Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sana kendimi yakin hisettim
Valla canim dun tarti gunuydu 89 gosterdim en basta 93tum simdide dukana basladim bana iyi geldi cok tok tuttu 13 kilo verirrsin tatlim stres yapma ben yanindayim kurtulcaz bu kilolardan
AY CANIM INSALLAH BENDE BURAYA COK AIT HISSETTIM KENDIMI GERCEKTEN :) YAS KAC BU ARADA BEN 27 YASINDAYIM :)

YAPAR KUUZM BEN DE B12 EKSIKLIGI VARDI KARDESIM DE DE KARDESIM HATTA BAYILACAK GIBI BILE OLMUSTU HASTANEYE GOTURMUSTUK

Ben yulaf kepeginden ekmek yapip yerim off ama beyaz ekmekle ne guzel olur dimi çıtır çıtır ohhoo ohho ama menemen kendi başına besleyici bir yemek tabi beyaz ekmekle kalitesini düşürmeye gerek yok:)
CANIM YULAFTAN NASIL YAPIYORSUN EKMEGINI BENDE DE YULAF VAR DEGERLENDIRIYIM

işte ben genelde birleştirip yapıyordum ama bu sabah yine geç kalktığım için kahvaltıyıda geç yaptım bugün sporda sorun olucağını sanmıyorum :)

sağ ol canım,diş işim hallolur hallolmaz kan testlerimi yaptıracağım ben de,sen sonuçlarını burada da paylaş tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…