Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oo bitki cayiyla olaydiiii ben demlemeden cignerdim yesil cayi adacayini ama bence tursuda ye kuzum bak ciddiyim yarin yalniz kalmiyim kiz seni gozume.kestirdim kimse falso vermiyor yahu:))

@puantiyeli_kelebek koruyunnn beniii karataycilarin saldirisna ugradimmm

Kiz sen gelecek hafta 2.5 3 kg verince karatayciyi yicez zaten biz urkme yavru ceylanim
Yok Can'ım sabah baktım -1 kg bellide olmaz ya sağlıklı vereyimde ben sizi her koşulda yulafa Sararım puro gibi içerim

Ayy Allahim coktan mütevazi o kadar sporu yapsak bizde 60 görünürdük taaammiii
ortak olduğumuzdan haberim olsaydı satar mıydım balım
sen hepimize ateş ettiğin için valla anlayamadım

Kiz yok o seni satardi zaten kanma gülüm
Orası kesin eminim artık git anam git ben tek başıma yaparım plan uygularım sana güvenemem aklın pide de
gördün mu fitblack bak bi aklin pideye gitti diye hemen atti seni bi kenara

Ayyy kuzummm haftaya carsambaaaa bombalar estrcemmm INSALLAH senin sayendeee destek verdinnnn cok sagol kuzummmm

Bir ara anlatırım hak verirsin bana korkun benden ona göre

Kiz ben bilmeden de hak verdim sana bu kadar ozverili kadini incittiyse haketmistir
Evet böyle pinpirik biriyim ben ya tırnak makasım bile ayrıdır eşimden önceleri küsüyordu şimdi alıştı artık

Ayyyy ablam tipli yaaaa cekilmezsiniz siz

Ayyy kuzummm haftaya carsambaaaa bombalar estrcemmm INSALLAH senin sayendeee destek verdinnnn cok sagol kuzummmm

Ne demek kuzu.sakin vazgecme ben hep yanindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…