Kimseye söylemek yokahahaha tamam
özele de geleceğim durun siz,sayfalar çok birikmiş,internet yokluğunda azıcık okuyayım
ay pide sevmez misinTavuk ve pilav vardı Can'ım ben tavuk yemembirde bugün dükkana yanlız gittim sabahdan kahvaltımı yaptım çıktım yanıma birşey alamadım az çok biliyorsundur Pamukkale 30 km buraya birde benim dükkan anayolda en yakın pideci var ki oda 10 km ben pide sevmem
Kıymalı peynirli değil sade olarak severim içinde birşey yok ken ama içinde malzeme olunca sevmiyorum yaay pide sevmez misin
ne güzel ya,bir tek ben her şeyi seviyorum galiba
tamam canım bakayım valla şok oldumEvet Canım Çiğdem Can'ım aldığın paketli ürünlerin arkasını mutlaka oku gluten içrerir der dikkat et fırsat bulursan markette bir incele
hangi kadın ben neler kaçırdımKimseye söylemek yokbu çeteyi çökertmemiz lazım ben dedim bu kadın gelirse yulaflar havada uçuşur dedim
canımı gece gece pide istettinKıymalı peynirli değil sade olarak severim içinde birşey yok ken ama içinde malzeme olunca sevmiyorum ya
Ohoo seninle işimiz var daha çete başını bilmiyorsun tamam tamam kalsın plan bide bizi yakarsınhangi kadın ben neler kaçırdım
Ay sende sağlıklı değil o zayıfla ayda bir sefer yersin 15 km yürürsün yedikten sonra
Ayy ikinci emojiyi koymamıştım ben nasıl olmuş elim mi değmişCok sagol kuzummm
Afiyet olsun Can'ım doğal karbonhidrat ve protein alsana-bugünkü menüm-
sabah uyanadım her zamanki gibii....
12.15: 3 tane incir
13.30: 1 tabak kepekli pirinçle yaptığım ıspanak yemeği
14.45: sebzeleri közledim yedim
18.10: yine köz sebze yedim ama bayağı ve tuzla.yarın güzelce ödem tutarım artık
spor: 40 dk yürüyüş
3 lt su
2 fincan bitki çayı
2 yıl oldu canımNe kadardır var teller bebiş
Ben bütün ürünleri didiklerim ve eve hazır gıda pek almam eşim alırsa kendisi yer ben asla yemem maden sularını bile araştırıyorumtamam canım bakayım valla şok oldum
Menü bildirimi:
SABAH: yarım simit
1kk peynir
4 zeytin
domates-salatalık
çay(şeker yok)
ARA: çekirdekli mor üzüm
ÖĞLE-AKŞAM: Et döner(yağsız pişmiş ve yaklaşık yarım porsiyondan daha az)
Domates
1 bardak ayran (ekmek yok)
SPOR BİLDİRİMİ:
Koşu bandı: 20 dk(10dk koşu-10dk tempolu yürüyüş) -135cal.
Bisiklet: 15 dk -95 cal.
Eliptik bisiklet: 10 dk. -52cal.
Yana esneme: 20 x 3
Arkaya esneme: 20 x 3
Mekik: 90
İp atlama: 300
Ve birde bacak çalışıldı, bugün yine halsiz olacağımı düşünüyordum fakat spora bitirince hala kendimi dinç hissediyordum :)
Sagol canim yapardim da sisligim insin dedim yoksa moralim bozulacak yarin benden eksi bildirim beklemeyinMenün güzel canım afiyet olsun evet vücudun dinlesin süpersin
Sana bir tavsiye spordan önce kafe içersen yeşil çaya oranla daha çok yağ yakarsın ben hep öyle yapıyorum be enerjik oluyorum
Dukan çetesi hazırçekiceğiniz var elimden görürsünüz suikast yapıcam size
Evt cnm
:) evettama siz yenisiniz dhaa hizli verirsinz olsn bende yakalrm sizii
Kızlar benim biraz işim var bana kolay gelsin size güzel sohbetler
Siz uyumadan yetişirim inşallah
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Iki sosis
Az kasar cay
Normalde sosis fln yememde daha baslamadgm icn
Aksam
Izgara iki kanat bir pirzola
5kofte
Ayran
Patlicanli salata
Nisanlinla ayrı sehirlerdemisiniz canımAy tam çıkıyodum hemen sana da yazıp öyle çıkayım:)
Zaten sosisiçin kendin yazmışsın kuzum
Akşam menün de müthiş haftasonu biz de yapcaz inşallah nişanlım gelecek de ay çok heyecanlandım
Kızlar ben dün gece geç uyudum sabah erken kalktım akşam yemeğide geç yiyince uykum geldi kusura bakmayın şimdi yatıyorum sabah kilo bildirimi atarım herkese iyi geceler
Sanada minik kuşum dikkat et Kaşıma sakın birde malum dukan çetesi var bir plan hazırlayalım şunlara kuzum özelden yaz ki korksunlar isimler şöyle @puantiyeli_kelebek ,@ParteMoralll kurtlu kızını seviyorumda kendisini yulaf meselesinden beri sevmiyorum ve @SucceSSstorY isimleri not al
Aynen hazırların içine neler giriyor bir bilsen yoğurdun peynirin en güzeli evde kendin yapmak
Kimseye söylemek yokbu çeteyi çökertmemiz lazım ben dedim bu kadın gelirse yulaflar havada uçuşur dedim
yakarım valla ne yalan söyleyeyimOhoo seninle işimiz var daha çete başını bilmiyorsun tamam tamam kalsın plan bide bizi yakarsın
hangi kadın ben neler kaçırdım
böyle dersen nasıl yiyeyimAy sende sağlıklı değil o zayıfla ayda bir sefer yersin 15 km yürürsün yedikten sonra
-bugünkü menüm-
sabah uyanadım her zamanki gibii....
12.15: 3 tane incir
13.30: 1 tabak kepekli pirinçle yaptığım ıspanak yemeği
14.45: sebzeleri közledim yedim
18.10: yine köz sebze yedim ama bayağı ve tuzla.yarın güzelce ödem tutarım artık
spor: 40 dk yürüyüş
3 lt su
2 fincan bitki çayı
Ohoo seninle işimiz var daha çete başını bilmiyorsun tamam tamam kalsın plan bide bizi yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?