- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
sen kac kılosun kuzum suan ben 83 um ıste 70 ıle baslarsam ıyı olacak dıye dusunuyorum bı parcaCanim bende nasipse hamileligi dusuniyorum oyuzden zayiflicamm gel sende beraber ilerleyelim
Allah yardımcın olsun canımKizlar durumum cok fena sabaha kadar yetistirmem gereken bi is var, gunun ilk isiklarini gormem umarim=( ara ara ce-eee derim size artik
Kolay gelsin CanımKizlar durumum cok fena sabaha kadar yetistirmem gereken bi is var, gunun ilk isiklarini gormem umarim=( ara ara ce-eee derim size artik
Niye canım kahvaltı çok önemli bende bugün zorla yedim sorma of sıcak stresNormalde sabah hic yemiom zati, o yuzden degisen bisey olmadi=))
Afiyet olsun iyi olmana sevindim dikkat et kendinegünaydın canımcım geçti. çok kötüydüm dün. çok sağol
annemlere geçtim iş çıkışı. bi çorba ve taze fasülye yedirdi zorla. elim ayağım titriyodu
arabayı kullanamadım eşim geldi götürdü. sabah daha iyiydim.
sabahta eşim sucuklu yumurta istedi sucuğunu o yedi yumurtasını ben yedim bir dilim ekmekle
Doğru karar vermiş enişte beyYok kuzum zaten 10 gibi uyuya kalmisim sanirim vucudumu sporla cok yordum alusik degil ya benimki gece yemek yememe karari almisss tam isabet oldu
Kuzum ağustos geldi kışın o kalin paltolar icin incecuk olmamis lazimmm pes etmek yok
Sagol.fisitigim
Cok güzel canim
Geçen hafta 70
Bu hafta 69
teşekkür ederim beybiAfiyet olsun iyi olmana sevindim dikkat et kendine
Çarşamba Canım hergün yediklerimizi yaptığımız sporları buraya yazıyoruz ve yorum yapıyoruz birbirimizekılo bıldırımı ne zaman nasıl ne yapıyorsunuz anlatın arkadaslar :)
tamamdır kuzum dıger dıyet grupları gıbı sart yok dımı sevındım o halde :)Çarşamba Canım hergün yediklerimizi yaptığımız sporları buraya yazıyoruz ve yorum yapıyoruz birbirimize
ortaya yazdım kuzum buıraya msj mı atayım ozelden bılemedım sımdı
Özelden mesaj at tatlımortaya yazdım kuzum buıraya msj mı atayım ozelden bılemedım sımdı
Uyumadık Can'ım yürüyüşe gittik of çok yoruldum ya bugün 4 saat Kardio yapmış oldum
Şart derken aktif olucaksın birde her çarşamba tartılman lazımtamamdır kuzum dıger dıyet grupları gıbı sart yok dımı sevındım o halde :)
İnşallah canım yüzme yasak değilse yüzmeyi şiddetle tavsiye ederim4 saat kardioAlkışı hak ediyor
Seneye bende böyle spor yapabiliyor olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?