Yok Can'ım sabah baktım -1 kg bellide olmaz ya sağlıklı vereyimde ben sizi her koşulda yulafa Sararım puro gibi içerimSen kasindin guzelimmmmm ya meydan okuyacam da cesaretim yok sen yine 2 kilo vermissindir dimi kız
ahahahahBaksana elemanda iş yok hangi kadın diyorbenim başımı yakacak of of aklı pide kaldı he uyumadım ya eşimi bekliyorum dün kızdı ya çiçekle geldi beyimiz burada sizinle takılınca küstü birşeyler yesin zaten uyutur gelirim onu
Bol sansss guzelim çok guzel ol cok eglen bol fotograflar çekin sonra bizle paylasican ha:))İyi geceler fıstıklarYarın kınamız var şans dileyin her şey çok güzel olsun
Kimse koruyamaz seni güzelim gece odana Nuri alço gibi girerim bu gece dikkatli yat emi@puantiyeli_kelebek koruyunnn beniii karataycilarin saldirisna ugradimmm
Cok iddaliiiiYok Can'ım sabah baktım -1 kg bellide olmaz ya sağlıklı vereyimde ben sizi her koşulda yulafa Sararım puro gibi içerim
ortak olduğumuzdan haberim olsaydı satar mıydım balımBakıyorumda hoşuna gitti ben hepinize yeterimkızım görürsünüz yulafcılar sizi benim sukuiast ortağım pideye satacak beni baksana
Ya aslinda ben karatayida cok severimKimse koruyamaz seni güzelim gece odana Nuri alço gibi girerim bu gece dikkatli yat emi
Sen bizden oll kuzummmortak olduğumuzdan haberim olsaydı satar mıydım balım
sen hepimize ateş ettiğin için valla anlayamadım
Ne bu intikam hirsi kiz senle dusman olunmaz haaBeter olsun acımıyorum onao bana neler etti az bile yapıyorum
evet tatlım haklısın,mercimeği haşladım güya salataya katacaktım.unuttum.yarın kesin tüketeceğim ama bunlardan merak etmeMercimek ,kuru fasulye ,gibi ben bugün aldım mesela
hahahahaha haklıBi gunde kusturme adamı kuzum yaa karisi zayıflayınca keyfini surer diye ne hayaller kurmuştur adamcagiz sen avratlar kulubune yazıyorsun
Orası kesin eminim artık git anam git ben tek başıma yaparım plan uygularım sana güvenemem aklın pide deahahahah
ikimiz birlik mi olacaktık yoksa.
ama ben yaralı ceylanım şu an,mazur gör valla anlamadımyakardım seni orası kesin
oyyy maşallahUzun zamandır böyleyim ben Canım çok fenayım kız marketin altını üstünü getiririm eşim birşey alacaksa bana 10 kere bakıyor kıyafette öyle ile %100 pamuklu olmak zorunda ayakkabı deri ve ortapedik olucak kuaföre bile kendi cımbızı mı ağda mı manikür setimi götürüyorum eşim yakında sandalyede götürürsün diyor
Ne bu intikam hirsi kiz senle dusman olunmaz haa
Evet böyle pinpirik biriyim ben ya tırnak makasım bile ayrıdır eşimden önceleri küsüyordu şimdi alıştı artıkoyyy maşallah
en doğrusu böyle ama hayatta yapamam
canım ağrısı geçti ama izi geçmedi,sağ ol sorduğun içinMiyav_su minik kelebegimmm bizeeee meydan okuyosunnn biz dukanci olarak karataycilari yerizzz
Kuzum Türk kahvesi vazgecilmezimmm icerim
fitblack canim bacagin nasil gecti mi
@puantiyeli_kelebek
Bazen köylerden alıyoruz lor peyniri yada bimden kuzum
valla haklısın miyav,anlattıklarından sonra.aslında iyi yapıyorsunBeter olsun acımıyorum onao bana neler etti az bile yapıyorum
kuzum ilac kullanmam kesin lazimmm doktsra gidyim kullaniyim bende sagolasinGuzel bi multivitamin kullanabilirsin o zaman tatlim, gene bi doktora danis istersen de. Benim icim daha rahat ediyo diyet yaparken vitamin kullanirsam.
Cok guzel canimmmSelam kizlat leslie 3 mile basladim gecmisi okuyacagimbu arada anca biter
Kolqy gelsin kuzumKızlar benim biraz işim var bana kolay gelsin size güzel sohbetler
Siz uyumadan yetişirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?