Baksana elemanda iş yok hangi kadın diyorGuzel canim afiyet olsun
Maşallahcanim sporda güzel
Sagol canim yapardim da sisligim insin dedim yoksa moralim bozulacak yarin benden eksi bildirim beklemeyin
Biliyorum ama hep yapmaya useniyorum ya
Kiz karatayci sende gurup kur iste ne güzel olur
Ben yavasladim bile yaaa
Kolay gelsin tatlim
Patlıcanlı salataaaaa aksam kiymali yogurtlusu varfi sofrada protein gunu diye yiyemedim yarin yicemmmmm :))
Nisanlinla ayrı sehirlerdemisiniz canım
Kandirikcii yatmazsinki sen kurtlu kadin:))
Kiz Cokk korktummkumpasci seniii
Kiz galip dervise benziyorsun haa pinpirikli
Uyumamissin bakkk
sağ ol kuzum,bugün protein alamadım ama doğal karbonhidrattan kastın ne?Afiyet olsun Can'ım doğal karbonhidrat ve protein alsana
Bakıyorumda hoşuna gitti ben hepinize yeterim
ay mükemmelsin canım ya,ne zamandan beri böylesin peki? hep mi böyleydin?Ben bütün ürünleri didiklerim ve eve hazır gıda pek almam eşim alırsa kendisi yer ben asla yemem maden sularını bile araştırıyorum
Mercimek ,kuru fasulye ,gibi ben bugün aldım meselasağ ol kuzum,bugün protein alamadım ama doğal karbonhidrattan kastın ne?
Baksana elemanda iş yok hangi kadın diyorbenim başımı yakacak of of aklı pide kaldı he uyumadım ya eşimi bekliyorum dün kızdı ya çiçekle geldi beyimiz burada sizinle takılınca küstü birşeyler yesin zaten uyutur gelirim onu
Uzun zamandır böyleyim ben Canım çok fenayım kız marketin altını üstünü getiririm eşim birşey alacaksa bana 10 kere bakıyor kıyafette öyle ile %100 pamuklu olmak zorunda ayakkabı deri ve ortapedik olucak kuaföre bile kendi cımbızı mı ağda mı manikür setimi götürüyorum eşim yakında sandalyede götürürsün diyoray mükemmelsin canım ya,ne zamandan beri böylesin peki? hep mi böyleydin?
Beter olsun acımıyorum onaBi gunde kusturme adamı kuzum yaa karisi zayıflayınca keyfini surer diye ne hayaller kurmuştur adamcagiz sen avratlar kulubune yazıyorsun
Bilmem mi meşhur yulafınız ile ben hepinize yeterimMiyav_su minik kelebegimmm bizeeee meydan okuyosunnn biz dukanci olarak karataycilari yerizzz
Kuzum Türk kahvesi vazgecilmezimmm icerim
fitblack canim bacagin nasil gecti mi
@puantiyeli_kelebek
Bazen köylerden alıyoruz lor peyniri yada bimden kuzum
Ne emojisi kuzum ben fark etmemisim bileİyi geceler fıstıklarYarın kınamız var şans dileyin her şey çok güzel olsun
onu da yiyeyim tam olsunIyi iyi bi kisi daha kankim oldu kilo veremeyen birilerini ariyorum da kuzu azıcık da tursu yemen mi:))
Hadi bakalimmm karatayci fistik gorucezBilmem mi meşhur yulafınız ile ben hepinize yeterim
Ya okadar alinti yaptım telefonun sarzi bitince gitti yaaa
Bakıyorumda hoşuna gitti ben hepinize yeterimkızım görürsünüz yulafcılar sizi benim sukuiast ortağım pideye satacak beni baksana
onu da yiyeyim tam olsunIyi iyi bi kisi daha kankim oldu kilo veremeyen birilerini ariyorum da kuzu azıcık da tursu yemen mi:))
Sen ye ye höplet sonrada bitki çayı iç olmaz öyle şeyonu da yiyeyim tam olsun
şu an rezene adaçayı ne varsa hüpletiyorum yarın azıcık ekside çıkayım ödemli çıkmayayım diye ama nafile
öyle böyle değil yani,tuza banaaa banaaa yedim.
zaten tek zaafım tuz. unu,şekeri her şeyi bıraktım ama yok tuzu bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?