Simidi tamamen kaldır Can'ım kısır bol malzemeli ise çok iyiÖzellikle simiti kesinlikle azaltmalıyım.
Haftada 2simit çok fazla
Bugün marketten dilimli tam buğday ekmeği alacağımiş yerine 2dlm kahvaltı için getiririm.
Kısırı çok bol malzemeli yaptım. Kısırdan çok bulgur salatasına benzedi. İçinde bulgurlar zor görünüyordu :)
Katilabilirsin canim yas Boy kilo hedef bilgilerini bana ozelden atar mısınkızlar bende katılsam size. hamilelik kilolarından kurtulmak istiyorum yapıştı veremiyorum. göbekte o biçim
Foto isteriiizzzzzKızlar selamAnca kendime gelebildim çok yorgunum amaa çok güzel bir geceydi her şey çok güzeldi Okumam gereken 40 sayfa var Yavaş yavaş okuyacağım artık
Foto Nerde fıstıkKızlar selamAnca kendime gelebildim çok yorgunum amaa çok güzel bir geceydi her şey çok güzeldi Okumam gereken 40 sayfa var Yavaş yavaş okuyacağım artık
Kızlar selamAnca kendime gelebildim çok yorgunum amaa çok güzel bir geceydi her şey çok güzeldi Okumam gereken 40 sayfa var Yavaş yavaş okuyacağım artık
ayyy iyice merak ettim :))
En derin yarasına parmak bastın Betüş bekar Can'ım var mı bildiğin fit atletik yapılı zengin yakışıklıSormusmuydum sana evli miydin sen kuzum?
hiç korkma . çok kolay geçecek hissetmeyeceksin bile. bende heyecanlanmştım lazer olucam diye nasıl korktuysam. sonra sakinleştirici verdiler. hastaneden çıkışta hala ilacın etkisindeydim. yanımda kvdede vardı. bişeyler söylemişim eşim utanmışSagol canım doktor işini aksatma bende aksilik olmazsa ptesi göz doktoruna gideceğim haftaya cumagöz lazerini olurum tabi ölmezsem
rici ederim ne dümekTamam bebegim testi sana yollarım bend ekan aldirmaktan hic hoslanmiyorum yaa samada cok gecmis olsun camim yardimlarin icin cok sagol
Tamam bebegim sende mutlka git bitanem ihmal etmeyelim sanada cok cok gecmis olsun ben dis dmaar amaliyati oldum cok zor INŞALLAH amaliyat olmadan atlatrsn bitanem cok gecmis olsun
Kuzum.bende lazer dusunyorum ama korkuyorum lens kullaniyorum renksiz samda cok gecmis olsun canim.kolaylik lazet ama nasil olcak bilmiyorum
Yok kuzum sigara hic hayatimda kullanmadim astimda yok balim cok sukur
Canim sabah gene omletimi yedim oglen kofte yapıcam firinda sebzesiz sade kofte
Aksamda dünkü corbam var
O yüzden anlamiyor iste enistenin ne istedigini var canim kaynimmmm ama manitasi var:))En derin yarasına parmak bastın Betüş bekar Can'ım var mı bildiğin fit atletik yapılı zengin yakışıklı
Foto isteriiizzzzz
Koydum kuzularFoto Nerde fıstık
Sormusmuydum sana evli miydin sen kuzum?
En derin yarasına parmak bastın Betüş bekar Can'ım var mı bildiğin fit atletik yapılı zengin yakışıklı
Düğün dernek işlerindeyimmmNerelerdesin yahu gezme isleri bittimi bari artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?