Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ic yaglanma yapmış olabilir ozaman malum.89 kiloyum sen kac kiloydun canim sikayetlerin varken

Senin adina sevindim canim kurtulmussun bu durumdan

onu öğrenmek için bir iç hastalıklarını ziyaret et ultrasonla bakıyorlar.... bende o var diye sen de de o var demek değil... sen bi git bakalım...

canım dahiliyeye bi randevu al
özellikle tsh hormonlarına baksınlar normal görünmüyor. b12 d vitamini ve demirede baktır

canım dahiliyeye bi randevu al
özellikle tsh hormonlarına baksınlar normal görünmüyor. b12 d vitamini ve demirede baktır
Canim baktimda yarina yer yok bende yarin saglik.ocagndan testi yaptriyim obur gunde testi dahiliyeciye gotrym olurmi osekil

fitblack balim.yarin gidelimmi.doktoraaa ihmal etmeyelim.nedersin?
canım sen muhakkak git ama benim yarın diş randevum vardı,şu 20'lik dişim için,belki ameliyat da olacağım zaten sıra çok zor geldi,ondan sonra muhakkak kan değerlerime baktıracağım.ama sen ihmal etme sakın

Yok canım senin dediğin cuma yarışma topikleri burada yarış yok sadece düzenli spor ve menümüzü yazıyoruz ve destek oluyoruz

Anladım canım o Zaman evde yapmalısın tatlım inşallah burayı bırakma ki motiven düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…