaz ki korksunlar isimler şöyle @puantiyeli_kelebek ,@ParteMoralll kurtlu kızını seviyorumda kendisini yulaf meselesinden beri sevmiyorum ve @SucceSSstorY isimleri not al
Aynen hazırların içine neler giriyor bir bilsen yoğurdun peynirin en güzeli evde kendin yapmakBende evde yapılmisini seviyorum
Evet Canım Çiğdem Can'ım aldığın paketli ürünlerin arkasını mutlaka oku gluten içrerir der dikkat et fırsat bulursan markette bir incelecanım çiğdem dediğimiz çekirdek değil mi?
nasıl glutenle kavruluyor anlamadım
harikasın canım2 saat yürüyüş yaptım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?