HAbibte
@_Dusler_Akedemisi_
@adagide
@fantastikaaa
@ZelihaGencer
_Ravzaa_
@boncuk anne
chiLL
Iftardan sonra yani 8den sonra liste yayinlayacagim tarti sonuclarini bekliyorum.
Yazmayan olacaksa belirtsin lutfen
Sagol Can'ım iradem güçlüdür spor salonuna gidemediğim için eşimle 2 saat yürüyüş yaptık o dondurmayedi tabiki ben yemedim
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler kızlar
Bu sabah tartilmadim dün sabah 84.1 dim canım şimdi tok karna da tartilmak istemiyorum
Evet katılıyorum hep birlikte başaracagızIsimiz kolay demekki bizimde en çok ihtiyacımız sey irade gurupcak iyiyiz masallah ben herkesten cok umutluyum
Canim ben simdi gordum yazsam olur mu :)?HAbibte
@_Dusler_Akedemisi_
@adagide
@fantastikaaa
@ZelihaGencer
_Ravzaa_
@boncuk anne
chiLL
Iftardan sonra yani 8den sonra liste yayinlayacagim tarti sonuclarini bekliyorum.
Yazmayan olacaksa belirtsin lutfen
Ay yok bayildigimdan degil de aklima ne gelirse onu yiyorum acikcasi. Dun bambaska seyler yedim mesela=)Afiyet olsun Canım sen tavuğu çok mu seviyorsun ben 20 senedir yemem maşallah sana
Isimiz kolay demekki bizimde en çok ihtiyacımız sey irade gurupcak iyiyiz masallah ben herkesten cok umutluyum
Canim ben simdi gordum yazsam olur mu :)?
Ben hala aynuyim degisen hirsey yok nerde yanlis yapiyorumm hey allahim yaaa duraakadresmen bir sonraya yaZsam olur mu canim
Canim baklava olmamisİftar = 5 köfte, az patates kızartması, salata, bir dilim pide
Ara = 2 dilim baklava
Sahur = yulaflı havuçlu yoğurt
Afiyet olsunİftar = 5 köfte, az patates kızartması, salata, bir dilim pide
Ara = 2 dilim baklava
Sahur = yulaflı havuçlu yoğurt
Kardio yapmışsın Can'ım sıkılaşmak için ya ağırlık yap yada pilatesSporum
20.dk yürüyüş
15 dk leslie
15 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?