Eyvah eyvah kadın enerjisini toplayip gelicek :)Bak sen şu ara karıştırılıyor yarın sabah sana bir süprizim var
ben korurum seni kuzum da ben de veganım ben n'apayım
aranızda tek kaldım,neyse siz kapışın bence,ben @koza16 ile hakem olmak istiyorum
Evet fıstığım beter olsun erkeklerin hepsi ah ah elime bir meşale verin hepsini olimpiyat meşalesi gibi yakayımvalla haklısın miyav,anlattıklarından sonra.aslında iyi yapıyorsun
Migdemde yanma var neden acaba
Kuzum ya kac zamandir duraklamadayim ya simdi dukanla kiricam zincirleriBendede cok olurdu dukanla bittti sendede oyle olur inşallah canim
Evet fıstığım beter olsun erkeklerin hepsi ah ah elime bir meşale verin hepsini olimpiyat meşalesi gibi yakayım
Oo bitki cayiyla olaydiiii ben demlemeden cignerdim yesil cayi adacayiniama bence tursuda ye kuzum bak ciddiyim yarin yalniz kalmiyim kiz seni gozume.kestirdim kimse falso vermiyor yahu:))
Kiz sen gelecek hafta 2.5 3 kg verince karatayciyi yicez zaten biz urkme yavru ceylanim
Ayy Allahim coktan mütevazi o kadar sporu yapsak bizde 60 görünürdük taaammiii
Kiz yok o seni satardi zaten kanma gülüm
gördün mu @blackswannina94 bak bi aklin pideye gitti diye hemen atti seni bi kenara
Hayır kilo yapmaz doktora sor ben iğne olarak aldımKafama gore alinmaz dimi kuzu bide o haplar kilo yaparmi
Evet ya bende bu enerji bitmez arkadaşlar dalga geciyor duracel mi kullanıyorsun diyeEyvah eyvah kadın enerjisini toplayip gelicek :)
Tarhana çorbası yapmasın CanımMigdemde yanma var neden acaba
Igneden korkuyorum ben hapi yokmu kuzumHayır kilo yapmaz doktora sor ben iğne olarak aldım
Olabilir kuzum cunku cok acili yapnistim sanirim.ondan olduu soda icsemmi?Tarhana çorbası yapmasın Canım
Hadi inşallah Canım benim yaKuzum ya kac zamandir duraklamadayim ya simdi dukanla kiricam zincirleri
Aynen kuzu yaaa senin 1000 1i olsa bende ben cok mayisimmmmEvet ya bende bu enerji bitmez arkadaşlar dalga geciyor duracel mi kullanıyorsun diye
Hap var Canım bende hap sevmediğim için iğne istedimIgneden korkuyorum ben hapi yokmu kuzum
INŞALLAH minik kelebegimHadi inşallah Canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?