Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Şart derken aktif olucaksın birde her çarşamba tartılman lazım
yok kuzum orda 6 aydan once cıkılmaz cıkılırsa gırılmez vs yazıyordu o yuzden dedım ben baska sart var mı dıye :) hergun gırerım canım ınsallah tartı sporu da hallederız yazarım buraya da zaten aktıf olmazsam hırs yapamam )

İnşallah canım yüzme yasak değilse yüzmeyi şiddetle tavsiye ederim

Havuz yasak,
Deniz içinde çok erken saat girmeme izin var.
İlaçlardan dolayı güneşe çıkmamam gerekiyor. Cilt lekesi yapabilirmiş. Haftasonları girmeye çalışıyorum.
Ancak kondisyonum çok düşük. Çoğunlukla su içinde basit hareketler yapıyorum.
İnşallah zamanla artacak

Sizleri gördükçe bende hevesleniyor, motive oluyorum.

sen kac kılosun kuzum suan ben 83 um ıste 70 ıle baslarsam ıyı olacak dıye dusunuyorum bı parca
Sana kendimi yakin hisettim
Valla canim dun tarti gunuydu 89 gosterdim en basta 93tum simdide dukana basladim bana iyi geldi cok tok tuttu 13 kilo verirrsin tatlim stres yapma ben yanindayim kurtulcaz bu kilolardan

Canlar doktorada anlaticam hani bakkala giderken yürüyüp geliyorsun ya ben nefes nefese kalıyorum cok yoruluyorum o 2saat yuruyusumde resmen surunerek eve geldim diyebilirim kalbim hizli atiyor nefes nefese kalıyorum bi baktircam.kendime bu normal degil dimi kizlar kondisyondan olabilir mi? Is yaptigimdada bi supurge aciyorum bitene kadar yorgunluktan ölüyorum

Sadece b12 eksikligi bunlari yapabilir mi korkuyorum açıkçası

Son düzenleme:
Çok büyük olasılıkla kondisyondan kaynaklanıyordur.

Bende hemen nefes nefes kalıyorum. Hele merdiven çıkarken çok çok zorlanıyorum.

Yinese doktora sormakta fayda var.

Çok büyük olasılıkla kondisyondan kaynaklanıyordur.

Bende hemen nefes nefes kalıyorum. Hele merdiven çıkarken çok çok zorlanıyorum.

Yinese doktora sormakta fayda var.
Aynen merdiven ölüm gibi cok zor kalbim agzima geliyor aynen ip atllarkende öyle resmen bitkinim

bende bu şikayetle doktora gitmiştim geçen yıl..... hiç bişi çıkmadı ne tiroid ne tansiyon sadece iç organlarmda yağlanma başlangıcı çıktı.... kilo verdikçe nefes nefese kalma sorunum kalmadı çok şükür bir daha da gitmedim 55 kg olunca gene gidicem bakalım neler oluyor içerde.....

spor şart....leslie bende çok işe yaradı....

Kisiri oglen yersen daa guzel olur kuzum ama menun guzel afiyet olsun

Benimde dun ağrıdı gecmis olsun

Kuzum kondisyondan da olabilir kilo verdikce azalabilir.

Ic yaglanma yapmış olabilir ozaman malum.89 kiloyum sen kac kiloydun canim sikayetlerin varken

Senin adina sevindim canim kurtulmussun bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…