Can'ım senCanlar doktorada anlaticam hani bakkala giderken yürüyüp geliyorsun ya ben nefes nefese kalıyorum cok yoruluyorum o 2saat yuruyusumde resmen surunerek eve geldim diyebilirim kalbim hizli atiyor nefes nefese kalıyorum bi baktircam.kendime bu normal degil dimi kizlar kondisyondan olabilir mi? Is yaptigimdada bi supurge aciyorum bitene kadar yorgunluktan ölüyorum
Sadece b12 eksikligi bunlari yapabilir mi korkuyorum açıkçası
Canım Mısır ve simit olmamış hatta kısırdaDünü özeti:
Sabah : 2 kk peynir - 6 zeytin - 1 simit - Yumurta
Öğle: 1 haşlanmış mısır - Salata
Ara: 30 gr fıstık
Akşam: Kısır
Toplam Kalori : 1650
Spor : malesef yokAyak bileğim dün çok ağrıdı
Bebeğim sen mi geldin Nasıl gidiyor Karataybende bu şikayetle doktora gitmiştim geçen yıl..... hiç bişi çıkmadı ne tiroid ne tansiyon sadece iç organlarmda yağlanma başlangıcı çıktı.... kilo verdikçe nefes nefese kalma sorunum kalmadı çok şükür bir daha da gitmedim 55 kg olunca gene gidicem bakalım neler oluyor içerde.....
spor şart....leslie bende çok işe yaradı....
Birde birden yüklendi Can'ım o ondanKuzum kondisyondan da olabilir kilo verdikce azalabilir.
kızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladim
günaydın canımcım geçti. çok kötüydüm dün. çok sağol
annemlere geçtim iş çıkışı. bi çorba ve taze fasülye yedirdi zorla. elim ayağım titriyodu
arabayı kullanamadım eşim geldi götürdü. sabah daha iyiydim.
sabahta eşim sucuklu yumurta istedi sucuğunu o yedi yumurtasını ben yedim bir dilim ekmekle
Kizlar durumum cok fena sabaha kadar yetistirmem gereken bi is var, gunun ilk isiklarini gormem umarim=( ara ara ce-eee derim size artik
Canlar doktorada anlaticam hani bakkala giderken yürüyüp geliyorsun ya ben nefes nefese kalıyorum cok yoruluyorum o 2saat yuruyusumde resmen surunerek eve geldim diyebilirim kalbim hizli atiyor nefes nefese kalıyorum bi baktircam.kendime bu normal degil dimi kizlar kondisyondan olabilir mi? Is yaptigimdada bi supurge aciyorum bitene kadar yorgunluktan ölüyorum
Sadece b12 eksikligi bunlari yapabilir mi korkuyorum açıkçası
Dünü özeti:
Sabah : 2 kk peynir - 6 zeytin - 1 simit - Yumurta
Öğle: 1 haşlanmış mısır - Salata
Ara: 30 gr fıstık
Akşam: Kısır
Toplam Kalori : 1650
Spor : malesef yokAyak bileğim dün çok ağrıdı
Bebeğim sen mi geldin Nasıl gidiyor Karatay
Bebeğim sen mi geldin Nasıl gidiyor Karatay
Ayy bana da yemek fikri verin akşama ne yapalım diye kara kara düşünüyoruz bulamadık_Masalim_ canim bugun menun ne düşündün mü?
Çok iyi anlıyorum seni ben de aynıyım12'deki yemegi kahvaltindan saysak?=) saka bi yana bana 2 ogunden fazla yemek yaramiyo, haftaici o iki ogun ogle ve aksam yemekleri oluyo, haftasonu da kahvalti ve aksam yemegi.
Kızlar şimdi arkadaşımın elbisesini giydim foto çektim size ama ayna nasıl kirliymiş öyle utandım kendimden
Ayy bana da yemek fikri verin akşama ne yapalım diye kara kara düşünüyoruz bulamadık
Kahvaltı tarzı mı yapsak bugün menemen yada soğanlı yumurta pek severim yaaaBizimkilere biber dolmasi yapacagim kuzu kendime naparim belli degil
olur olur_Masalim_
Tamam bebegim testi sana yollarım bend ekan aldirmaktan hic hoslanmiyorum yaa samada cok gecmis olsun camim yardimlarin icin cok sagolbana goster sonucu her 3 aya bir kontrolüm olduğu için değerleri ezberledim
dünkü sonuçlar iyi değildi 2 ay sonra gel dedi
kan aldırmayı hiç sevmiyorum bayılacak gibi oluyorum_Masalim_
Tamam bebegim sende mutlka git bitanem ihmal etmeyelim sanada cok cok gecmis olsun ben dis dmaar amaliyati oldum cok zor INŞALLAH amaliyat olmadan atlatrsn bitanem cok gecmis olsuncanım sen muhakkak git ama benim yarın diş randevum vardı,şu 20'lik dişim için,belki ameliyat da olacağımzaten sıra çok zor geldi,ondan sonra muhakkak kan değerlerime baktıracağım.ama sen ihmal etme sakın
Kuzum.bende lazer dusunyorum ama korkuyorum lens kullaniyorum renksiz samda cok gecmis olsun canim.kolaylik lazet ama nasil olcak bilmiyorumSagol canım doktor işini aksatma bende aksilik olmazsa ptesi göz doktoruna gideceğim haftaya cumagöz lazerini olurum tabi ölmezsem
Yok kuzum sigara hic hayatimda kullanmadim astimda yok balim cok sukurCan'ım seniçiyor musın birde ailende astım bronşit var mı
Canim sabah gene omletimi yedim oglen kofte yapıcam firinda sebzesiz sade kofte_Masalim_ canim bugun menun ne düşündün mü?
Kahvaltı tarzı mı yapsak bugün menemen yada soğanlı yumurta pek severim yaaa
Unutmazzz unutmamalıı:))Bende bayilirim niye dun soylemedin kiiiiyarina güzel fikir oldu bu yaa harikasin bi insan menemen diye bir yemek olduğunu da unutur mu:))
Tamam bebegim testi sana yollarım bend ekan aldirmaktan hic hoslanmiyorum yaa samada cok gecmis olsun camim yardimlarin icin cok sagol
Tamam bebegim sende mutlka git bitanem ihmal etmeyelim sanada cok cok gecmis olsun ben dis dmaar amaliyati oldum cok zor INŞALLAH amaliyat olmadan atlatrsn bitanem cok gecmis olsun
Kuzum.bende lazer dusunyorum ama korkuyorum lens kullaniyorum renksiz samda cok gecmis olsun canim.kolaylik lazet ama nasil olcak bilmiyorum
Yok kuzum sigara hic hayatimda kullanmadim astimda yok balim cok sukur
Canim sanah gene omletimi yedim oglen kofte yapıcam firinda sebzesiz sade kofte
Aksamda dünkü corbam var
Unutmazzz unutmamalıı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?