Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Baksana elemanda iş yok hangi kadın diyor benim başımı yakacak of of aklı pide kaldı he uyumadım ya eşimi bekliyorum dün kızdı ya çiçekle geldi beyimiz burada sizinle takılınca küstü birşeyler yesin zaten uyutur gelirim onu

Bi gunde kusturme adamı kuzum yaa karisi zayıflayınca keyfini surer diye ne hayaller kurmuştur adamcagiz sen avratlar kulubune yazıyorsun

ay mükemmelsin canım ya,ne zamandan beri böylesin peki? hep mi böyleydin?
Uzun zamandır böyleyim ben Canım çok fenayım kız marketin altını üstünü getiririm eşim birşey alacaksa bana 10 kere bakıyor kıyafette öyle ile %100 pamuklu olmak zorunda ayakkabı deri ve ortapedik olucak kuaföre bile kendi cımbızı mı ağda mı manikür setimi götürüyorum eşim yakında sandalyede götürürsün diyor

Iyi iyi bi kisi daha kankim oldu kilo veremeyen birilerini ariyorum da kuzu azıcık da tursu yemen mi:))
onu da yiyeyim tam olsun
şu an rezene adaçayı ne varsa hüpletiyorum yarın azıcık ekside çıkayım ödemli çıkmayayım diye ama nafile
öyle böyle değil yani,tuza banaaa banaaa yedim.
zaten tek zaafım tuz. unu,şekeri her şeyi bıraktım ama yok tuzu bırakamıyorum

Iyi iyi bi kisi daha kankim oldu kilo veremeyen birilerini ariyorum da kuzu azıcık da tursu yemen mi:))
onu da yiyeyim tam olsun
şu an rezene adaçayı ne varsa hüpletiyorum yarın azıcık ekside çıkayım ödemli çıkmayayım diye ama nafile
öyle böyle değil yani,tuza banaaa banaaa yedim.
zaten tek zaafım tuz. unu,şekeri her şeyi bıraktım ama yok tuzu bırakamıyorum

Sen ye ye höplet sonrada bitki çayı iç olmaz öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…