Menemen de ekmekle güzel oluyo dimi bie ben tabağa koymadan tavada severim bandıra bandıra yiceksin:)Ben hep unuturum ama biri yapinca aaa menemen neden benim aklıma gelmedi dedigim cok olmustur sebze gunum olsa kalkıp yapmıştım simdi:)
Diyorsunuz açlık önemli
Menemen de ekmekle güzel oluyo dimi bie ben tabağa koymadan tavada severim bandıra bandıra yiceksin:)
tabe tokken tartılmayı gözümün yemediği dönemdi canım :))) wc den sonra ve çıplak onuda belirteyim :)))
Ben kalitesini biraz düşürebilir miyimBen yulaf kepeginden ekmek yapip yerim off ama beyaz ekmekle ne guzel olur dimi çıtır çıtır ohhoo ohho ama menemen kendi başına besleyici bir yemek tabi beyaz ekmekle kalitesini düşürmeye gerek yok:)
İşte o bozmayı bırak artık Canım vücudu mahvediyor yabaşlasam iyi gidecekte illa bozuyorum :)) ama sporum iyi gidiyor... leslie ve bölgesel egzersizleri cibrem çıkana kadar yapıyorum :)))
Kızlar şimdi arkadaşımın elbisesini giydim foto çektim size ama ayna nasıl kirliymiş öyle utandım kendimden
Attım canım foto özelden ama:))isteriz isteriz... resim deyince dayanamıyom :)
Süper gidiyor dün 4 saat Kardio ve 1 saat ağırlık yaptım şu lazeride olayım geceleri yüzmeyi düşünüyorumsenin nasıl gidiyor kardiyolar bakiiim :)
Ben kalitesini biraz düşürebilir miyim
Bende bayilirim niye dun soylemedin kiiiiyarina güzel fikir oldu bu yaa harikasin bi insan menemen diye bir yemek olduğunu da unutur mu:))
İyiyiz canım Nasıl olalım bende arkadaşa geldim toplanmışlar bugün eşim zorla gönderdi geldik bakalım umarım fazla ısrar etmezlerBen gelddiimmmm
Naber fındık fıstık kajular
Nasılsınız
Süper gidiyor dün 4 saat Kardio ve 1 saat ağırlık yaptım şu lazeride olayım geceleri yüzmeyi düşünüyorumsonra artık okçuluk ,binicilik ne denk gelirse yapayım diyorum
Ama o ekmeksiz yenmez kiayyy menemene bayılırıııım yarın bende yapiim...
Azıcık dusurebilirsin kuzum senin kaliten o kadarlık ekmekle bozulmaz sonucta 34 beden sin kuzum
ayyy menemene bayılırıııım yarın bende yapiim...
Ama o ekmeksiz yenmez ki
Anladım canım o Zaman evde yapmalısın tatlım inşallah burayı bırakma ki motiven düşmesin
Yap yap beraber yerik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?