FISTIK MIYIM CEVIZ MIYIM BILEMEDIM :))) HOS BULDUK CANIMHoşgeldin fıstık
canım 64 kiloda 40 beden mi giyiyorsun? aslında sıkılaşsa bacakların senin kilonda 38 olunur,ama boyun kaç canım tabii o da var,1.60'dan kısaysan olmayabilirinanmıyorum 50 bedenden 34 bedene.... woaaww maşallah... olabiliyo yani... ben aylardır 63 ü göremedim de :)))ben bi 38 olsam göbek atcam... 34 nasıl bişi yaa....
canım 64 kiloda 40 beden mi giyiyorsun? aslında sıkılaşsa bacakların senin kilonda 38 olunur,ama boyun kaç canım tabii o da var,1.60'dan kısaysan olmayabilir
anladım canım,ben de 74 kiloda 44 beden giyiyorum,benim de 42 beden olmam için 69 olmam gerekiyor en fazla1,58 boyum ve bacaklarım çok kalın.... 38 bedene girmesine giriyorumda zorla yani ama öyle dolaşılmaz :)))
benim 60 olmam şart
Kuzum bende bazen 44e bazen 46ya giriyorum kuzum ya aslinda 38 olsak varya wuuuuuuu mukemmelanladım canım,ben de 74 kiloda 44 beden giyiyorum,benim de 42 beden olmam için 69 olmam gerekiyor en fazla
aynen canım yaKuzum bende bazen 44e bazen 46ya giriyorum kuzum ya aslinda 38 olsak varya wuuuuuuu mukemmel
Rahat olursun kuzum ne kaldi kiii bende takip etcem kuzum senin yolun sonu mutluluk çünkü geliyorum arkandanaynen canım ya
ben de senin kilondayken 46 giyiyordum tam,44 olmazdı hiç.şimdi 44 bedeni rahat rahat giyiyorum. 69 kiloda 42 beden olurum inşallah
ben de seni takip ediyorum canım,mutlu sona beraber ulaşalımRahat olursun kuzum ne kaldi kiii bende takip etcem kuzum senin yolun sonu mutluluk çünkü geliyorum arkandan
INŞALLAH bitanemben de seni takip ediyorum canım,mutlu sona beraber ulaşalım
Fıstıksındır tabii ki daha da fıstık olucaksınFISTIK MIYIM CEVIZ MIYIM BILEMEDIM :))) HOS BULDUK CANIM
Spor yapıyor musun canım ?ve bu göbüş beni delirtiyor.... kalınım resmen kalın.....
Spor yapıyor musun canım ?
Sağol kuzucumBebegim muhteşemsin
Teşekkürler kuzumcanım harika gidiyorsun,her hafta yarım kiloları atıyorsun
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar beni de alın aranıza :)
zayıflamak istiyorum :)
Teşekkürler canımTebrikler
Tebrikler tatlımGeçen hafta 89.2 'dim
-700 gram :)
Sağol canımCanım çok iyisin maşallah birde dikkat etmedim diyorsun dikkat etsen ne olurdu bilmiyorum
Bizim doktor azıcık mükemmeliyetçiiOoo senin çıkar artık dimi
Düzenli yaparsan muhakkak gider canımramazandan beri ara vermiştim bir haftadır gene yapıyorum leslie, ip atlama, mekik, yan mekik, bacak hareketleri vs....
59 u bi göriiiim çıldırırım herhalde :))) akli dengemi yitiririm gibi geliyor :))
Düzenli yaparsan muhakkak gider canımÖzellikle bel ve simit bölgesi tatlıdan oluyo özellikle simit Kendimden biliyorum Ayy ben geçen yıl ilk gördüğümde nasıl sevinmiştim anlatamam çok güzel bir duygu hedefini tutturmak İnşallah hep beraber tekrar görücez kuzu
Yine olucaz yineeeayyyy insan mutlu olmaz mı öfff şahanee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?