- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Menume aynen uydum aksamki porsiyonum biraz buyuktu o nedenle aldigim kalori 1350 civari oldu. Aksam da pilatesin yaninda 45 dk eliptik yaptim. Spor aletlerinin tahminine gore sabah ve aksamki sporumda yaklasik 500 kalori yakmisimBugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep
Oglen: tavuklu avokadolu salata
Aksam: brokolili peynirli tavuk, lahana salatasi
Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.
Gunaydiiin=)Günaydın kızlar herkese Mutlu huzurlu bir gün dilerim
Ben de üniversitedeyken 4.sınıfta mavi siyah yappmıştım göz rengim mavi-gri arası zaten çok güzel olmuştu herkea çok beğenmişti ama çok çabuk aktıDün zaten mavi siyah renge boyadımkremsokola canım
Tabiki canim .. Dün misafirlerim vardi .. Bildirimde gelmemis o yuzden goremedim kusura bakma .. :) ben dünün carsamba oldugunu bile unutmuşum :)Yok yazsan da yayınladım artik haftaya kaldi canim sen bizimle devam edecek misin ?
bende beyaz tenliyim gözlerim kahverengi canım senin boyanın markası neydi...Ben de üniversitedeyken 4.sınıfta mavi siyah yappmıştım göz rengim mavi-gri arası zaten çok güzel olmuştu herkea çok beğenmişti ama çok çabuk aktı
Günaydııın kızlar
günaydın canım....Günaydııın kızlar
Sahur menum
Biberli yumurta
2 t dilim ekmek
1 bardak sekersiz cay
Günaydın kızlar herkese Mutlu huzurlu bir gün dilerim
Menume aynen uydum aksamki porsiyonum biraz buyuktu o nedenle aldigim kalori 1350 civari oldu. Aksam da pilatesin yaninda 45 dk eliptik yaptim. Spor aletlerinin tahminine gore sabah ve aksamki sporumda yaklasik 500 kalori yakmisimBana biraz yuksek geldi bu tahmin, o yuzden pek guvenmiyorum.
Palette ydi canımbende beyaz tenliyim gözlerim kahverengi canım senin boyanın markası neydi...
Tamam Can'ım bende onunla boyadım zatenPalette ydi canım
Afiyet olsunSabah Kahvaltım:
Peynir
Domates,salatalık
1 kupa süt
1 dlm çavdar ekmeği
Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?