onu da yiyeyim tam olsun
şu an rezene adaçayı ne varsa hüpletiyorum yarın azıcık ekside çıkayım ödemli çıkmayayım diye ama nafile
öyle böyle değil yani,tuza banaaa banaaa yedim.
zaten tek zaafım tuz. unu,şekeri her şeyi bıraktım ama yok tuzu bırakamıyorum
@puantiyeli_kelebek koruyunnn beniii karataycilarin saldirisna ugradimmm
Yok Can'ım sabah baktım -1 kg bellide olmaz ya sağlıklı vereyimde ben sizi her koşulda yulafa Sararım puro gibi içerim
ortak olduğumuzdan haberim olsaydı satar mıydım balım
sen hepimize ateş ettiğin için valla anlayamadım
gördün muOrası kesin eminim artık git anam git ben tek başıma yaparım plan uygularım sana güvenemem aklın pide de
Tekradan cok cok cok gecmis olsun kuzumcanım ağrısı geçti ama izi geçmedi,sağ ol sorduğun içinmiyav'ın dediğine göre 1 ayda geçiyormuş
olmadığını yarın göreceğim zatenSen ye ye höplet sonrada bitki çayı iç olmaz öyle şey
Ayyy kuzummm haftaya carsambaaaa bombalar estrcemmm INSALLAHOo bitki cayiyla olaydiiii ben demlemeden cignerdim yesil cayi adacayiniama bence tursuda ye kuzum bak ciddiyim yarin yalniz kalmiyim kiz seni gozume.kestirdim kimse falso vermiyor yahu:))
Kiz sen gelecek hafta 2.5 3 kg verince karatayciyi yicez zaten biz urkme yavru ceylanim
Ayy Allahim coktan mütevazi o kadar sporu yapsak bizde 60 görünürdük taaammiii
Kiz yok o seni satardi zaten kanma gülüm
gördün mufitblack bak bi aklin pideye gitti diye hemen atti seni bi kenara
Aman sizden olsun ben size yeterimSen bizden oll kuzummm
İşte dersini al ki haftaya hızlı gir canım bir hedefimiz var bunu erteleme olur muolmadığını yarın göreceğim zatenaferin bana
B12 Canım onu ilaçlarını alfitblack cok tesekkur ederim kuzum 2 saat yuruyorum ama cok yorgunluk oluyor zamanla gider dimi bu yorgunluk yoksa b12de mi kuzum
Bak sen şu ara karıştırılıyor yarın sabah sana bir süprizim var
Kafama gore alinmaz dimi kuzu bide o haplar kilo yaparmiB12 Canım onu ilaçlarını al
Bir ara anlatırım hak verirsin bana korkun benden ona göre
Evet böyle pinpirik biriyim ben ya tırnak makasım bile ayrıdır eşimden önceleri küsüyordu şimdi alıştı artık
Ayyy kuzummm haftaya carsambaaaa bombalar estrcemmm INSALLAHsenin sayendeee destek verdinnnn cok sagol kuzummmm
Bak sen şu ara karıştırılıyor yarın sabah sana bir süprizim var
ben korurum seni kuzum da ben de veganım ben n'apayım@puantiyeli_kelebek koruyunnn beniii karataycilarin saldirisna ugradimmm
Yarın sabah sana özel süpriz partim varHadi bakalimmm karatayci fistik gorucez
Kiz ben bilmeden de hak verdim sana bu kadar ozverili kadini incittiyse haketmistir
Ayyyy ablam tipli yaaaa cekilmezsiniz siz
Ne demek kuzu.sakin vazgecme ben hep yanindayim
off laflara bak laflaraYok Can'ım sabah baktım -1 kg bellide olmaz ya sağlıklı vereyimde ben sizi her koşulda yulafa Sararım puro gibi içerim
Yok öyle kaçmak ben seni yakalarımben korurum seni kuzum da ben de veganım ben n'apayım
aranızda tek kaldım,neyse siz kapışın bence,benkoza16 ile hakem olmak istiyorum
Senden korkulurYarın sabah sana özel süpriz partim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?