Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

inanmıyorum 50 bedenden 34 bedene.... woaaww maşallah... olabiliyo yani... ben aylardır 63 ü göremedim de :)))ben bi 38 olsam göbek atcam... 34 nasıl bişi yaa....
canım 64 kiloda 40 beden mi giyiyorsun? aslında sıkılaşsa bacakların senin kilonda 38 olunur,ama boyun kaç canım tabii o da var,1.60'dan kısaysan olmayabilir

canım 64 kiloda 40 beden mi giyiyorsun? aslında sıkılaşsa bacakların senin kilonda 38 olunur,ama boyun kaç canım tabii o da var,1.60'dan kısaysan olmayabilir

1,58 boyum ve bacaklarım çok kalın.... 38 bedene girmesine giriyorumda zorla yani ama öyle dolaşılmaz :)))

benim 60 olmam şart

aynen canım ya
ben de senin kilondayken 46 giyiyordum tam,44 olmazdı hiç.şimdi 44 bedeni rahat rahat giyiyorum. 69 kiloda 42 beden olurum inşallah
Rahat olursun kuzum ne kaldi kiii bende takip etcem kuzum senin yolun sonu mutluluk çünkü geliyorum arkandan

Bebegim muhteşemsin
Sağol kuzucum
canım harika gidiyorsun,her hafta yarım kiloları atıyorsun
Teşekkürler kuzum Evet öyle denk geliyo 3 haftadır 500 gr gr
merhaba kızlar beni de alın aranıza :)
zayıflamak istiyorum :)
Hoşgeldin canım
Teşekkürler canım
Geçen hafta 89.2 'dim

-700 gram :)
Tebrikler tatlım
Canım çok iyisin maşallah birde dikkat etmedim diyorsun dikkat etsen ne olurdu bilmiyorum
Sağol canım Evet dikkat edemedim ama koşuşturmaktan gitti heralde

ramazandan beri ara vermiştim bir haftadır gene yapıyorum leslie, ip atlama, mekik, yan mekik, bacak hareketleri vs....

59 u bi göriiiim çıldırırım herhalde :))) akli dengemi yitiririm gibi geliyor :))
Düzenli yaparsan muhakkak gider canım Özellikle bel ve simit bölgesi tatlıdan oluyo özellikle simit Kendimden biliyorum Ayy ben geçen yıl ilk gördüğümde nasıl sevinmiştim anlatamam çok güzel bir duygu hedefini tutturmak İnşallah hep beraber tekrar görücez kuzu

ayyyy insan mutlu olmaz mı öfff şahanee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…