Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Can'ım sen içiyor musın birde ailende astım bronşit var mı

Bebeğim sen mi geldin Nasıl gidiyor Karatay

kızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse

Hamile yok hamile adaylari cok hosgeldin canim

@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladim

Belirli bir sayiya kadar evet canim cikan arkadaşlarımız olmazsa alim olmazdi aslında

Cok gecmis olsun canim

Kizlar durumum cok fena sabaha kadar yetistirmem gereken bi is var, gunun ilk isiklarini gormem umarim=( ara ara ce-eee derim size artik

Kolay gelsin kuzuuuu bizde gunduz gözüyle mesajlarını görürüz bu vesileyle :)

Canim bunun teshisini en iyi dr yapar bugun daglik ocağına git yarinda dahiliyeciye görün muhakkak ihmal etme ama bunu kendimden biliyorum yorgunlugun halsizligin gittikce daha da azalacak kilo verdikçe.

Kalorisini bilemem ama canim bu diyet menusu değil bir cok insan normal beslenirken bile bukadar karbonhidrat almaz beslenme seklini değiştirmen lazim

12'deki yemegi kahvaltindan saysak?=) saka bi yana bana 2 ogunden fazla yemek yaramiyo, haftaici o iki ogun ogle ve aksam yemekleri oluyo, haftasonu da kahvalti ve aksam yemegi.
Çok iyi anlıyorum seni ben de aynıyım
Kahvaltı öğlene yakın yapıyorum zaten akşamı da 5,6 civarı oldu bitti

bana goster sonucu her 3 aya bir kontrolüm olduğu için değerleri ezberledim

dünkü sonuçlar iyi değildi 2 ay sonra gel dedi
kan aldırmayı hiç sevmiyorum bayılacak gibi oluyorum _Masalim_
Tamam bebegim testi sana yollarım bend ekan aldirmaktan hic hoslanmiyorum yaa samada cok gecmis olsun camim yardimlarin icin cok sagol
Tamam bebegim sende mutlka git bitanem ihmal etmeyelim sanada cok cok gecmis olsun ben dis dmaar amaliyati oldum cok zor INŞALLAH amaliyat olmadan atlatrsn bitanem cok gecmis olsun
Sagol canım doktor işini aksatma bende aksilik olmazsa ptesi göz doktoruna gideceğim haftaya cuma göz lazerini olurum tabi ölmezsem
Kuzum.bende lazer dusunyorum ama korkuyorum lens kullaniyorum renksiz samda cok gecmis olsun canim.kolaylik lazet ama nasil olcak bilmiyorum
Can'ım sen içiyor musın birde ailende astım bronşit var mı
Yok kuzum sigara hic hayatimda kullanmadim astimda yok balim cok sukur
_Masalim_ canim bugun menun ne düşündün mü?
Canim sabah gene omletimi yedim oglen kofte yapıcam firinda sebzesiz sade kofte
Aksamda dünkü corbam var

Son düzenleme:

Guzel kuzum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…