Geçmiş olsun kuzuKizlar bileklerimde bi agri var kilodanmidir sizce kuzular
Neee 4 yıl mı ayy Allah sabır versinBizim doktor azıcık mükemmeliyetçiiAblamın 4 yıl sürmüştü Ama benim az kalmış artık düzeldi çok şükür dişlerim ben de çıkar diye umuyorum
Pilatesi tavsiye ederim canım yapabilirsen eğerve bu göbüş beni delirtiyor.... kalınım resmen kalın.....
Domates kavurdum da yedim sabahtan beri canım çekiyordu:))KABAK OLABILIR TURLU OLABILIR TAZE FASULYE BARBUNYA BAMYA :))
Düzeliyor ya biraz zahmetli ve sabır dolu bir işNeee 4 yıl mı ayy Allah sabır versin
Benim arkadaşlar da var da baya düzelmiş ya 1 yıl oldu ama maşallah hizaya girmişler:))
Aslında kilo vermek isteyenler de yaptırsın ilk zamanlar sadece sıvı ile besleniliyor sonraları da çok sert şeyler ısırılmıyorDüzeliyor ya biraz zahmetli ve sabır dolu bir işAma sonucu güzel
Yok o yalan yaa hiç de kilo verilmiyorAslında kilo vermek isteyenler de yaptırsın ilk zamanlar sadece sıvı ile besleniliyor sonraları da çok sert şeyler ısırılmıyor
Tabi cebi baya yakıyo o ayrı:))
Vayyy ilk defa duyuyorum demek ki yemek yemeyi gerçekten seviyorsun ve acı eşiğinde yüksek:))Yok o yalan yaa hiç de kilo verilmiyorYa da ben yemeği severdim o zamanlar Tellerimin takıldığı ilk gün arkadaşlarımla pizza yemiştim Bir de sert kısmını bırakıp içlerini yemiştim
Hedefe ulaşıldı yazısını ne zaman görücem acaba yaa
Hoşgeldin canımkızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
hosbulduk canımHoşgeldin canım
afıyt olsun canım :)Domates kavurdum da yedim sabahtan beri canım çekiyordu:))
ınsallah canım :)Fıstıksındır tabii ki daha da fıstık olucaksın
Süpersiiin bitanem
Sporu bunyem alisik degil ya kuzum ondandi sanirim uyuyup dinlenince gecti cok şükür sagol bitanemGeçmiş olsun kuzuSpordan dolayı olabilir mi ? Bileklerine yükleneceğin bir hareket yapmış olabilirsin
Süpersin canim benim.sporda harikaBen geldiiimmm
Kursum bitti biraz da yürüyüş yapıp geldim kızlar
Akşam yemeğimi de yedim
Sabah 1 yumurta çok az da biber salçası sosu
Akşam domates kavurma( 1 domaates, 1 soğan, 1 biber ve zeytinyağ), 1.5 dilim ekmek, 1 bardak vişne suyu
Akşam da karpuz ve soslu mısır çerezi yicem
Sporum
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Benim ilk günler çok fazla ağrım olmadı ama ağrım olduğu ve gece uyuyamadım zamanlar da vardı canımVayyy ilk defa duyuyorum demek ki yemek yemeyi gerçekten seviyorsun ve acı eşiğinde yüksek:))
Kendini çok yorma kuzum, aman dikkat et
Sporu bunyem alisik degil ya kuzum ondandi sanirim uyuyup dinlenince gecti cok şükür sagol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?