- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
12'deki yemegi kahvaltindan saysak?=) saka bi yana bana 2 ogunden fazla yemek yaramiyo, haftaici o iki ogun ogle ve aksam yemekleri oluyo, haftasonu da kahvalti ve aksam yemegi.Niye canım kahvaltı çok önemli bende bugün zorla yedim sorma of sıcak stres
Aynen merdiven ölüm gibi cok zor kalbim agzima geliyor aynen ip atllarkende öyle resmen bitkinim
Kisiri oglen yersen daa guzel olur kuzum ama menun guzel afiyet olsun
Benimde dun ağrıdı gecmis olsun
Ic yaglanma yapmış olabilir ozaman malum.89 kiloyum sen kac kiloydun canim sikayetlerin varken
Senin adina sevindim canim kurtulmussun bu durumdan
Sağol balimmm INŞALLAHHaklısın kısırı daha erkene çekmeliyim
Sana da geçmiş olsun, umarım bilke ağrılarımız çabucak geçer de yürüyüş yapabiliriz :)
Ic yaglanma yapmış olabilir ozaman malum.89 kiloyum sen kac kiloydun canim sikayetlerin varken
Senin adina sevindim canim kurtulmussun bu durumdan
Ben simdi nerden randevu alayim canim? Dahileyeden mionu öğrenmek için bir iç hastalıklarını ziyaret et ultrasonla bakıyorlar.... bende o var diye sen de de o var demek değil... sen bi git bakalım...
amin canımALLAHIM hepimizi korusun iNSALLAH
Ben simdi nerden randevu alayim canim? Dahileyeden mi
canım dahiliyeye bi randevu alCanlar doktorada anlaticam hani bakkala giderken yürüyüp geliyorsun ya ben nefes nefese kalıyorum cok yoruluyorum o 2saat yuruyusumde resmen surunerek eve geldim diyebilirim kalbim hizli atiyor nefes nefese kalıyorum bi baktircam.kendime bu normal degil dimi kizlar kondisyondan olabilir mi? Is yaptigimdada bi supurge aciyorum bitene kadar yorgunluktan ölüyorum
Sadece b12 eksikligi bunlari yapabilir mi korkuyorum açıkçası
Tamam tesekkurler canim
Canim baktimda yarina yer yok bende yarin saglik.ocagndan testi yaptriyim obur gunde testi dahiliyeciye gotrym olurmi osekilcanım dahiliyeye bi randevu al
özellikle tsh hormonlarına baksınlar normal görünmüyor. b12 d vitamini ve demirede baktır
canım sen muhakkak git ama benim yarın diş randevum vardı,şu 20'lik dişim için,belki ameliyat da olacağımfitblack balim.yarin gidelimmi.doktoraaa ihmal etmeyelim.nedersin?
Yok canım senin dediğin cuma yarışma topikleri burada yarış yok sadece düzenli spor ve menümüzü yazıyoruz ve destek oluyoruzyok kuzum orda 6 aydan once cıkılmaz cıkılırsa gırılmez vs yazıyordu o yuzden dedım ben baska sart var mı dıye :) hergun gırerım canım ınsallah tartı sporu da hallederız yazarım buraya da zaten aktıf olmazsam hırs yapamam)
Anladım canım o Zaman evde yapmalısın tatlım inşallah burayı bırakma ki motiven düşmesinHavuz yasak,
Deniz içinde çok erken saat girmeme izin var.
İlaçlardan dolayı güneşe çıkmamam gerekiyor. Cilt lekesi yapabilirmiş. Haftasonları girmeye çalışıyorum.
Ancak kondisyonum çok düşük. Çoğunlukla su içinde basit hareketler yapıyorum.
İnşallah zamanla artacak
Sizleri gördükçe bende hevesleniyor, motive oluyorum.
Sagol canım doktor işini aksatma bende aksilik olmazsa ptesi göz doktoruna gideceğim haftaya cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?