- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
bencede gereksiz şeyleryok kız en son erkeklerin pisliğin teki olduğuna bağladık konuyu... gereksiz şeyler....
SUPER KUZUM O ZAMAN :)Yok canım senin dediğin cuma yarışma topikleri burada yarış yok sadece düzenli spor ve menümüzü yazıyoruz ve destek oluyoruz
AY CANIM INSALLAH BENDE BURAYA COK AIT HISSETTIM KENDIMI GERCEKTEN :) YAS KAC BU ARADA BEN 27 YASINDAYIM :)Sana kendimi yakin hisettim
Valla canim dun tarti gunuydu 89 gosterdimen basta 93tum simdide dukana basladim bana iyi geldi cok tok tuttu 13 kilo verirrsin tatlim stres yapma ben yanindayim kurtulcaz bu kilolardan
YAPAR KUUZM BEN DE B12 EKSIKLIGI VARDI KARDESIM DE DE KARDESIM HATTA BAYILACAK GIBI BILE OLMUSTU HASTANEYE GOTURMUSTUKCanlar doktorada anlaticam hani bakkala giderken yürüyüp geliyorsun ya ben nefes nefese kalıyorum cok yoruluyorum o 2saat yuruyusumde resmen surunerek eve geldim diyebilirim kalbim hizli atiyor nefes nefese kalıyorum bi baktircam.kendime bu normal degil dimi kizlar kondisyondan olabilir mi? Is yaptigimdada bi supurge aciyorum bitene kadar yorgunluktan ölüyorum
Sadece b12 eksikligi bunlari yapabilir mi korkuyorum açıkçası
Sevindim kuzum tekrardan hoşgeldinAY CANIM INSALLAH BENDE BURAYA COK AIT HISSETTIM KENDIMI GERCEKTEN :) YAS KAC BU ARADA BEN 27 YASINDAYIM :)
Yarin doktora gidiyorum kuzum bakalim ilac kullancam bende yoksa bu bitkinlik beni yoruyorYAPAR KUUZM BEN DE B12 EKSIKLIGI VARDI KARDESIM DE DE KARDESIM HATTA BAYILACAK GIBI BILE OLMUSTU HASTANEYE GOTURMUSTUK
KABAK OLABILIR TURLU OLABILIR TAZE FASULYE BARBUNYA BAMYA :))Ayy bana da yemek fikri verin akşama ne yapalım diye kara kara düşünüyoruz bulamadık
A SUPER YASIT SAYILIRIZ VALLA COK SEVINDIM :))Sevindim kuzum tekrardan hoşgeldin
Bende 26 yaşındayım canımcim
İnşallah :)Ben 60 i yazdim valla yaparsin neden yapamayasin kuzum yasin cok genc sen hedefe hepimizden once ulasacaksin
COK ZOR OLUYOR ANLIYORUM SENI CANIM INSALLAH TOPARLARSIN HEMEN BURDAN BIZE DE SOYLE SONUCUYarin doktora gidiyorum kuzum bakalim ilac kullancam bende yoksa bu bitkinlik beni yoruyor
Sizede cok gecmis olsun tatlim
CANIM YULAFTAN NASIL YAPIYORSUN EKMEGINI BENDE DE YULAF VAR DEGERLENDIRIYIMBen yulaf kepeginden ekmek yapip yerim off ama beyaz ekmekle ne guzel olur dimi çıtır çıtır ohhoo ohho ama menemen kendi başına besleyici bir yemek tabi beyaz ekmekle kalitesini düşürmeye gerek yok:)
işte ben genelde birleştirip yapıyordum ama bu sabah yine geç kalktığım için kahvaltıyıda geç yaptım bugün sporda sorun olucağını sanmıyorum :)Canım kahvaltıyı erken yapınca ben öğlende akşamda yiyorum yok geç olursa öğlen yok sabah akşam var aradan 4-5 saat geçsin öyle ye yanlış yapmışsın bak sporunda var olmaz kaslar gider anlıyor musun
sadece 6dan sonra hiç bir şey yemiyorum meyve dahil :)Emin ol bu beslenme ve sporla olur Canım yanlız kendini aç bırakma
Hoşgeldin fıstıkA SUPER YASIT SAYILIRIZ VALLA COK SEVINDIM :))
Aynen kuzumA SUPER YASIT SAYILIRIZ VALLA COK SEVINDIM :))
Tamam balım paylasirim destegin icin cok tesekkur ederimCOK ZOR OLUYOR ANLIYORUM SENI CANIM INSALLAH TOPARLARSIN HEMEN BURDAN BIZE DE SOYLE SONUCU
sağ ol canım,diş işim hallolur hallolmaz kan testlerimi yaptıracağım ben de,sen sonuçlarını burada da paylaş tamam mı?Tamam bebegim testi sana yollarım bend ekan aldirmaktan hic hoslanmiyorum yaa samada cok gecmis olsun camim yardimlarin icin cok sagol
Tamam bebegim sende mutlka git bitanem ihmal etmeyelim sanada cok cok gecmis olsun ben dis dmaar amaliyati oldum cok zor INŞALLAH amaliyat olmadan atlatrsn bitanem cok gecmis olsun
Kuzum.bende lazer dusunyorum ama korkuyorum lens kullaniyorum renksiz samda cok gecmis olsun canim.kolaylik lazet ama nasil olcak bilmiyorum
Yok kuzum sigara hic hayatimda kullanmadim astimda yok balim cok sukur
Canim sabah gene omletimi yedim oglen kofte yapıcam firinda sebzesiz sade kofte
Aksamda dünkü corbam var
Tamam kuzum paylasicam fotosunu atarimmmsağ ol canım,diş işim hallolur hallolmaz kan testlerimi yaptıracağım ben de,sen sonuçlarını burada da paylaş tamam mı?
BEN TSK EDERIM CANIMAynen kuzum
Tamam balım paylasirim destegin icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?