Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben geldiiimmm
Kursum bitti biraz da yürüyüş yapıp geldim kızlar
Akşam yemeğimi de yedim
Sabah 1 yumurta çok az da biber salçası sosu
Akşam domates kavurma( 1 domaates, 1 soğan, 1 biber ve zeytinyağ), 1.5 dilim ekmek, 1 bardak vişne suyu
Akşam da karpuz ve soslu mısır çerezi yicem
Sporum
1 saat yürüyüş
1 saat pilates

Bizim doktor azıcık mükemmeliyetçii Ablamın 4 yıl sürmüştü Ama benim az kalmış artık düzeldi çok şükür dişlerim ben de çıkar diye umuyorum
Neee 4 yıl mı ayy Allah sabır versin
Benim arkadaşlar da var da baya düzelmiş ya 1 yıl oldu ama maşallah hizaya girmişler:))

Aslında kilo vermek isteyenler de yaptırsın ilk zamanlar sadece sıvı ile besleniliyor sonraları da çok sert şeyler ısırılmıyor
Tabi cebi baya yakıyo o ayrı:))
Yok o yalan yaa hiç de kilo verilmiyor Ya da ben yemeği severdim o zamanlar Tellerimin takıldığı ilk gün arkadaşlarımla pizza yemiştim Bir de sert kısmını bırakıp içlerini yemiştim

Yok o yalan yaa hiç de kilo verilmiyor Ya da ben yemeği severdim o zamanlar Tellerimin takıldığı ilk gün arkadaşlarımla pizza yemiştim Bir de sert kısmını bırakıp içlerini yemiştim
Vayyy ilk defa duyuyorum demek ki yemek yemeyi gerçekten seviyorsun ve acı eşiğinde yüksek:))

Süpersin canim benim.sporda harika

ısten cıktım annemlere geldım a dostlar :) bugunku ılk acemılık menum :)
sabah :
bır bardak kadar sut mısır gevregı ıle beraber :)
ogle:
3 parca mangalda sucuk 6 7 parca kanat tavuk
aksam :
2 bardak sekersız cay ıle bır kepce patates salatası baska bısey yemem sanırım aksam bıraz erık yıyıp hazmı kolaylastırabılırım ama bır bardak da ayran olabılır :))

Vayyy ilk defa duyuyorum demek ki yemek yemeyi gerçekten seviyorsun ve acı eşiğinde yüksek:))
Benim ilk günler çok fazla ağrım olmadı ama ağrım olduğu ve gece uyuyamadım zamanlar da vardı canım O zaman tabii ısıramıyordum ama yine de kilo vermeme etkisi olmadı pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…