neeeğğyy atın o arkadaşı gruptan :)))
Ben değilde eşim düşünüyor katy Perry yeni klibinde olimpiyat şampıyonları oynuyor şey dedi bir tek sen yoksun içlerindepessss kız olimpiyatlara mı katılcen....
Sagol canım doktor işini aksatma bende aksilik olmazsa ptesi göz doktoruna gideceğim haftaya cumagöz lazerini olurum tabi ölmezsem
ben ekmek sevmiyom hep ekmeksiz yerim :) acıyıda basarım ooohh....
Kıskandın mı cicim çalış seninde olsun 34 bedenneeeğğyy atın o arkadaşı gruptan :)))
Ayy atmasınlar çok seviyorum ben burayıneeeğğyy atın o arkadaşı gruptan :)))
Ben değilde eşim düşünüyor katy Perry yeni klibinde olimpiyat şampıyonları oynuyor şey dedi bir tek sen yoksun içlerindeeve dumbıl Seti alıcak tv izlerken yapmam için
Ederler büyük ihtimalle:)İyiyiz canım Nasıl olalım bende arkadaşa geldim toplanmışlar bugün eşim zorla gönderdi geldik bakalım umarım fazla ısrar etmezler
Kıskandın mı cicim çalış seninde olsun 34 beden
Tamam kız seni mi kırcaaammmmAzıcık dusurebilirsin kuzum senin kaliten o kadarlık ekmekle bozulmaz sonucta 34 beden sin kuzum
Vay be fantezilere bak sen başka fantezi var mıtabe tokken tartılmayı gözümün yemediği dönemdi canım :))) wc den sonra ve çıplak onuda belirteyim :)))
Ayy atmasınlar çok seviyorum ben burayı
Hem ben 50 bedeni görmüş biriyim:))
Birde ağzından duymak istedim kıskanç kedio kadar çalışamıyom fıtratımda yok.... herhalde kıskandıım soruyo musun bide :)))
Vay be fantezilere bak sen başka fantezi var mısöylede bilek
38 candır sen bana bakma takıntı yaptım azıcık ben:))inanmıyorum 50 bedenden 34 bedene.... woaaww maşallah... olabiliyo yani... ben aylardır 63 ü göremedim de :)))ben bi 38 olsam göbek atcam... 34 nasıl bişi yaa....
Birde ağzından duymak istedim kıskanç kedi
yok kız ne fantezisi.. don südyenle 100 gr fark çıkar belki diye korkuyorum :))
Valla yerinde karar vermiş dur tahmin edeyim seni mor ördek mı baş fesatçı ilan ettigel beni 5. takıma sor baş fesat ilan edildim :))) resmi yani durumum :))
Canım Mısır ve simit olmamış hatta kısırda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?